User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
92 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Aramızda avukat varmı? Darp edildim.

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence eksik bir şeyler var gibi, kimse kimseye yer muhabetinden saldırmaz ya sen farkında olmadan tesr cevap verdin, yada eksik bir şeyler var yada gerçekten sıkıntılı aileye yer vermişsin, ama benden sana tavsiye insanlarla ailesi varken münakaşaya girme.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence eksik bir şeyler var gibi, kimse kimseye yer muhabetinden saldırmaz ya sen farkında olmadan tesr cevap verdin, yada eksik bir şeyler var yada gerçekten sıkıntılı aileye yer vermişsin, ama benden sana tavsiye insanlarla ailesi varken münakaşaya girme.
    17 yaşında bi çocuğu 4 5 kişi darp etmek için geçerli ne gibi bi sebep olabilir çok merak ediyorum.
    Yani yer vermese ters cevap verse ( kimse kimseye yer vermek zorunda da değil o kişinin tasarrufunda olan birşey) o zaman haklı mı olacak dövenler.

17 yaşında bi çocuğunda minibüste kendinden yaşça büyük insanlarla durduk yere ters konuşacağınıda düşünmüyorum.
    Everyday I ** çapuling...

badmast3r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olayın oluşu ile ilgili yorum yapamam ancak işleyiş ile ilgili olarak;
    Karşılıklı şikayetçi olduğunuzu varsayarak öncelikle ilk dosyada sen suça sürüklenen çocuk ve müşteki sıfatın olacak, karşı tarafında müşteki-şüpheli sıfatı olacak. Çocuk dosyalarında şüpheli sıfatı olamayacağı için dosya tefrik edilecek çocuk savcılığında kalan dosyada karşı taraf müşteki, sen suça sürüklenen çocuk, tefrik edilen dosyada sen mağdur karşı taraf şüpheli olacak. kasten yaralama suçu uzlaşmaya tabi suçlardan olması dolayısı ile uzlaştırma bürosuna aktarılarak işlemler orada devam edecek. Uzlaştırma bürosu size bir uzlaştırmacı atayacak, bu kişi sizle ve karşı tarafla iletişime geçerek mahkemeye intikal etmeden aranızda sorun çözülmesi için arabulucuk yapma görevini yürütecek. Uzlaştırma da karşı taraftan maddi talepler isteyebileceğin gibi bir özür, çocuk esirgeme kurumuna belli bir miktar bağış, huzur evine çiçek dağıtımı, yada hiç bir istek talep etmeden vazgeçme hakkın olduğ gibi ben uzlaşmak istemiyorum diyerek kovuşturma aşamasına geçilebilir.
    (araçta kamera kayıtları var ise kendinizde talep edip bir dilekçe ile savcılık dosyasına sunabilirsiniz eğer kolluk kuvvetinin kamera kayıtlarını aldığında emin değilseniz, savcı talimat vermediyse kolluğa kamera kayıtlarını alma konusunda daha sonra yazışma yapılır kamera kayıtlarını alınmasına yönelik ancak savcılık ile kolluk arasındaki yazışma git gel 10 günü buluyor bazen yada geçebiliyor, bu süre zarfında görüntü kayıtları otomatikman silinebiliyor üzerine yazıldığı için)
    www.atk.gov.tr
    Fatal error: Call to undefined function huzur() in C:\Turkey\DENİZLİ\Life.php on line 2017
    Kimi bendEn Daha Çok seversEn Onu Alırım Senden ..

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben ailesi yanindayken kufur yada baska birsey yapabilcek birisi olsam kalkip yer vermem .Cocugu elimi tuttu sinirlendim orda onuda belirttim sinirlendigim.halde hakaret etmedim zaten aklimin ucundan kavga etmek olsa orda cocugununa yumruk atardım zaten ben kavga baslatmak istemedim .Sahitimde var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fakire cahile iyilik yapmayacaksın. Mümkün mertebe sen de bineceksin. Hem yeterince binebilirsen sırtlarına, cumhurbaşkanı bile olabilirsin.
    Çok geçmiş olsun

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı badmast3r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olayın oluşu ile ilgili yorum yapamam ancak işleyiş ile ilgili olarak;
    Karşılıklı şikayetçi olduğunuzu varsayarak öncelikle ilk dosyada sen suça sürüklenen çocuk ve müşteki sıfatın olacak, karşı tarafında müşteki-şüpheli sıfatı olacak. Çocuk dosyalarında şüpheli sıfatı olamayacağı için dosya tefrik edilecek çocuk savcılığında kalan dosyada karşı taraf müşteki, sen suça sürüklenen çocuk, tefrik edilen dosyada sen mağdur karşı taraf şüpheli olacak. kasten yaralama suçu uzlaşmaya tabi suçlardan olması dolayısı ile uzlaştırma bürosuna aktarılarak işlemler orada devam edecek. Uzlaştırma bürosu size bir uzlaştırmacı atayacak, bu kişi sizle ve karşı tarafla iletişime geçerek mahkemeye intikal etmeden aranızda sorun çözülmesi için arabulucuk yapma görevini yürütecek. Uzlaştırma da karşı taraftan maddi talepler isteyebileceğin gibi bir özür, çocuk esirgeme kurumuna belli bir miktar bağış, huzur evine çiçek dağıtımı, yada hiç bir istek talep etmeden vazgeçme hakkın olduğ gibi ben uzlaşmak istemiyorum diyerek kovuşturma aşamasına geçilebilir.
    (araçta kamera kayıtları var ise kendinizde talep edip bir dilekçe ile savcılık dosyasına sunabilirsiniz eğer kolluk kuvvetinin kamera kayıtlarını aldığında emin değilseniz, savcı talimat vermediyse kolluğa kamera kayıtlarını alma konusunda daha sonra yazışma yapılır kamera kayıtlarını alınmasına yönelik ancak savcılık ile kolluk arasındaki yazışma git gel 10 günü buluyor bazen yada geçebiliyor, bu süre zarfında görüntü kayıtları otomatikman silinebiliyor üzerine yazıldığı için)
    Tesekkur ederim.

onur_si - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çıkmıyor mu eğer 5 yıl içinde en ufak bi olaya karışıp ceza alırsa o suçtan aldığı cezayı da üstüne ekleyip beraber yatar sıkıntılı bi olay dikkat edin bence
    neyse ki 5 yıl geçti hocam kazasız belasız

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fakire cahile iyilik yapmayacaksın. Mümkün mertebe sen de bineceksin. Hem yeterince binebilirsen sırtlarına, cumhurbaşkanı bile olabilirsin.
    Çok geçmiş olsun
    Abi çok haklısın artık yerde debelenen imdat dileyen birisini görünce bir tekme de ben atıyorum, mazallah kalksın diye yardım edip elini tutunca çomarlar seni de aşşağı çekip düşürüyorlar o yüzden sevap point kazanmak için yardım felan etmeyin kimseye

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Geçmiş olsun allah belalarını versin yaa gereksiz insanlar peşini bırakma davanın sen darbe aldıktan sonra vurduysanda mevsi müdafaya girer bir şey olmaz ondan için rahat olsun.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    memlekette davar çook. adabı muaşeret diye birşey var tamam da böyle bir yasa yok.
    isteyen yer verir isteyen yer vermez.
    imkanı olan savunma dövüş sporları öğrensin ve böyle kaşınanlara ertekin abinin bir miktar taktiğini uygulasın.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öyle ailenin ben ta .... Karısınıda çocugunuda babasınıda yumruk delisi yapacaksın öyle ailenin.17 yaşında bir bebeye 3-4 kişi çökmüşler.Birde üstüne yalan söylemişler bize küfür etti diye.. Tekrardan taaa ... ben öyle ailenin.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SifirinciMurat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çocuk öğretmenlerine saygılı efendi biriyim diyor, sen tutmuş mahkemede yalan söyle diyrosun. vereceğin akla tüküreyim senin.
    Bakış açısı farkı. Senin mahkemenin önünden geçtiğin kadar benm duruşmaya katilmisligim var. Boşuna konuşmuyorum. Biliyorsun ki kimse ceza almayacak normal sartlar altında

Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pardon siz polistiniz değil mi? Hani bizim can ve mal güvenliğimizi korumakla görevli olan güvenlik birimi. Teşekkürler.
    Evet senin götüne mermi basmasınlar diye son 2 senedir hergün 12 saat 10 kiloluk fnmini silahim ve mayonlu 800 mermimle nusaybinde nöbet tutuyorum.
    Ust postta yazdığım gibi bu çocuğun başına gelenlerin türevleri asliye den beraatle cikar. Avukat varmi darp edildim demiş. Bende avukatın söyleyeceklerini söyledim. Yap, söyle gibi emir cümlesi kullanmadm. Boyle de bi açısı var olayın dedim. Kendi bilir
    SWAT

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Evet senin götüne mermi basmasınlar diye son 2 senedir hergün 12 saat 10 kiloluk fnmini silahim ve mayonlu 800 mermimle nusaybinde nöbet tutuyorum.
    Ust postta yazdığım gibi bu çocuğun başına gelenlerin türevleri asliye den beraatle cikar. Avukat varmi darp edildim demiş. Bende avukatın söyleyeceklerini söyledim. Yap, söyle gibi emir cümlesi kullanmadm. Boyle de bi açısı var olayın dedim. Kendi bilir
    Doğrudur, bunun da karşılığında ne insanlara bu şekilde gövde gösterisi yapma hakkı verir ne de adalete karşı yalan söyleme hakkı verir. İki yanlış bir doğru etmez diyor insanlar ama anlayana.
    Neyse iyi nöbetler.

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dikkat edin mermi girebilir,***** tecrübe konuşmuş yorumlarda

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SifirinciMurat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çocuk öğretmenlerine saygılı efendi biriyim diyor, sen tutmuş mahkemede yalan söyle diyrosun. vereceğin akla tüküreyim senin.
    Pardon siz polistiniz değil mi? Hani bizim can ve mal güvenliğimizi korumakla görevli olan güvenlik birimi. Teşekkürler.
    Doğrudur, bunun da karşılığında ne insanlara bu şekilde gövde gösterisi yapma hakkı verir ne de adalete karşı yalan söyleme hakkı verir. İki yanlış bir doğru etmez diyor insanlar ama anlayana.
    Neyse iyi nöbetler.
    Vatan sevgisiyle harmanlanmış fedakarlık duygusu, dejenere insanlara basit gelir.
    Eyvallah
    SWAT

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.
    İnsanları analiz etmeyi öğren,zor durumda olsa bile mazlum olmayan insana yardım etme bu kadar basit.Cahil,kaba,yontulmamış insana yaptığın iyilik hayra geçmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ya, gerçekten amacım polemik yaratmak değil ama merak ettiğim bir şey var.

PÖH'te anlayamadığım bir psikoloji var, sürekli bu mesleği vatan, bayrak aşkı için yaptıklarını anlatıyorlar. bununla övünüyorlar, hiç sekmiyor ama hiç kimse bu işi parası için, öss'de barajı zorla geçtim, en garanti meslek polislikti yapacağmı başka hiç bir iş olmadığı için yapıyorum demiyor. Geçmişe dönüp baksak böyle girdilerinde vardır senin.

Bir şeyi vatan için, devlet için yapıyorsan, bunu sürekli milletin gözüne neden sokuyorsunuz? Veya bundan dolayı neden övgü bekliyorsunuz?

Benim için oradaysan ben seni zorla göndermedim, ben mermi yemeyeyim diye gitmeyi sen istedin, 18-19 yaşında tercih ettin.Bu tercihinden dolayı seni neden kutlamamızı bekliyorsun? Belki bu ezik gördüğün, sana göre sana muhtaç kardeşimiz de senin üniformanın, balistik yeleğinin, telsizinin aklına gelebilecek terörle mücadelede kullanabileceğim her türlü ekipmanın yapıldığı bir fabrikada 10 saat mesai harcıyor ?

Memleketi bir tek siz kurtarmıyorsunuz, memleketin tek evladı siz değilsiniz.
    Taşrada EGM bünyesine bağlı karakolunu tasarlayan, üst yapı, altyapı mekanik projelerini tamamlayan mühendisler, kalfalar, işciler, Kumanyanızı hazırlayan aşcı da, sizin maaşlarınızın yatmasını sağlayan, EGM'nin lojistik hareketinin düzenli olmasını sağlayan MBA mezunu beyaz yaka da; Aselsanda üretilen ve senin kullandığın telsizinin tasarımını yapan, üretiminde çalışan gerekli bakımı yapan, yedek parçasını tasarlayan üreten de bu memleketin evladı. Otokar'dan çıkan ZPT'lerini tasarlayan, üreten mühendis, işci, tekniker de bu memleketin evladı.

Bu memlekette her gün birileri doğrudan veya dolayı devlet için ter akıtıyor. Kimsenin görevi diğerinden kutsal değil, kimse kimse mermi yemesin diye oradan değil. Herkesin görevi yetkinliğine göre değişiyor. Siz sadece silahı tutan elsiniz. Hayat herkese adil değil, sizin yetkinliğin izden dolayı belki işiniz daha ağır ama kimse size farkı bir şeyi vaad etmedi.

Siz mesleğe girerken,POMEM'de kimse size 657'ye tabi memur gibi çalışacaksınız, idari izinleriniz olacak veya 6,8 kglik FNMini taşımayacaksınız demedi.
    Bana nasıl ki Mülkiye'ye gir yaşın doluncaya kadar merkezde çalışırsın, yaşın dolunca en kötü vali olursun dediklerin de ben bu mesleği yapamayacağımı düşünüp vazgeçtiysem, siz de vazgeçebilirdiniz gayette.

İnşaat Mühendisi olarak günde 10-12 saat sahada kalıyorum ve kimseye"3. Havaalanınında çalışıyorum; siz otobüslerde sürünmeyin diye son 1 senedir her gün sabah 5.45'de kalkıp akşam 19:00'ye kadar çalışıyorum demiyorum, çünkü bu mesleği seçerken nelerle karşılaşılacağımı biliyordum. Beton olunca gece sahada kalacağımı biliyordum, erken kalkacağımı da biliyordum.

Gerçekten şu " götüme mermi basmasınlar" psikolojinin gerekçesi nedir?

OHAL'in bölgesinde kesintisiz 5 sene boyunca İçişleri Bakanlığı MİA Hizmet sınıfında görevde bulunmuş. Kara yolunda pusu yemiş, arabasında ki makam şöförü şehit düşmüş bir babanın 8 ayrı yerde üniversiteye kadar memleketin her köşesinde 9 ayrı okulda okumuş evladı olarak ve götüne mermi yemesin diye tarafınızdan korunan vatandaş olarak soruyorum bunu.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Özel harekatçıların psikolojilerini anlayamazsınız. Orada hiç biri sadece para için durmuyorlar buna emin olun. Gönüllü kendilerini doğuya kaydıranlar var.. Benim 90larda orada terörist avına çıkmış bir aile dostumun anlattıkları o işin para için yapılmayacağını kanıtlar nitelikteydi. o"götüne mermi basmasınlar" lafı sert bir mizaç ama işin gerçeği de o. Özel harekat candır. Ama bu konu ile ilgisi yok konunun özüne dönün bence.

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben mahkemeye hukuKa inanmıyorum güzel ülkemde. Arayacaksın dostlarını arkadaşlarını madem öyle orantısız güç var, çağıracaksın 5 10 kişi a**nı dizine indireceksin karşı tarafın azdan az çoktan çok gider anladıkları dilden konuşmak şart bu devirde.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)