paul walker ve vın diesel yüzünden hep :D
Printable View
paul walker ve vın diesel yüzünden hep :D
Bence vtec teknolojisi hondayı buralara taşıdı yoksa şuan mazda'dan bir farkı kalmazdı.Sağlamlıkta mazda hondayla her türlü yarışır ama işte 5500'den sonra boşalma olayı var https://www.youtube.com/watch?v=D5JIH2x4aBI
Hep yakuza lobisinin işleri bunlar..
eskiden düşük fiyat ucuz parça sorunsuz olması güçlü olması modifiye parça bolluğu ve tasarımı güzel olması idi.
şimdi ise belli kesim için sadece özenti.
abicim açık ve net yazıyorum. parası olmayan adam gidiyor sorun çıkartmayan teneke kutuyu alıyor. parası olan adam gidip zaten honda almıyor. bak lüks sınıfa honda ancak nal topluyor. o şaheser k motor accordda da vardı döneminin passatı kaç tane sattı, o accord kaç tane sattı ? biraz daha parası olan yürüyor ileriye bmw mercedes zaten ne tutarsa. kimse çok teknolojik diye volvo almıyor
Eskidikçe sorunsuzluğun önemli olması en büyük sebep.
Avrupa araçlar yaşlandıkça zırt pırt sensör arızası veriyor.
Hondalar hala yüksek devir çeviriyor.
Elektronik aksamlarıda sorunsuz.
Tipi şeklide güzel. İçi geniş sürüşü keyifli. Aftermarket parçası çok yaygın.
Daha ne olsun. Tabi bu yazdıklarım yukarıda yazılan gibi İes 32 bin eder anlamına gelmiyor. O da ne yapmış arkadaş ortalık 23-24-25 bine ies dolu.
Ayrıca sadece ies, vti, vtec2 değil her aracın piyasası yükseldi.
Adamalar 2000 model poloya clio ya corsaya 20li rakamlar yazıyorlar.
Bırak ek kasada 25 etsin.
Sürü psikolojisi başka bişey değil.. Zamanında astra gsilar calibralar v.b torkluyla çatır çutur yürüyen araçların reklamı çok iyi yapılsaydı bugün vti teknolojisi eminim zirvede olmazdı.Aftermarket bol olunca bide 2000 sonrası kitlede honda yav felan diye akım başlatınca herkeste bir honda aşkı kabardı.İyi hoş güzel motorları vardır k20 h22 v.b ama bu kadar zirve olacak biçimde olmadı benim gözümde.Çok şükür vti almaktan vazgeçip t sport almışım diyorum :D her şey 5500 değil dolu alternatif aynı haz ve fazlasını verecek araç var :)
Honda güncel modellerde çokta başarılı değil. Şuan satış oranı ve tutulma oranı olarak rakiplerinin çok gerisinde. Yani dediğiniz durum sadece eski modellerde vardır. Onlarında büyük çoğunluğu gençler arasına sadece bir heves olmasından kaynaklı. Belli bir yaşa, doyuma ulaşmış kişiler için pek birşey ifade edeceğini düşünmüyorum bu araçların. En azından benim için öyle diyebilirim.
Bugün vtec2 gördüm aynaları kapalı dolaşıyordu, yeni bir akım mı çıktı, haberimiz yok :(
herkesin honda tutkunu olduğunu da kim söyledi. ben dahil çevremde honda nın bir çok modeline binmiş insan var. kimse honda dan başka araba binmem demiyor. kese ve zevkine göre hareket ediyor insanlar. ha adam tutkundur illa da honda diyordur bırakın keyifle binsin kime zararı var. yok zamanında o marka nın şu modeli şöyle reklam edilseydi bilmem ne olurdu. koskoca markalar pazarlamayı bizden öğrenecek sanki.
Bir şeyin çok tutulması "iyi" olduğu anlamına gelmez ne yazik ki :) O zaman turkiyede gelmiş geçmiş en iyi arabalar şahin doğan vs... Yaşadığın ülkenin durumu gelir düzeyi bunu çok etkiler... Şimdi spor araç almak için atıyorum 100 bin - 200 bin vs ayırsan honda alır mısın ? Vti alırmısın... Dönüp bakmassın bile.Tek araç var s2000 oda ***** ne ayağa düştü güzelim arabanın... Ha birde yeni Type R çıktı 5 tane ya sattı ya satmadı... Vti zamanında güzeldi ..
Yukarıda çok güzel bir konuya değinmişler.
Adamın beygirden-torktan haberi yok,
Kredi çekip 140 Bin TL"ye passat, 100 Bin TL"ye jetta alıyo.
Adama niye passat-jetta aldın diyosun, yüzüne bakıp "passat-jetta" ne gidiyo yaw diyo.
Ama bilmiyoki arabası max 150 BG, yolda 20 Bin TL"lik arabanın eline vereceğini bilmiyo.
Gidip millete özenip dünyanın kredisini çekip bmw 3,16 alıyor, tabi beygir-tork diye bişeyden haberi olmadığı için arabasını uçan-kaçan bişey zannediyor.
Sonra otobana çıkınca boyunun ölçüsünü alıyorlar tabiki.
Bugün passat-jetta-316-c180 alanların "çok büyük bir kısmı" arabasının uçtuğunu zannediyor.
Komşusu kredi çekip alıyor, adamada 2 dakikada bir arabasını övüyor.
Adamda özenip alıyor ne yapsın. Daha sonra "mutlu son", otobanda tokatlıyorlar :D
Türk milleti olarak şu özenti denen illet bir peşimizi bırakmadı arkadaş :D
Guldum :)
luks sinif demisken
Honda Legend 3.5 2007 Model 57.500 TL Galeriden sat
kardeşim yaşın küçük şuan evet süspansiyonsuz araba sana çok tatlı gelir. gidiyor mu ? köpek gibi gidiyor baba, asfalta yapışıyor virajlarda pedalı tabana koyuyorum ray gibi dönüyor namussuz. gibi söylemler seni etkiliyor olabilir. fakat 30 yaşından sonra 1000km yol gidip inip halısaha oynayabileceği araba istiyor insan. istemiyor motorun devir sesi gelsin. istemiyor yol sesi gelsin. istemiyor virajdan atlayarak geçeyim. istiyor hız sabitleyicisiyle, püfür püfür klimasıyla, mayın tarlası gibi yolda 1 tane tümsek hissetirmeyen süspansiyonuyla, ses sisteminden gelen müzik harici ses olmayan ortamıyla yol yapmak. bak sana hondanın bu forumdaki imajını gösteriyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=Zs6IK8rrpfo
hacim az. devir desen köpek gibi. hız aero dinami dillere destan. güvenlik=muska. konfor ? oda nesi :confused:
Sence adam jetta passat alırken başkalarının "eline vermek" için mi alıyor ? Sizin için trafik ve otomobil sadece "başkalarının eline vermek" midir ? Çok yanlış bir yaklaşım.Sen 20 binlik arabayla kaza yaptıgında köpek boku gibi etrafa saçılırken o adam hayatta kalıyor.. Çocugu hayatta kalıyor.En basit olarak güvenlikten bahsettim 50 tane daha üstünlüğünden bahsederim o 20 binlik arabadan... Ha ben 100 bin verip asla pasat vs almam ama düşünceniz çok yanlış ve saçma.
Onceki aldigim hondalari typer haric sorunsuZlugu sebebiyle tercih etmistim hep. Misal yuksek modelli kia hyundai fiat alana kadar gidip dusuk model honda aliyordum. Benim gozumde bakimli bir hondanin tek artisi sorunsuzlugu baska tek bir arti ozelligi yok ne guvenlik ne fren ne yol tutus yok. Neye gore yok bana gore yok bir baskasina gore cok iyi yol tutabilir
K24 accord gidiyorda :) duruyorda :) yolda tutuyor :) (hayvan gibi siiiyaptigimdan biliyorum :) donanimda var :) tekrar alirmiyim ? Neden olmasin :)
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...15607047/detay
hee bu sınıfın pazarı bizde her zaman bmw mercedestedir. o legend nüfus müdürlüğünde el değiştirir o hacimle.