26.750 ye ilan koydun ve 26 ya vermiyorsun doğrumu ?
Valla enterasan bi durum
Boyasız Bora diyorsunuz.Yelkenleri suya indirecek birçok alıcı çıkar.![]()
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Peki sizce arkadaşınız neden bu teklifi yapıyor üstelik üste para vererek.
Bora madem çok iyi neden vazgeçiyor?
Arkadaşınız piyasa fiyatı 25 liradan fazla olan bir borayı (yorumlardan anladığım kadarıyla) 20 liraya sayıp üzerine para vererek size vermek istiyor. Ki takasta araç fiyatı 1-2 lira fazla oynar nakit olmadığı için. Arkadaşınız neden bu kadar temizlikteki borayı 25 liraya satıp sizden aracı 1 lira nakit vererek almıyor ?
Kafamda deli sorular..
iki aracında piyasasını bilmiyorum ama arkadaşlar bora için 27-28 demişler adam bu fiyata satıp 26.500'e senin aracını alır 3 bin cebinde kalır düşük modelden yüksek modele çıkmak hep zor olmuştur bence mantıksız. 26 bin ile ilk gelene verilmeli araç.
26.000 TL'ye alabileceğim araçlara bakarım..
Bora'dan daha iyisi varsa, takasa girmem.
Bora'dan daha iyisi yoksa ve Bora sorunsuz ise ( iyicene kontrol ettiririm ), takası gerçekleştiririm.
Ben nakit parayı alırım
Borayı da ölü rakama almaya çalışırım
Nakit candır her zaman![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Boranın piyasası gayet iyi bence ki boyasız olduğunu düşünürsek hava kaparlar. Buna rağmen o yaştaki bir aracı almazdım. Puntoyu satınca yerine ne gelecek oda önemli.
Arkadaşınız ayda 10bin km yaptığı için mi aracına lpg takmış ? O araç 300 400binlerde olmasın sakın !
takas filan bilmemde... 26.750 fiyat yazdığınız arabayı 26.000 tl ye vermiyorsunuz neyin peşindesiniz..?
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
26.000 ya da 26.750 neyse işte nihai rakam satıp yeni ufuklara yelken açmak lazım, bora alırken de satarken de zor bir tercih bence...
Yani 750 TL için...
26.000-27000 neyse sat.. üstüne 2-3 lira ekle 3-4 yaş büyüğünü alırsın.Ben olsam öyle yapardım
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
26 bin nakiti alıp daha modelli araç bakardım. Sahibinden piyasasına bakmamak lazım. Yüksekten uçuyor millet.
Renault Clio 4
işte bana göre ye gere hareket etmek yerine piyasanın durumuna göre hareket etmek lazım..
bizde o kadar saçma bir piyasada yaşıyoruz ki 96 model corolla lara 20 üstü istenirken 99 civic 1.4 ies ler 23-25 görüyor.. haliyle bora için normal bence ama ben olsam o takası yapmazdım..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)