26 bin e puntuyo sat 20 e çok rahat alırsın ıstedıgın gıbı bora dıye dusunuyorum
26 bin e puntuyo sat 20 e çok rahat alırsın ıstedıgın gıbı bora dıye dusunuyorum
bora boyasızsa 8v olmasına rağmen 26 ya alıcı cıkar. yanlış anlamayın boyasız bora her zaman 2. elde puntodan kıymetlidir. araç denildiği gibiyse takasa girerim çok düşünecek bişey yok bence.
Valla cok ilginc geldi bana ben 26750 yazdigim arabaya 25750 bile veren olsa veririm ugrasmam hazir musteri kacirilmaz
Ne güzel müşteriler var, 26750 yazan arabaya 750sini atalım diye arıyorlar.
Ben mesela 35 yazsam 30 olur mu diye arayan oluyor.
Bora ile takas et, üzerine para bile alma o derece. Başka bir forumda 2001 modeli için 30 gibi bir rakam telafuz ediliyordu. Bora piyasası uçmuş.
eger bora da gercekten boyasız ve buyuk sorun yoksa,çok karlı bir takas olur.eğer arkadasta durust ıse guzel kıyak yapmıs olur.
TeKS@S
Türkiye'de makul fiyat yazılan hiç bir arabanın ikinci eli zayıf değil... Saab dahil!
Proton savvy, 1haftada sattım sahibinden de
Volvo c70 yine 1 hafta ya sürdü ya sürmedi!
99 model volvo c70imi 30bine sattım. Dönüp ilanlara geri baktığımda "eyvah ucuza mı kaptırdım aracı elimden" diyesim geldi... Ardından araba aramaya başladım... bir kaç yıl içinde sattığım bazı araçlarımı yazacağım... Şimdiki fiyatlarınıda tahminen... Piyasaya siz karar verin...
1998 model Mazda 323. Kazasız Boyasız 150binde 10a mı ne verdim... Şimdi olsa 14- 15
Volvo s70 16,5a sattım, arkadaştan geri aldım, sonra 18e verdim. Şimdi 20ye almak çok zor...
Lantis 13e verdim, fulldü... Şimdi olsa 17-18
2009 Mazda3 (2010 kasa, eski kasa değil) 34e verdim... Şimdi 40!
Volvo xc70, 29a sattım 2002 model ve fulldü.... Şimdi 37-40 arası
Şuan ikinci el çok çok çok yüksek gibi gelebilir. Ama piyasa şartlarına göre değerlendirmek lazım, eskiye göre değil... Bu kur ve sıfır fiyatlar ile kelepir ikinci el hayal... Yürüyen arabalar 12-13ten başlıyor... Motoru bozuk yatıyor denenler 10bin!
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
2012 pop puntoyu 28 e satmıştık 2009 26 lira olmuş
üzerine verecek paran varsa 26 26500 ver geç daha modelli bir araç bak bence
#eksikpazar
Takas teklifini bilemem ama 26.750 yazip, 26ya vermemek araci ya ticaretle hic ugrasilmamis ya da daha once araba satmamissiniz demek
borayı alma satamazsın kim ne dersin bi arkadaşım çok uğraştı satmak için hatasız boyasızdıpuntoyu sat keyfine bak
![]()
Saab'ın içinde olduğum için piyasası çok değişken. Temiz araçlar ilana dahi girmeden grubumuz içerisinde el değiştirmektedir. İlanlarda ki Saab'ların çoğu artık miadını doldurmuş araçlardır. Yine temizlerin rakamları da yüksektir. Saab grubunda temiz araç bekleyen bir sürü kişi var daha. Ve yine Saab grubunda al-satçılara karşı bir tepki de var. Piyasayı yükselttikleri için. O yüzden araçlar mümkün mertebe sahiplerinden direk alıcıya ulaşıyor.
eğer söylendiği gibi boradan sıkıntı olmayıp üzerine sana 3 verilecekse arkadaşın sana baya bir iyilik yapmış oluyor, Bora satılmaz diyenler neye gore konuşuyor acaba boyasız Bora yı en kötü 25-26 ya ertesi gün gelip alırlar senden. (söylendiği kadar düzgünse daha bile fazla ederi var )
masalla masalla
Yanlış anlaşılmasın ama arkadaşınız aracı bu kadar temiz ve piyasalı bir arabaysa satması rahat ve 25-26 bin ediyorsa neden üste para verip sizin puntoyu alıyor piyasalarını bilmem ama dediğinize göre satınca 29 civarı para ediyo bora +3bin arkadaşınız ozaman neden bunu düşünmesinki bence 26 ye nakit verin 2 tercih arasında
06 BG 0008 R56
benim 24.750 yazdığım puntoya ya 20-21 teklif ediyorlardı. bence hiç bekleme ver 26 ya.
ben 23500e dün sattım. benzinli 2006 tek kapıyı.
hesabın yanlış. arabanı 26 ya satmış borayı 23e almış olacaksın. borayı 23e alıp daha üstüne satman zor. hatta 23 için de uğraşırsın. puntoyu 26ya satmak bence daha mantıklı.
Saab volvo gibi araçlarda temizler gruplar içinde el değiştirir...
6 volvo oldu 1i hariç hepsi aramızda el değiştirdi... O biride benden alandan yine grup içine geri döndü...
Şuan kardeşime 10-12 lik araba arıyorum...
Temiz Klimali twingo ka gibi arabalara millet 15ten kapı açıyor...![]()
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)