Herkese merhabalar ,
Şuanda 2009 model 1.3 multijet 170BİN KM'de yazılımlı punto kullanıcıyım , aracımı ilana koydum ve 26.750 fiyat istedim.Arayanlar 26bin TL teklif veriyor ve bende fiyatımda ısrarcıyım.Dün yakın bir arkadaşım teklif yaptı.Kendisiniz 2000 Model Değişensiz Boyasız Kazasız 180Binde Wv Borası var.Araç comfortline ve dolu bir araç.1 Günlüğüne araçları kullanalım dedik ve kullandık.
Araç multijet gibi isteristemez performanslı değil ama daha oturaklı ve daha dayanaklı hissettirdiği kesin.Bundan önceki araçlarım ve şimdiki aracımda fiyatına göre performans odaklı kullandım ama artık oturaklı ve LPG'li bir araç arıyorum.
Arkadaşımın teklifi takas yapalım üstünede +3000TL para vereyim dedi.Piyasada öyle bir hal olmuşki 2009 model araç ile 2000 model araç kafa kafa fiyatlara gidiyor.
Şimdi benim düşüncem aracı alayım biraz bineyim sonrasında 26bin TL satıp +3000TL ile 29Bin TL olur mantığı ile düşünüyorum.
Sizce ne kadar mantıklı olur ? Yeri geliyor 2009 model dizel ile 2000 model LPG li araç mantıksız geliyor.Yeri geliyor Fiat ile Vw arasındaki fark var değer diyorum.
Siz üstadlardan yorumlarınızı bekliyorum , teşekkürler.