E90 3.20d
Loading site please wait...
E90 3.20d
Polo 6R GTI Project
2007 TT Cabrio
Polo 6R GTI Project
Range SVR
2016 Range Rover Sport SVR
Corvette C4
Tam sabahın 5inde sahilde gezmelik
marcos mantis
Yanılmıyorsam 1 tane daha vardı Mantis, Spectre R42'ler ile beraber Türkiye'ye nasıl yolları düşmüş bunların anlamadımMotoru çok iyi ama Koleksiyoncu birileri alır bunu ancak.
+Lexus LS400
Lexus LS 400 1997 Model 70.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 359271941
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
bende direksiyonunu begendim, koltuklar goresel olarak facia, ama rahatligi fena degil.
bu devirde 80kusur bin tllik arabadan cok fazla sey beklenmemeli bence. 1.0 polo trendline olmus 50bin...
ucsun kacsin, girtlak dolu olsun diye bir derdimde yok.. eşim kullanacak zaten cogunlukla,
premium marka, benzinli, az da yakiyor, test etmedim ama dizelinden bir tık daha iyi gittigi soyleniyor, e kapiyi kapatinca tok(!) seside geliyor, daha ne olsun![]()
F56 cooperS
MINI COOPER S F56 tuned by SHIFTECH + ARMYTRIX Exhaust : 163hp @ 263hp - YouTube ARMYTRIX Exhaust modlu videosu
tabi ya ...
O beyaz audi umarım bireysel ithalattır ve "buzdolabı" olarak ithal edilmiştir. 90 binlik direksiyonlu buzdolabı resmen.
Türkiyede guccilerde dizel olduğunu hiç bilmiyordum. Bu dış görüntü çok hoşuma gidiyor ama iç siyah olduğundan aşırı boğucu duruyor fotolarında.
2010 Fiat 500 Gucci 1.3 multijet
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)