arkadaşımız forumda üye zaten. çok eskilerden beri takip ederim araçlarını çok düzgün ve dürüst bir anlatımla şeffaf araç alır satar.
Printable View
Loading site please wait...
Astra bertone 1.6
Hee.. aynen. Clio V6'ya 80küşür bin euro fiyat yazmışlar.... :D
E39 hastası olsamda bakmıyorum bile pazarda temiz orjinal e39 kalmadı gibi bir şey olanda satmasın zaten mundar eder..
Tam benim kalem ya acayip hoşuma gitti :D
RR Vogue Red-Red : Loading site please wait...
Cık. Olmamış bana göre. Bordo ve turevleri içte de olunca cok boğmus. Fildişi interior olsa ateş ederdi. :)
-------
Bunlar da benim favorilerim, Cekirdek kasa Yaris 3K 1.5 T Sport :D
Toyota Yaris , T Sport | in Sheffield, South Yorkshire | Gumtree
2005 (55) TOYOTA YARIS 1.5 T SPORT VVTI 12 MONTHS MOT 1 OWNER VERY LOW MILEAGE | in Manchester | Gumtree
Değerlendirelim bunları @MK8800 :)
Albea Multijet. Rengi falan güzel aslında :d
A6 Allroad Quatro
1.8T Ibiza, düzgün bir arabaysa fiyatı fena değil.
1985 Bmw R60-6 motosiklet
Fiyatı duruşuna göre uygun gibi geldi bana. Tam cafe racer yapmalık :)
OPEL ELEKTRİKLİ AMPERA 150 HP
b8 passat sw
Sevgili Ankara'mız devasa bir şantiye olduğu için ben de dokunmuyorum. Açar açmaz arabanın içi kum havuzu gibi oluyor. Öğlen saatlerinde perdesi açıksa da az pişmiş bonfile gibi oluyorum ancak ideal şartlarda arabanın içini inanılmaz ferahlatıyor. Hele ki bu Passat gibi içi koyu renk araçlara ilaç gibi geliyor.
poloda sunroof var hep perdesi kapalı :D ve arabanın içi yanıyor , i30 da cam tavan vs yok valla inanılmaz serin ve rahat oluyor içi ciddi fark var ikisinede bindiğimden artık banada çok çok onemli gelmiyor zaten kullanmıyorum :D
Passat Variant
sunroof candır akşam açıcaksın serin serin püfür püfür mis gibi .. gündüz sıcakda pişersin zaten açamassın ben sunroof perdesini bile kapatıyorum.. kapalı havada yada akşamları çok keyifli.. oda alışmaya bağlı alışmamış insan sunrooflu araç alsada açmıyor alışmış insan da sunroofsuz araç hayatta almaz benim gibi her aracında illa sunroof olur..
özellikle yeni nesil bu sw ların sunroofları sunroof değil mübarek moon roof gibi çok büyük ve geniş.. o tip araçlarda çok daha keyifli..
klimada çok fazla açmak sağlıklı değil fazla açma soluma neticede gaz soluyorsun. :) sunroof için demiyorum ara sıra camı falan aç .. :)
Yılaaaaan , E180 : Loading site please wait...