Macera arayanlara dolu dolu e38 740i :D
Loading site please wait...
Printable View
Macera arayanlara dolu dolu e38 740i :D
doç ama yazdığı açıklama yerimiz yurdumuz bellidir, antin kuntin vs.. ??? al satçı bir arkadaş hayalindeki mesleği yazmış olabilirmi acaba :D
ilandaki gibi açıklama yapılan bir aracı görmeye gitmiştim doktorum diyen sahibi digiturkte calısan gay çıkmıştı
arabayı almıştım barış , bagajdan hıncal uluç spec şal çıkmıştı :D
:D iyi güldüm akşam akşam. Gay olduğunu nasıl anladın yahu :D
Doç Dr. Çok antin kuntin bir arkadaşmış belli ki :) İlanı okuduktan sonra kafamda kalan özet : Porsche alınmaz :D
O stop parası nedir öyle arkadaş.
Colt CZ3 Jantlara hasta oldum.
bi kaç ay önce eski sahibi 90.000 e satıyordu motoru ve parça fiyatları korkuttu beni
BMW / M Serisi / M5 / BLACK MOTORS 2003 MODEL E39 BMW M5 INDIVIDUAL KUSURSUZ sahibinden.comda - 327901225
Şu rengine bayılıyorum ya :)
BMW M5 E39
Yok artık ... 200 E
Valla ankara 15-16 yaşında w210 lar ın 60-65 lira dan çakıldığını görünce,artık klasik sayılabilecek 124 kasanın temizine de yazarlar bu fiyatı..
Daha önce yine galeriden alınıp ankara'da ki bi galeride yüksek fiyattan ilana giren arabaları gördüğüm için,bu da öyle olabilir.Ama denildiği gibi boş olması dezavantaj
20 bin tl ye kadar olan favorilerinizi alabilir miyim :D
ilanı yayına aldıklarından beri girip bakıyorum arada. hayalimdeki araba ve hayalimdeki kombinasyon. :)
motor durumu iyiyse alınır binilir. hergün 15 lirası var.
Düşündüğüm fiyat civarında olaydı hazır araba değiştirme arifesindeyken bir fantezi daha yapardım tam hayalimdeki konbinasyon :D
S40 D4 177HP
Çok güzel evlat edindiğimden masrafından korkmuyorum da fiyatı politikama uymuyor :D :D
Merhabana merhaba kardeş :D
https://i.ytimg.com/vi/cp2MjX99c7E/maxresdefault.jpg
Boş geçmeyelim mercedes benz s serisi
Bmw 335
Km dusundurucu ama sevdigim kasa,sw olcaksa boylesi olsun
esenyurttan araba nasıl içinde küfür edilmemiş? ben bile esenyurt trafiğinden geçtikten sonra bile güsul alıp vakit namazı atıyorum çok günaha girdim diye.
2013 yılında sıfırını 42bine aldığı arabayı 53 bin yazmış. O etmese de alan bol bol sövecektir. =)
Olay budur kesinlikle.. Km 100 bin altında olsaydı heran hersey olabilirdi :)
Fiyati digerlerine göre cok uygun geldi
km de ne var yahu ? 188 k kmde bitecek mi yani bu araba ? 240 k km de dizel alfa aldım gözü kapalı biniyorum. bu kadar km takıntılı olmayın , mühendisler bu araçları 100 bin km gitsin sonra çöp olsun diye üretmiyor.
Mesele uretilmesi degil zaten mesele bakiliyormu bakilmiyormu:) konu yeri degilde denk gelince yazdim
188 binde bitecek değil de 139 bin veripte 200 bine merdiven dayamış bir arabayı almam diyelim.. Yoksa birşey olacagindan değil..
Passat 1.4 tsi highline
ona bakarsan bır senede 24 binde fazla 1 senede sürekli koşturulmuş passat. km az gözüksede koşturulmuş.
[QUOTE=AşkınS.;8185325]188 binde bitecek değil de 139 bin veripte 200 bine merdiven dayamış bir arabayı almam diyelim.. Yoksa birşey olacagindan değil..
Passat 1.4 tsi highline
Loading site please wait...[/QUOTE
Kemer tokası, yanan yakıt lambası veya viteste tespihi görünce ilanı incelemeden kapatan bir tek ben mi varım?