Volvo'dan çok sayıda favorim vardır, özellikle V40'ları çok severim. Bir tanesi ibretlik iki Volvo var şimdi. İlkini beğenirsiniz beğenmezseniz bilemem ama ikincisini sakın denemeyin!
V40 1.5 T3 MOMENTUM
Genişlik, bagaj hacmi, şanzıman, kullanışlılık veya prim gibi konularda Golf'ün eline su dökemez ama benim tercihim böyle bir V40 olurdu. Özellikle aynısının sıfırı 145-150.000 TL civarında satılırken bunu alıp alırken kazanma dediğimiz olayı yaşamak güzel olur. Servisten geri görüş kamerası da ekletince mis...
Volvo / V40 / 1.5 T3 / Momentum / VOLVO YET.BAYİDEN HATASIZ CAM TAVAN+KOLTUK ISITMA DERİ DOŞEME sahibinden.comda - 575914726
V40 1.5 T3 INSCRIPTION
Şimdi hemen hemen aynı emsaldeki aracın ibretlik ETİKET versiyonuna bakalım! Arkadaşım şöylesine şık ve tatlı bir kompaktı almışsın. (Bak millet bulamıyor.) O kapıdaki sürtmeye karşı koruma çıtası ne lan? Han kapısı mı bu a...? Hadi depo kapağını anladık, burundaki logo ne? Plakalıkların üzerindeki ufacık ufacık nazar boncuklu, bayraklı çıkartmalar nedir? Benim 5 yaşındaki sıpa ufacık çıkartmalardan hevesini aldı bıraktı iki ayda, sen kaç yaşındasın? Maaşallah-Allah Korusun vs... 12. resimdeki o tablo nedir kısaca? İçine bakalım; O çakma Sparco yastıklar, koltuk kılıfları, aynanın altındaki incik boncuklar, vitesteki beyaz tesbih... Başlıklardaki kılıflar ne peki? Battal Gazi film serilerinde Bizans askerleri vardı böyle, ona mı heveslendin, yoksa gönderme mi yaptın acep?
Kimsenin zevkine lafım sözüm yok da jant takarsın yakışmaz anlarım, lip yaparsın çirkin durur anlarım da bu kadar da olmaz ki arkadaş. Yaa araç sıfır V40 abi yaa... Ne deyim artık, ne yaşıyorsan Allah kabul etsin.
Volvo / V40 / 1.5 T3 / Inscription / HYUNDAİ BAYİDEN V 40 1.5 TURBO SADECE 2.300 KMDE sahibinden.comda - 561828723