http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post8481854
Sen bu mesajdan bahsediyorsun, ama seat ibiza için söyledin sanıldı galiba. Sayfada bir tane coupe var, oda E92 :)
Printable View
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post8481854
Sen bu mesajdan bahsediyorsun, ama seat ibiza için söyledin sanıldı galiba. Sayfada bir tane coupe var, oda E92 :)
2. aracın sahibini iyi tanıyorum. Benimde Mercedes ten müşterim.
Yakın zamanda aktif kullandığı 4 arabası var. W212 E 250 , Yeni Honda Civic RS , Opel Astra (Yeni), Volvo V 40
Sahibi 70 li yaşlarda emekli Avukat. Balıkesir'in Avukar Dinçer abisi.
Araba konusunda takıntısı çoktur. Bu etiketlerin 1 tık fazlası Mercedes inde dahi var.
Bugüne kadar kullandığı hiç bir arabanın alt takımı yağmur-çamur görmemiştir.
Yağmur yağdığı anda yol kenarına çeker. Yağmur dinene kadar araba orada bekler. Gerekirse taksi çağırır ama yollar kuruyana kadar araba kıpırdamaz.
Bazen showrooma ziyarete gelir Yağmur yağarsa araba 2-3 gün bizde kalır :)
Arabaları hastalık derecesinde temizdir. Ama aksesuar takıntısı var. Ne hoşuna giderse alır takar kendisi :)
Titizlik , malın kıymetini bilmek bunlar güzel şeyler
Aracına da kendi zevkine , gözüne hoş gelen herşeyi takabilir herkesin kendine göre beğeni durumu vardır saygı duymak gerek
Ama yanlış anlamasın bold kısımı görünce soğudum
O arabaya değil de araba ona biniyormuş , dünya malı yani bu kadar önemsemeye luzüm yok keyfini sürmek lazım.
Büyük ihtimal E250'si bu galiba... Galeriye vermiş, etiketler falan sökülmüş olabilir ama açıklamalar ve kondisyon, avukat beyin kullandığı araca işaret ediyor:
Mercedes - Benz / E / E 250 CDI / Elegance / 2011 E-250 CDİ 56.000KM BOYASİZ OZEL SİPARİŞ BAYİİ EMSALİ YOK..! sahibinden.comda - 577974010
Skoda Octavia 2.0 tdi VRS
Skoda / Octavia / 2.0 TDI / RS / 2011 model hatasız 2000 motur Dsg saruflu sahibinden.comda - 571175283
O Rs'nin km doğru mu acaba?
Belkide tesadüfen plaka ve renk benzerliğinden dolayı karıştırıyorum.
Sizce alınır mı? 170 bin civarı bi limitim var,favorileri olan var mı? 5 serisi,mercedes c ya da e serisi gibi..
BMW / 5 Serisi / 520i / Premium / EMSALSİZ TEMİZLİKTE 42 BİN KMDE OZEL SERİ MODERLİNE HATASIZ ARAC sahibinden.comda - 578734396
Skoda / Octavia / 2.0 TSI / RS / OCTAVIA RS 230 BEYGİR, SIFIRI 247 BİN TL, SADECE 6.850 KM DE sahibinden.comda - 475476791
böyle bi octavia RS daha varmış
Fiyatı ortalamalar içinde. Eğer söylediği gibi kazasız ve bakımlıysa alınır bence. Boyayı yazmamış sormak lazım. 5-6 kadar parça boyalı derse daha iyi baktırmak lazım tabi. :) Yalnız araç chip ister. 1.6'lar ilk seneden sonra harbiden yorulduğunu hissettiriyor çünkü. Elektrikli direksiyon, hafıza, hayalet ve vakum artıları. Geri görüş, sunroof, elektrikli koltuklar da var zaten. Bu araca büyük ekran ya da ses sistemi yok diye boş denemez.
Diğer yandan en büyük artısı Modern Line olması bence. Şimdiki hiçbir BMW'nin kokpitine değişmem Modern Line olanları. Göz alıcı bir albenisi ve ferahlığı var. Kalite hissini de artırıyor.
Arkadaşlar bir yakınım Porsche 911 Carrera 4 S alma arifesinde.
Porsche / 911 / Carrera 4S / SS MOTORS 2008 PORSCHE 911 CARRERA 4S - BOSE(R) - SPORT CHRONO sahibinden.comda - 487342273
Bu ilandaki aracı beğenmiş.
Fiyatı bana yüksek geldi ayrıca km'si de yüksek.
Sizin farklı önerileriniz var mı ?
Bir arkadaşının aracı iyi bir pazarlık yapacaklar.
300.000 TL bandında bu tarz farklı bir araç öneriniz var mı ?
Motorda ne masraf cikar bilinmez ama biraz pazarlikla ekmeklik olabilir ilgilenen olursa.
2008 Alfa Romeo 159: Alfa Romeo / 159 / 1.9 JTD / Distinctive Plus / (motor arızası nedeni ile fiyat duşmuştur)BAYANDAN ALFA ROMEO159 sahibinden.comda - 528356013
TALISMAN 1.6 DCI (160 HP) EDC ICON
Kilometre bir miktar yüksek ama kombinasyonu ve anahtarı güzelmiş. (Volvo tarzı)
Renault / Talisman / 1.6 dCi / Icon / 'PARK AUTO'2016 TALİSMAN İCON 160HP CAM TAVAN 4 CONTROL FULL+ sahibinden.comda - 569132827
petlas lastik görünce kapattım