188 binde bitecek değil de 139 bin veripte 200 bine merdiven dayamış bir arabayı almam diyelim.. Yoksa birşey olacagindan değil..
Passat 1.4 tsi highline
Loading site please wait...
ona bakarsan bır senede 24 binde fazla 1 senede sürekli koşturulmuş passat. km az gözüksede koşturulmuş.
[QUOTE=AşkınS.;8185325]188 binde bitecek değil de 139 bin veripte 200 bine merdiven dayamış bir arabayı almam diyelim.. Yoksa birşey olacagindan değil..
Passat 1.4 tsi highline
Loading site please wait...[/QUOTE
Kemer tokası, yanan yakıt lambası veya viteste tespihi görünce ilanı incelemeden kapatan bir tek ben mi varım?
Koşturulmuş demek tam olarak ne oluyor hani bahsettiğiniz esnaf itemleri tamam dabinmeye alınmıyor mu bu arabalar?
Benim de şöyle bir huyum var depoda 10 litreden az (depo 80 lt) yakıt kaldıktan sonra depodaki olası pislik enjektöre yürümesin diye arabayı kullanmam.Böyle 5-10 km menzili kalmış araba ilanlarını görünce buz gibi oluyorum.Tesbih ve kemer tokası o kadar da rahatsız etmiyor.
eşşeğin sırtından inmemişler devamlı binmişler. kısacası koşturmuşlar. normal kullanıcının yılda yapacağı km max 15 bindir bana göre. ki biz yılda 10 bin anca yapıyoruz
Kendi halinde birisiyim, evimle iş yerim arası 4-5 km yoktur. Yılda yaptığım km 25bin-35 bin arasında. Uzun yolumda senede 1-2 sefer Bodruma git-gel. Arabayı da sık kullanmam ama toplu taşımayla ulaşımın eziyet olduğu bir yerde yaşıyorsanız ve sosyal bir hayatınız varsa sadece istanbul içi bile o kmler çok normal.
sadece iş dışında kullandığım halde polo 1. yılın sonunda 19bin km dedüşünün haftanın 6 günü işe vs gitsem kaç km olucak yıllık
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bence genelleme yanlış ben yıllık ortalama 50-60 arası biniyorum ki çoğu ev - iş yeri falan öyle eşek niyetine de binmiyorum . Bana kalırsa asıl koşturulmuşlar filo çıkması tertemiz diye galericilerin km düşürüp itelediği jettalar , fluencelar falandır .
Temizi illa ki vardır , abimin arabası da mesela filodan alındı 5400de çok şükür bir sorunu çıkmadı . Ama mesela bizim ofise kiraladığımız a180ler var sağolsun elemanlar arabaları minareden atıp aşağıdan tutuyor 25binde de araçlar yenileniyor ama yarı fiyatına verseler yine almam![]()
Arac bende olsaydi 30 bin garanti veriyorum. Zaten bu yuzden 80 bin oldugu an araclarimi satiyorum.
Mondeo 1.5 ecoboost
Loading site please wait...
Rengi muazzam
Depo bitik ilan koyunca kapatıyorum olayına hasta oldum ben. Napayım satacağım arabanın deposunu mu doldurayım ? Bitircem tabi sonuna kadar.
Arabanın bakımı, motoru, yürüyeni, değişeni, boyası, kilometresi, vs her bi haltı bitti de depo ışığının yanık kalması kaldı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)