CADILLAC CT6
Loading site please wait...
CADILLAC CT6
Corsa'nın o fiyatla işi çok zor.
1.0 115HP 10.3 Saniyede 100km çıkıyor
biraz daha fazla verip 1.0TSI ibiza fr daha mantıklı geliyor.Ki 1.2 TSI FR'lar daha uygun fiyatlara var.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Xenon led far cam tavan ve 17 jant opsiyonu ile corsadan daha mantıklı bir araba bence
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Sanirim aşık oldum- Beetle
a3 1.0 sportback... haftasonu erel'e gittim sportback kalmamış ellerinde. zaten sattıklarının hiçbirinde cam tavan yok, tek donanım.
1.0, 116hp - 200nm tork 5.5lt katolog verisi sehir ici tuketimi. ici fena degil, bagaji bizim bebek arabasını alır gibi duruyor.
bence mantıklı bi tercih, yeni otvden sonra fiyatları görmek lazım.
ornek
buda bonus ilanlara siir yazmak moda oldu galiba: nissan primera
97 Astra GSi
Abi kafayı yiycem neredeyse, düzgün araç yok piyasadaOPC riskli ama çok keyifli bir seçenek. Aklımı fazlasıyla kurcalıyo.
O araç Antalya' da ilandaki araç sanırım, şimdide 52000 yazmış bekliyor. Neden tutmadı bu araçlar anlamadım.
Seat' ı nedense sevmiyorum, ama göz gezdireceğim. Teşekkürler öneriniz için.
Maks çıkabileceğim rakam 50.000 TL. Bahsettiğin özellikler 2sinde de neredeyse mevcut. Öneri için teşekkürler yinede.
Boş geçmeyelim.
2009 Audi A3 1.4TFSI
VW Variant/AT
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
a3 ün çirkinliği...motorunu geçtim koltukları ne kadar çirkindir öyle yahu Allah aşkına.Sırf insanlara a3 aldırmak için yapılmış gibi duruyor.Dıştan şirket arabası spec.
Scirocco ya bayıldım,müthiş duruyor.Koltuklar zaten efsane.Nappa deri sanırım.
Diğer ilan, kalemi kuvvetli bir arkadaşın elinden çıkmaydı. Haliyle tebessüm ettirdi. Ama bu çakması hiç olmamış. Üretmekten ziyade kopyalamayı / aşırmayı seven bir toplumuz ne yazık ki.
Şu sitede ilan açıklamasını çalanlar var (diğer konuda vardı örneği).
Hatta bilindik galerilerin satış şablonunu logosuna kadar çalanlar var yahu. Hırsızlık ruhlarına işlemiş.
Hepinize merhaba 20 bin tl kadar araç tavsiyeniz var mı en önemli özelik yakıtı az klima olması şart en kötü 1.5 seneye yakın kullanıcam tek 4 kapı hepsi kabul 4 kapıda olur tabide tek kapıda olursa hayır demem yani fikirleriniz bekliyorum ...
Carrera S : Loading site please wait...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)