Hocam mito hem bu para sunrooflusu yok, hem de 2 kapidan yildi arkadas. Su yurtdisi plakali araclara 2 yil dolasma hakkindan sonra, kibrista ogrenimi bitince oradaki 2 kapili citroen c4'unu getirdi TR'ye, (sag direksiyon) ama dedigine gore hakikaten bikmis.
147'de acikcasi korkutuyor hocam, piyasa da temizini duzgununu bulmak zaten mesele. Bi de kiz basina sanayi filan ugrassin istemiyorum. Varsa tanidikta temiz tavsiye alirim ama
Su an fiat bravo'yu sevdirmeye calisiyorum, tamam arkasi biraz cirkin ama onu gayet yakisikli ve fiyatina gore aslinda cok mantikli ve guzel bi araba.
Butce cok orta derede bi butce oldugundan secenekler baya kisitlaniyor![]()
"Korkmadık, savaştık"
Size şöyle bir öneride bulunayım astra h kasalarının fiyatları gereksiz yüksek kaldıki baktığınız arabanın km side yüksek nacizane fikrim chevrolet cruze bakmanız.
hatta şöyle bir öneride bulunayım. sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres lpg mevcut 30k km sonra çelik subap taktırdınızmı bir problem yaşıycağınızı düşünmüyorum.
Evet bir bayan için kesinlikle biraz çekibilmesi gereken bir araç 147. Ufak tefek eksikleri küçük de olsa hep olacağı için haklısınız. Favorim yok ama düzgün araç bulunursa yine de düşünülebilir.
Punto bravo benzer özelliklere sahipler, onlar daha uygun tercih olabilir bu durumda.
Madem km yapmıyor benzinli olabilir
Golf Fsi
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Polo 1.4
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Punto Evo 1.4
Grande Punto 1.3 Dizel
Honda Jazz 1.4
Biraz bakındım büyük kazası olmayan kilometresi uçmamış sunrooflu bu fiyat aralığında bunları buldum.
Hocam tesekkurler, zamanini almisiz biraz kusura bakma.
Golf guzel ama lpg takilamasi kotu. O yuzden eledik.
Polo eski araci zaten.
Jazz'i yuzu eski buldu.
Punto'da bravo'ya benziyor dedi.
Ona yok buna yok, ne var o zaman it diyesim var ama denmiyo iste![]()
Allah'ini seven ustume butce dahilinde sunrooflu lancia delta atsin.![]()
"Korkmadık, savaştık"
Beyler, yardımınıza ihtiyacım var![]()
F10, 520i bakıyoruz. NBT, Harman gibi takıntılarımız var ama cimri pislikleriz maalesef :P Kimse de almamış bu donanımları zaten. Gezinirken şöyle bir araç buldum, kendisiyle ciddi düşünüyoruz.
2013 Model, 36.000 KMde. NBT var, arka koltuklar için ekran var, jantlar da güzel.
Ancak içinden çıkamadığın ayrıntı, araçta orijinal BOSE ses sistemi var deniyor ? Ben bu kasada hiç BOSE görmedim. Şaseden sorgulayacağım ancak o sırada belki aracı bilen içimizden birisi vardır diye paylaşmak istedim. Bu kasalarda BOSE oluyor mu, bilen var mı ? Bana ses sistemi taktırıp BOSE stickeri yapıştırmışlar gibi geldi açıkçası![]()
Fiyatlarını düsürürseniz bence görsel olarak hala güzel,güncel araçlar.
Mitsubishi Lancer HB
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
[QUOTE=ahmetbaha-drs;8309100]Fiyatlarını düsürürseniz bence görsel olarak hala güzel,güncel araçlar.
Mitsubishi Lancer HB
Akil akildan ustun valla hocam. Hic aklima gelmemisti.
Yalniz fiyat bandi yuksek kaliyor biraz. Ineceklerini de sanmiyorum.
Lanceri icin soylemiyorum, ama ben anlamiyorum bu araba satanlarin cogunu. En tutulmaz dedigimiz araclara acayip acayip fiyatlar cekiyorlar.
"Korkmadık, savaştık"
Hifi ses sistemi - harman kardon veya individual alphine ses sistemi olması lazım bose kimse taktırmaz gibime geliyor hi-fi ve diğerleri kat kat daha iyi şase numarasını öğrenip borusan soruşturmak lazım şase öğrenirseniz yardımcı olurum orjınalınde ne varmış sonradan ne takılmış araç zaten m paket olmadığı için benim bildiğim hi-fi çıkması gerekiyor sonradan taktırmış olması lazım ama kimse 10bintl verip harman kardon veya individual taktırmaz gibime geliyor nbt ekranın lisanslı olup olmadığına dikkat edin
Hadi la mangalı alın da şu dağın tepesine, ta anasının nikahına, dereleri aşıp, rampaları tırmanıp sucuk ekmek yapalım![]()
Defender D90
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)