User Tag List

Sayfa 347/998 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon
18958 sonuçtan 6.575 ile 6.593 arası

Konu: Kıskanma Favorilerini paylaş

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2004'ten beri aynı araca sahibiz. Tüple çok uyumlu değil diye biliyorum motoru. Taktırıp hiç sıkıntı yaşamadım dediklerini de duydum ama geneli hep sıkıntı çekiyor. Madem çok km yapmıyor tüpsüz bakmanızda fayda var.
    Astra J'lerde ki lpg takinca olan subap sorunundan haberim vardi ama h'lerin de lpg'de sorunlu olduklarini bilmiyorum. Bilgiler icin tesekkur ederim. Arastirmaya devam edelim, belki biseyler buluruz.

Aslinda bizim ilacimiz guiletta ama ona da paramiz cikismiyor
    "Korkmadık, savaştık"

Molev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Astra J'lerde ki lpg takinca olan subap sorunundan haberim vardi ama h'lerin de lpg'de sorunlu olduklarini bilmiyorum. Bilgiler icin tesekkur ederim. Arastirmaya devam edelim, belki biseyler buluruz.

16XER h deki 1.6 ile j deki aynı motor.
    '' Astrolog ''

Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo desteğiyle 4 beygir almış, acaba emniyet kemerine mi taktı turboyu ?

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Güzel temiz bir Mito da alınabilir. Ya da daha uyguna2008 2009 147 de işinizi görebilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel temiz bir Mito da alınabilir. Ya da daha uyguna2008 2009 147 de işinizi görebilir
    Hocam mito hem bu para sunrooflusu yok, hem de 2 kapidan yildi arkadas. Su yurtdisi plakali araclara 2 yil dolasma hakkindan sonra, kibrista ogrenimi bitince oradaki 2 kapili citroen c4'unu getirdi TR'ye, (sag direksiyon ) ama dedigine gore hakikaten bikmis.

147'de acikcasi korkutuyor hocam, piyasa da temizini duzgununu bulmak zaten mesele. Bi de kiz basina sanayi filan ugrassin istemiyorum. Varsa tanidikta temiz tavsiye alirim ama

Su an fiat bravo'yu sevdirmeye calisiyorum, tamam arkasi biraz cirkin ama onu gayet yakisikli ve fiyatina gore aslinda cok mantikli ve guzel bi araba.

Butce cok orta derede bi butce oldugundan secenekler baya kisitlaniyor
    "Korkmadık, savaştık"

Molev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

Yakın bir kız arkadaşım için araba arayisindayiz. 35.000 butcemiz var, belki 1-2 daha cikabiliriz ama o paraya sigorta, ufak tefek bakim vs yapmak istedigimizden cikmak istemiyoruz.

Kesinlikle 5 kapi hb, manuel vites ve cam tavan/sunroof ariyoruz.

Astra H'lere bakiyorum su anda ama Opel'le zerre alakam olmadigi icin donanim paketlerini, motor ve piyasasini bilmiyorum

Yasina gore dusuk km ve sorun cikarmayacak bisey bakiyoruz. Asiriya kacmadikca boya ya da ufak tefek degisenler kabulumuzdur.

Dizellerin genelde km yuksek ve pahali olusu, yilda cok km yapmayacagi icin benzinli daha iyi bir tercih gibime geliyor.

----

Ozet gec cip diyenler icin kisaca Astra H nasildir? Hangisi, kaca alinir?
    Size şöyle bir öneride bulunayım astra h kasalarının fiyatları gereksiz yüksek kaldıki baktığınız arabanın km side yüksek nacizane fikrim chevrolet cruze bakmanız.

hatta şöyle bir öneride bulunayım. sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres lpg mevcut 30k km sonra çelik subap taktırdınızmı bir problem yaşıycağınızı düşünmüyorum.
    '' Astrolog ''

Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo desteğiyle 4 beygir almış, acaba emniyet kemerine mi taktı turboyu ?

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam mito hem bu para sunrooflusu yok, hem de 2 kapidan yildi arkadas. Su yurtdisi plakali araclara 2 yil dolasma hakkindan sonra, kibrista ogrenimi bitince oradaki 2 kapili citroen c4'unu getirdi TR'ye, (sag direksiyon ) ama dedigine gore hakikaten bikmis.

147'de acikcasi korkutuyor hocam, piyasa da temizini duzgununu bulmak zaten mesele. Bi de kiz basina sanayi filan ugrassin istemiyorum. Varsa tanidikta temiz tavsiye alirim ama

Su an fiat bravo'yu sevdirmeye calisiyorum, tamam arkasi biraz cirkin ama onu gayet yakisikli ve fiyatina gore aslinda cok mantikli ve guzel bi araba.

Butce cok orta derede bi butce oldugundan secenekler baya kisitlaniyor
    Evet bir bayan için kesinlikle biraz çekibilmesi gereken bir araç 147. Ufak tefek eksikleri küçük de olsa hep olacağı için haklısınız. Favorim yok ama düzgün araç bulunursa yine de düşünülebilir.

Punto bravo benzer özelliklere sahipler, onlar daha uygun tercih olabilir bu durumda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Molev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Size şöyle bir öneride bulunayım astra h kasalarının fiyatları gereksiz yüksek kaldıki baktığınız arabanın km side yüksek nacizane fikrim chevrolet cruze bakmanız.

hatta şöyle bir öneride bulunayım. sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres lpg mevcut 30k km sonra çelik subap taktırdınızmı bir problem yaşıycağınızı düşünmüyorum.
    Aklima gelmisti ama begenmez diye gostermemistim. Simdi siz atinca attim, sasirtici sekilde begendi listeye ekledik, tesekkurler. Yalniz gri rengi hakikaten cirkinmis, beyazi daha iyi
    "Korkmadık, savaştık"

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Madem km yapmıyor benzinli olabilir

Golf Fsi
    sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

Polo 1.4

Punto Evo 1.4

Grande Punto 1.3 Dizel

Honda Jazz 1.4

Biraz bakındım büyük kazası olmayan kilometresi uçmamış sunrooflu bu fiyat aralığında bunları buldum.

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    golf fsi in satışı cook zor, tüpe uygun değil diye sanırım... bir arkadaşım ablasinin boncuk gibi golf fsi ini ölmüş eşşek fiyatına verdi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Madem km yapmıyor benzinli olabilir

Golf Fsi

Polo 1.4

Punto Evo 1.4

Grande Punto 1.3 Dizel

Honda Jazz 1.4

Biraz bakındım büyük kazası olmayan kilometresi uçmamış sunrooflu bu fiyat aralığında bunları buldum.
    Hocam tesekkurler, zamanini almisiz biraz kusura bakma.

Golf guzel ama lpg takilamasi kotu. O yuzden eledik.

Polo eski araci zaten.

Jazz'i yuzu eski buldu.

Punto'da bravo'ya benziyor dedi.

Ona yok buna yok, ne var o zaman it diyesim var ama denmiyo iste

Allah'ini seven ustume butce dahilinde sunrooflu lancia delta atsin.
    "Korkmadık, savaştık"

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler, yardımınıza ihtiyacım var

F10, 520i bakıyoruz. NBT, Harman gibi takıntılarımız var ama cimri pislikleriz maalesef :P Kimse de almamış bu donanımları zaten. Gezinirken şöyle bir araç buldum, kendisiyle ciddi düşünüyoruz.

2013 Model, 36.000 KMde. NBT var, arka koltuklar için ekran var, jantlar da güzel.

Ancak içinden çıkamadığın ayrıntı, araçta orijinal BOSE ses sistemi var deniyor ? Ben bu kasada hiç BOSE görmedim. Şaseden sorgulayacağım ancak o sırada belki aracı bilen içimizden birisi vardır diye paylaşmak istedim. Bu kasalarda BOSE oluyor mu, bilen var mı ? Bana ses sistemi taktırıp BOSE stickeri yapıştırmışlar gibi geldi açıkçası

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=ahmetbaha-drs;8309100]Fiyatlarını düsürürseniz bence görsel olarak hala güzel,güncel araçlar.
    Mitsubishi Lancer HB

Akil akildan ustun valla hocam. Hic aklima gelmemisti.

Yalniz fiyat bandi yuksek kaliyor biraz. Ineceklerini de sanmiyorum.

Lanceri icin soylemiyorum, ama ben anlamiyorum bu araba satanlarin cogunu. En tutulmaz dedigimiz araclara acayip acayip fiyatlar cekiyorlar.
    "Korkmadık, savaştık"

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ancak içinden çıkamadığın ayrıntı, araçta orijinal BOSE ses sistemi var deniyor ? Ben bu kasada hiç BOSE görmedim. Şaseden sorgulayacağım ancak o sırada belki aracı bilen içimizden birisi vardır diye paylaşmak istedim. Bu kasalarda BOSE oluyor mu, bilen var mı ? Bana ses sistemi taktırıp BOSE stickeri yapıştırmışlar gibi geldi açıkçası
    Bmw bose kullanmıyor, aktif kullandığı harman kardon. Etiket almış yapıştırmış, aliexpreste dolu satılık . Hatta kapı direklerinde tweeter bile olmayan f30 kasalara çoğu kişi harman kardon olmadığı halde harman kardon kapak alıp takıyor
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler, yardımınıza ihtiyacım var

F10, 520i bakıyoruz. NBT, Harman gibi takıntılarımız var ama cimri pislikleriz maalesef :P Kimse de almamış bu donanımları zaten. Gezinirken şöyle bir araç buldum, kendisiyle ciddi düşünüyoruz.

2013 Model, 36.000 KMde. NBT var, arka koltuklar için ekran var, jantlar da güzel.

Hifi ses sistemi - harman kardon veya individual alphine ses sistemi olması lazım bose kimse taktırmaz gibime geliyor hi-fi ve diğerleri kat kat daha iyi şase numarasını öğrenip borusan soruşturmak lazım şase öğrenirseniz yardımcı olurum orjınalınde ne varmış sonradan ne takılmış araç zaten m paket olmadığı için benim bildiğim hi-fi çıkması gerekiyor sonradan taktırmış olması lazım ama kimse 10bintl verip harman kardon veya individual taktırmaz gibime geliyor nbt ekranın lisanslı olup olmadığına dikkat edin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Runo
    Evet bana da sticker gibi geliyor. BOSE serviste takılabiliyormuş ama bu adamın taktırdığını hiç sanmıyorum.
    @eldorado
    Şase numarasını aldık, servisten sorgulatacağız ancak sıkıntı zaten NBT'nin de ses sisteminin de sonradan takıldığı söyleniyor, şaseden pek bir şeye ulaşamayacağız gibi.

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    @Runo
    Evet bana da sticker gibi geliyor. BOSE serviste takılabiliyormuş ama bu adamın taktırdığını hiç sanmıyorum.
    @eldorado
    Şase numarasını aldık, servisten sorgulatacağız ancak sıkıntı zaten NBT'nin de ses sisteminin de sonradan takıldığı söyleniyor, şaseden pek bir şeye ulaşamayacağız gibi.
    şase numarasını verirsen tün donanıma bakalım

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hadi la mangalı alın da şu dağın tepesine, ta anasının nikahına, dereleri aşıp, rampaları tırmanıp sucuk ekmek yapalım

Defender D90

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)