Özkardeşler pek öyle bir yer değil, uzun süredir takip ediyorum. Eski evime de oldukça yakındı. Başka bir galeri olsa o şekilde bir yorum yazmaya bile uğraşmazdım zaten. Bu adamlar standartın oldukça üzerinde iş yaptıklarından bu şekilde bir davranışta bulunmaları garip geldi.
Bu yeni nesil Lexusların burnu Fiorino gibi çıkıntılımıymış ya ilanlarda görmeye başladım tuhaf geldi. Araç zaten Nike sponsorluğunda yapılmış belli. Yalnız Lexusların kokpitleri çok hoşuma gidiyor.
NX 200-t
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Ben iki sene önce 19 binde sunroof bixenonlu beyazı 56’ya sattığıma göre bu araba yazandan biraz altına kesin satılır sunroof olsaydı kesin yazdığına bile satardı
Fiyat harici çok iyi duruyor bence
Opel Corsa OPC Nurburgring Edition
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
bu sınıftaki bütün kasalar ve modelleri ayrı bir yana, bu araba ayrı bir yana çok hoşuma gidiyor
audi s8 km si yüksek ama fiyat çok iyi
'14 Seat Leon TDI
2005 manuel 330ci - Fiyata birşey diyemem ama içi harika
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)