Linea "80 binde devrialem,ben kaçar." demiş.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Mercedes c200d Wagon
Baya baya doluymuş araç. Airmatic, ses sistemi, konfor camlar vs epey keyiflidir.
V50 dizel
Yukarıda paylaşılınca bi bakıyım dedim bu paralara çok mantıklı
Km uçmamış donanımı gayet tatminkar fiyatta 2 3 lira düşse alınıp paşa paşa binilir
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Alfa 147 2.0 TS
Jantlara ve iç döşemelere bayıldım![]()
İç mekanın F10la birebir aynı olması dışında BMWnin en sevdiğim kasalarından biridir. Full Black Style olmuş.
7.30D Long
9750tl ye palio alinabiliyomu ?
White Corvette Convertible - cars & trucks - by owner - vehicle automotive sale
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)