Ben 2011'de ararken bu arabayı hatırlıyorum. Ağır kazası var denmişti o dönemde fiyatı uygundu. O dönem en pahalısı 65-70 bindi, normaller 55-60 arasıydı, bu arabanın fiyatı 40'lı rakamlardaydı. Zaten 2006 sadece bu var.
Gidip gören daha net bilgi verir ben bu arabaya gidip bakmamıştım, sadece duyumumu söylüyorum.
Yukarıda karıştırılan araba 2005 olan interlagos blue, sonrasında dakar, sonrasında imolarot oldu o zaten per perişan.
2005 ve 2006 sadece 1'er tane var.
suan ilanlar gözükmüyor ama vti motordan bahsediyorsanız lpg kitleri pahalı ve uyum saglaması için güzel işçilik lazım gecen sene ben sordugumda lpg için 3 bin lira fiyat verdi prins thp motordan bahsediyorsanız uyumlu değil bence pejo grubu alıyosanız dizelden baskasına bakmayın
A4 ALLROAD QUATTRO (Yarın 100 liraya zevk sahibi bir arkadaşa satılıyor büyük ihtimal)
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Chevrolet Epica 2.0 D LT
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Not:30-40 arası otomatik favlarınız varsa üzerime atabilirsiniz.
Ne de güzel olmuşsundur beyazlar içinde sen
VAGON MAFIA STI
YouTube
E30 M3 ; BMW M3 2.3 2dr
E46 M3 CSL ; BMW M3 CSL 3.2 2dr
Alpina D3 BiTurbo ; BMW Alpina D3 Bi-Turbo
Alpina D5 BiTurbo ; BMW Alpina D5 Bi-Turbo 3.0
Bmw M5 F10 ( Ferrari Red ) ; BMW M5 4.4 DCT 4dr
Bmw M5 F10 ( Individual ) ; https://www.autotrader.co.uk/classif...ce-desc&page=2
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)