User Tag List

Sayfa 6/14 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
253 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Şile yolu s2000 kaza

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne biçim yeni jenerasyon yetişiyor yav. Ben ufakken hatırlıyorum etrafımızdakilerin sahip olmadığı şeyler eğer bizde varsa ( yiyecek, giyim, oyuncak vb.) biz gizlerdik insanlardan. Şimdi çocuklar altına S2000 almışlar ve periscope yayını açıyorlar, 19 yaşındaki bir velet kız tavlayıp eve atıyor periscope yayını açıyor.

Allah sonumuzu hayretsin. Belkide şoför kardeşimizin bu periscope yayını yüzünden dikkati dağılda bu kazaya sebebiyet verdi.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyaz i20 sol şeritten gidiyor yol gidiş gelişse o i20 ye ne oluyor önde çünkü

evliya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah iki tarafa da acil şifalar versin. Yalnız dikkat çekmek istediğim bir konu daha var, s2000 sürücüsü sol tarafını kontrol etmeden şeride daldığı için yüzde yüz suçlu ve bu kazadan sonra da karşı tarafı yaralamaktan yargılanması gerekli. Trafikte yanlışlıkla bile olsa birinin canına kast etmek bu kadar kolay olmamalı, kendinizi lütfen bir de karşı tarafın yerine koyup olayı değerlendirin.

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    edit yok sorry sanırım kaza olmadan i20 arkada kalıyor

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    i20 o arada tam sağa kırıyor yol bitiyor çünkü bu şekilde;

s2000'in önü kapandığından direk sollamaya çıkıyor ve karşıdan gelen araçla kafa kafaya çarpışıyor;

Ters açıdan, karşıdan gelen aracın geldiği yol;

Büyük geçmiş olsun, çok kötü bir kaza.. Allah yardımcıları olsun..
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne biçim yeni jenerasyon yetişiyor yav. Ben ufakken hatırlıyorum etrafımızdakilerin sahip olmadığı şeyler eğer bizde varsa ( yiyecek, giyim, oyuncak vb.) biz gizlerdik insanlardan. Şimdi çocuklar altına S2000 almışlar ve periscope yayını açıyorlar, 19 yaşındaki bir velet kız tavlayıp eve atıyor periscope yayını açıyor.

Allah sonumuzu hayretsin. Belkide şoför kardeşimizin bu periscope yayını yüzünden dikkati dağılda bu kazaya sebebiyet verdi.
    Komple gösteriş meraklısı bir jenerasyon yeni gelen. Kendi içinde birşey yaşamak yok ne yaşarlarsa grup olarak yaşıyorlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok kötü oldum resimleri görünce inşallah hepsi bi an önce sağlığına kavuşur

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Dondurma alip sokaga giremezdim durumu olmayan arkadaslarim gormesin, canlari ceker diye. Simdi hepsinde goze sokma yarisi var, ne alirlarsa alsinlar karsilarindakini eziklemeye ugrasiyorlar...

rahmitanir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    56 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha dün, İzmir çevre yolunda giderken Kipa Çiğli'nin tam önünde Menemen istikametine doğru 140 ile en sol şeritte gidiyordum. Yanımda eşim var ve kendisi hamile. Önümde de bi' Dacia Lodgy vardı ve o da hemen hemen aynı hızla gidiyordu. Hatta içimden "bu Lodgy, o kasanın kaldırabileceğinden daha hızlı gidiyor, sakat gidiyor" diye geçirdim.
    Neyse hocam, tam o anda ileri de ters yönden gelen bi mini countryman geldiğini farkettim. Aga, otobanda sol şeritte 140'la gidiyorum ve o şeritte ters yönde önümdeki arabayla kafaya gelecek şekilde bir araba. Aslında besmele çekmem gerekirken "***** s..." şeklinde ağzımdan bi cümle öbeği çıktı ve kendimi en soldan en sağdaki güvenlik şeridine fırlattım, benim hız hala 140. Önümdeki Lodgy olbildiğince sola çekilip frene abandı arkamdaki insanlar karınca sürüsü gibi etrafa dağıldı, ben biraz kornaya asıldım falan...
    10 dakika kendime gelemedim, polisi bile arayamadım. Bir insan hangi mantıkla otobanda ters yöne girer ya??? Ya intihar etmeye çalışıyor ya da ağır gerizekalı!!!
    Bu olayı neden burada paylaştın derseniz, normal hızlar ile kafa kafaya çarpışan insanların ne hale geldiğini bu başlıkta gördük, herhalde bizim ancak parçalarımızı arabadan çıkarabilirlerdi.
    Maalesef burası Türkiye arkadaşlar, insanın sevdiklerinin başına ne zaman ne gelir hiç belli olmaz. O sebeple her zaman tedbiri elden bırakmamak lazım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    i20 o arada tam sağa kırıyor yol bitiyor çünkü bu şekilde;

s2000'in önü kapandığından direk sollamaya çıkıyor ve karşıdan gelen araçla kafa kafaya çarpışıyor;

Ters açıdan, karşıdan gelen aracın geldiği yol;

Büyük geçmiş olsun, çok kötü bir kaza.. Allah yardımcıları olsun..
    Citroen yönünden yola bakıldığında nasıl olduğu daha net anlaşılıyor..

Oldum olası böyle birden bire tek yöne düşen yollardan nefret ettim..

Allah şifa versin..

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    S2000 kullanan arkadaş

Çok pişman olacak çarptığı ünlü tv den düşmez 1 hafta yargıda çok ağır cezalar bu arkadaşı
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şekilde görüldüğü üzere karayollarının ciddi kusuru var. Zart diye çift şerit yol tek şeride inmez, uyarı tabelası vb olsa bile yine de karayolları kusurludur. Sürücü uykulu olabilir, kafası kötü olabilir, yanındaki ile konuşuyor olabilir. Onları suçlamak yerien her daim onların hayatlarını koruyacak şekilde hareket edilmelidir. Amma velakit tr şartları için çok fazla şey istiyorum, farkındayım...
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rahmitanir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha dün, İzmir çevre yolunda giderken Kipa Çiğli'nin tam önünde Menemen istikametine doğru 140 ile en sol şeritte gidiyordum. Yanımda eşim var ve kendisi hamile. Önümde de bi' Dacia Lodgy vardı ve o da hemen hemen aynı hızla gidiyordu. Hatta içimden "bu Lodgy, o kasanın kaldırabileceğinden daha hızlı gidiyor, sakat gidiyor" diye geçirdim.
    Neyse hocam, tam o anda ileri de ters yönden gelen bi mini countryman geldiğini farkettim. Aga, otobanda sol şeritte 140'la gidiyorum ve o şeritte ters yönde önümdeki arabayla kafaya gelecek şekilde bir araba. Aslında besmele çekmem gerekirken "***** s..." şeklinde ağzımdan bi cümle öbeği çıktı ve kendimi en soldan en sağdaki güvenlik şeridine fırlattım, benim hız hala 140. Önümdeki Lodgy olbildiğince sola çekilip frene abandı arkamdaki insanlar karınca sürüsü gibi etrafa dağıldı, ben biraz kornaya asıldım falan...
    10 dakika kendime gelemedim, polisi bile arayamadım. Bir insan hangi mantıkla otobanda ters yöne girer ya??? Ya intihar etmeye çalışıyor ya da ağır gerizekalı!!!
    Bu olayı neden burada paylaştın derseniz, normal hızlar ile kafa kafaya çarpışan insanların ne hale geldiğini bu başlıkta gördük, herhalde bizim ancak parçalarımızı arabadan çıkarabilirlerdi.
    Maalesef burası Türkiye arkadaşlar, insanın sevdiklerinin başına ne zaman ne gelir hiç belli olmaz. O sebeple her zaman tedbiri elden bırakmamak lazım...
    Neyimiz olduğunu bilmiyorum ama bi akrabamız, +20 yıldır şeker hastası.
    Adanayı eskiden beri bilenler bilir, şuanda Mersin-Gaziantep istikametinde tellidere çıkışı diye yeni açtıkları bir çıkış var, 3 5 sene oldu yapılalı. Eskiden bu çıkışın olduğu yer karaisalı yolu diye geçerdi ve şehiriçi yoldu otoyol yokken. Bizim akraba 60 yaş civarlarında doktora gitmiş dönerken kafası mı karışmış yaşlılık hastalık vs sebepli, bu çıkıştan otobana girip 4 5 kilometre ters istikamette gitmiş. Hemde bahsettiğiniz gibi normal istikamete göre sol şeritten.. Kendi kafasında gidiş geliş olan yolda sağdan gittiğini sanıyormuş..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erken yolladım, otoban bile olsa dikkat etmemiz gerek dünya hali diyecektim..

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla 18 yaşında gayet dinamik zamanlarimda benimde tem é tersten cikmisligim var silivri tarafiydi arabaları ustume doğru gelirken görünce şok olmuştum allahtan gece saat gecti
    Livestrong

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlışlık ile çıktığımı belirtmemisim silivri de ki o kavşak hala o günkü düzenini koruyor
    Livestrong

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emniyet kemerini takma, millete gösteriş için yayın aç orada tüm millete laf yetiştir, sonra saçmasapan bir hareket yap ve karşıdan gelen suçsuz günahsız bir insanın canına kastet...Gerçekten inanılacak gibi değil...

Kimse ölmesin, Allah yardımcıları olsun da ben karşı taraftaki insan olsam mahkemelerde süründürürdüm, o karşıdaki araç hepinizin annesi babası kardeşi olabilirdi. Böyle gösteriş budalası olup üstüne hatalı sollama ile birinin canına kasteden insan için kusura bakmayın da iyi şeyler düşünemiyorum.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şoförün vefat ettiğini duydum donanımhaberde inşallah doğruluk payı yoktur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hatalı sollamadan ziyade yolun daraldığını ve tek şeride düştüğünü anlayamadı gibi geldi bana. Meraktan açıp izledim yayınını gayet sakin yavaş yavaş gidiyorlarmış. Öyle gazlama, yanlama, seri makaslar falan görmedim. Orada yolun daraldığını zamanında farkedemedi son andada kamyonun altına girmemek için panikle kırdı bence karşı şeride. Umarım aracı kullananda sağlığına kavuşur bir an evvel.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler