User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
93 sonuçtan 77 ile 93 arası

Konu: Astra K 1.4 150 İzlenimleriniz

BuğraTuna34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konudan sapmak istemem ama belirtmek istediğim bir husus var.
    Aracınız yaylıydı sanırım. Türkiye şartlarında trim sesini çok arttırıyor. Eski aracımda bunları giderebilmek için çok uğraşmıştım. Onda da yay vardı. Bir süre sonra başka yerden gelmeye başlıyordu.

Bir de fr normal style A göre daha sert. Bir de yay eklenince trim sesi oluyordur şaşırmam. Belki yaysız bile kullansanız olacaktı.

Size önerim test sürüşü yapmadıysanız ona göre karar verin.
    Hatta bulabiliyorsanız 1 gün kiralayın.
    Bir araç ne kadar iyi olursa olsun neticede kullanıcısını memnun edebildiği kadar iyidir.
    O konuda haklısınız. Beni yanıltan nokta tüm araçlarımın basık olmasıydı. Bunda da çok sıkıntı olmaz sandım, oldu

Aracı test ettim, yakıt harici beğendim.

Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bunu satılıp astra alınıyorsa benim sözlerim bu postla bitiyor

Dışı seni içi beni yakar. Hayırlı cumalar .

Alıntı ahmettatar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hatchback 3kapı olursa pro ceed gt olabilir. İkinci el fiyatları uygun.
    4 kapı tercih ediyorum. Yoksa direk ibiza cupra bakarım.

Alıntı DEJ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keşke konuyu açarken Fr'ı sattığından bahsetmeseydin
    Sorma tech yıkım ekibi iş başında

Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    astrada iyidirde kanka niye megane düşünmüyosun fr yada astra kadar gitmez ama az yakar en azından

Loading site please wait...
    Kanka bu bilmediğim motor. Testlerini vs izlemek lazım. Emin olmadan giremem bu işe.

Alıntı Canselmo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Niye bu kadar leoncu oldunuz leon satilip niye astra alinmasin. Bence ikiside birbirine denk araclar. Alinip satilabilir astra k ici toklugu konforu leona gore daha iyi bana gore.
    Sorma FR'ların ikinci eli niye sıfırından pahalı belli oldu

Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence opelin son yıllarda urettiği en iyi araç , genel anlamda bence leon yerine fiyat performans olarak bile bakıldığında rahatlıkla tercih edilebilir

Loading site please wait...
    Gittim baktım bu araca. Sol ön çamurluğu vurmuş, çektirmiş. Çamurluk dalga dalga olmuş. Onun haricinde çiçek gibi. 63'e verse alıp çamurluğu boyatacaktım vermedi.

Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Atladiginiz cok onemli bir nokta var. Astra ile cuma gunleri aracin fotosunu sosyal medyada paylasip "hayirli cumalar" diyemezsiniz.
    Bu kadar yıkım bu yüzden o zaman Herkes piyasacı.

Alıntı mimarsertac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracın ön çaprazında duracak elde tespih işlerimiz iyi çok şükür görüntüsü
    1.6 ayes güvenlik paket lazım. Çapraz egzostta olmalı

Alıntı Batum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BuğraTuna34 yerinde olsam golf7 1.4 tsi alırdım, arka bağımsız süspansiyon olduğundan araç komple sarsılmıyor trim sesi v.s ona göre daha konforlu daha sessizdir.

Astra K yine Leon gibi arka bağımsız süspansiyon değildir. watt's bağlantılıdır, belki leondan bir tık daha virajı iyi olabilir.
    Deli gibi bakıyorum. Opsiyonlu 1.2 TSİ , 1.4 122'lik highline hepsine bakıyorum. Eski aracım 1.4 TSİ highline'dı. Sunroof felan umurumda değil bulsam alırım direk.

karacamelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde temmuzda aldık astra k 1.4 150 beygir otomatik enjoy plus, istanbul için 7.5 - 8.5 arasında geziyor.

Batum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BuğraTuna34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deli gibi bakıyorum. Opsiyonlu 1.2 TSİ , 1.4 122'lik highline hepsine bakıyorum. Eski aracım 1.4 TSİ highline'dı. Sunroof felan umurumda değil bulsam alırım direk.
    Yalnız golf 7 1.2 tsi ve 1.6 tdi yine torsiyondur, bakıyorsan 1.4 tsi 125hp ve üstü hp' olanlara bak arka bağımsız süspansiyon geliyor. Fakat Leonda mk3 kasada böyle bişey halen yok hepsi torsiyon.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BuğraTuna34 yerinde olsam golf7 1.4 tsi alırdım, arka bağımsız süspansiyon olduğundan araç komple sarsılmıyor trim sesi v.s ona göre daha konforlu daha sessizdir.

Astra K yine Leon gibi arka bağımsız süspansiyon değildir. watt's bağlantılıdır, belki leondan bir tık daha virajı iyi olabilir.
    watt's bağlantı maliyet sebebiyle 2016 ocak sonrası üretimlerde yok malesef.

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Astra K sahibiyim yaklaşık 15 gündür. Bi fırsat bulsam girip izlenimlerimi anlaticam öğle arasında fırsat bulursam eğer. Arkadaşımın sıfır alıp hala kullandığı 85k da Golf 7 tdi var onla da kiyaslarim kendimce. Hala arayıp teşekkür edemedim Gursan abiye (prodorian), Manisa bayiinden aldım ankara teslim yaptılar sağolsunlar. Opel alacaksanız mutlaka görüşün derim, berbat Ankara bayilerinden sonra ilaç gibi gelir. Kısacık özet geçeyim yine de, FR sahipleri alınmasın ama dönüp yüzüne bakmam. Sadece koltukları çekici gelebilir fr in ama çok kalite farkı var aralarında.
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vazeline de zam yaparlar mı acaba seçimden sonra?Yapacaklarsa şimdiden alalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk deponun ortalaması 6.6 lt idi, ama yaklaşık yarısı çevre yolu arabayı tanıma turlariydi ve gayet sakindi. Kalan yarısı şehir içi trafik dur kalk oraya buraya git şeklinde. (araç manuel 150 lik)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Astra'nın eksileri : Yalıtım, sert süspansyon, otomatik vitesin yavaşlığı...

Ben golf7'ye bindiğimde, arabamda arabam dedim
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalıtım Golf e göre bi tık zayıf kalabilir doğrudur, sert süspansiyon konusunda golf un arkası kadar kesinlikle vurmuyor. Kısa sert çukur ve tumseklerde sert olduğu doğru ama daha yumuşak olan kısımlarda olması gerektiği gibi diyebilirim. Ama dizel golf ile arasında seçim yapacak olursam astra derim süspansiyonda. Hele direksiyon tepkisi vs tartışılmaz. Otomatik vites konusunda katılıyorum, teste çıkmıştım otomatiği ile, manuel le aralarında dağlar vadiler var. Otomatik sanzuman çok kaliteli Smooth çalışıyor hiç sarsılma vs yok ama evet yavaş hakkaten.

Ekstra olarak beni en çok sevindiren sey, o sport tuşu otomatik viteste nerdeyse etkisiz, manuel de inanılmaz etkileri oluyor. 1100 1200 rpm de Araba tork hissettiriyor vites ayırmadan. Hakkaten güzel oturaklı araba olmuş bence kullanmadan binmeden yorum yapmayın derim, inşallah ilerde kronik problemimiz Vs çıkmaz mutlu mesut bi yazılım yapar bineriz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şunu da belirteyim, marka fanatiği asla değilim, olacaksam da opel fanatiği olmam yani, 4 arabamın 3u japon Du bundan önce. İlk defa alman arabaya biniyorum, yorumlarımi taraflı algılamayın lütfen.

prodorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Astra K sahibiyim yaklaşık 15 gündür. Bi fırsat bulsam girip izlenimlerimi anlaticam öğle arasında fırsat bulursam eğer. Arkadaşımın sıfır alıp hala kullandığı 85k da Golf 7 tdi var onla da kiyaslarim kendimce. Hala arayıp teşekkür edemedim Gursan abiye (prodorian), Manisa bayiinden aldım ankara teslim yaptılar sağolsunlar. Opel alacaksanız mutlaka görüşün derim, berbat Ankara bayilerinden sonra ilaç gibi gelir. Kısacık özet geçeyim yine de, FR sahipleri alınmasın ama dönüp yüzüne bakmam. Sadece koltukları çekici gelebilir fr in ama çok kalite farkı var aralarında.
    kardeşim çok teşekkür ederim görüşün için kazasız ve mutlu binmen dileği ile herhangi bir sorun ve sıkıntı da telefon hep açık
    PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben araci 2 haftada tanıyabildigim kadarıyla anlatayım, direksiyon hissiyatı cok guzel, çevirdiğiniz yere kafayı sokuyor. Fren pedalı otomatik te daha hisliydi sanki manuel de biraz boşluk var gibi. Belki de bana öyle geliyordur. İlk 1000 km ehemmiyetli kullanmak gerektiğini düşündüğümden, hardcore şekilde gazlayamadim fakat sport modu kapalıyken altlar baya boş ama geçiş çok sert oluyor 2 de hatta yer yer 3 te sardığı oluyor. Patlamali bi grafiği var bence, ve hoşuma gidiyor sport tuşuna basarsanız altlar da hacimli atmosferik gibi hissettiriyor. Üstler de tabi ki o patlama hissi kayboluyor daha bir atmosferik karaktere bürünüyor. Ama alttan itibaren gelen gaz tepkisi, devirlenme isteği, one atılma mutlu ediyor. Gördüğüm kadarıyla hisli zevkli bir motoru var. Diğer bir beğendiğim husus, vites geçişleri. Geçişler net, belli ve kemikli. Topuzun yapısı itibariyle ele oturuyor ve kontrolü basit. Tıkır tıkır geçiyor. (yine de 90lar japon vites yapısı hala içimde özlemdir). Direksiyon konusuna gelince, diğer kullandığım elektrikli direksiyonlu arabalardan epey epey iyi geldi bana. Hani bi yapaylik söz konusu elbette ama, 2016 model bu segmentte bu kadar teknolojik elektronik arabada daha hisli bişey beklemek saçma ve anlamsız olur. Şartlar içinde benim beklentimi fazlaca karşıladı. (telefondan yazıyorum karmaşık düzende yazdığımın farkındayım kusura bakmayın tam göremiyorum yazdıklarımı). Koltukları baya bildiğimiz normal koltuk görünümlü spor koltuk bana kalırsa. Yan destekleri ve bel desteği çok hoş. Sürüş pozisyonuna çok alisabilmis değilim arabayı çok seyrek kullanabiliyorum. Eminim onu da bi optimum ayara getirip zevkli şekilde devam edicem. Yakıt tüketimi konusunda daha önceki postlarda belirttim, şimdilik çok mantıklı ve olması gerektiği gibi diye düşünüyorum. Müzik sistemi orta kalite, golf 7 den bi tık daha zayıf diyebilirim. Golf un cam tavanı Astra yi oldukça ezer. Sunroof zayıf kalıyor onun yanında. Klima kontrol paneli ve ekran olarak ben astra yi daha cok beğeniyorum. Yani aslında çok malzeme kalitesi Vs ivir zıvır arayan biri değilim, daha çok sürüş odakliyim. Aslında sıfır araba alıp binecek biri hiç değilim, kafama göre çiçek gibi type r bulamadığım ve vaktim olmadığı için sıfır astra aldım. Kafa yapım anlaşılsın yorumlar ona göre değerlendirilsin diye söylüyorum bunları. Kafam eski olmasına rağmen bu şekilde mutlu etti araba çok şükür, alacak olan arkadaşların soruları olursa seve seve cevap veririm. Yazım için tekrar kusura bakmayın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekleme yapayım, direksiyon simidinin yapısı çok güzel, manevraalrda ve 9 çeyrek pozisyonunda gayet rahat. Kapıdaki kol dayama yeri, iki koltuk arasındaki kol desteği tam dirseklere temas ediyor iki eli de direksiyona koyduğunuz zaman gayet ergonomik şekilde devam ediyorsunuz.

Serit takip, çarpışma engeli ve gibi konulara hiç girmiyorum zaten internette videoları Vs var bakabilirsiniz. Anahtarsiz giriş çalıştırma muhabbeti modern çağın nimetiymis onu farkettim almadan çok laf ediyordum ama, iyi nimetmis. Elektronik el freni olayı bana çok ters, hiç beğenmedim zevki çok öldürüyor (fwd drift mevzusu değil bahsettiğim, arabayı park edip el frenini çekip kontağı kapamak ayrı bir tarz bana göre).

Onun dışında esp nin tamamen kapanabilir olduğu nadir arabalardan bu segmentte.

karacamelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otomatik viteslerde golf de dsg nin ve çift kavrama olmasının buyuk artısı var sanırım astraya göre, o yuzden astranın bi tık altta olması normaldir sanırım.

gan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalnız golf 7 1.2 tsi ve 1.6 tdi yine torsiyondur, bakıyorsan 1.4 tsi 125hp ve üstü hp' olanlara bak arka bağımsız süspansiyon geliyor. Fakat Leonda mk3 kasada böyle bişey halen yok hepsi torsiyon.
    Yurt dışında Leonlar 150 hp üstü motorlarda bağımsız amörtisör ile pazarlanıyor.
    Bu durumda 1.8 TSI, CUPRA, 2.0 TDI bağımsız fakat Türkiyede yok.

Konuyu fena dağıttık konu sahibi kusura bakmasın.

BuğraTuna34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben araci 2 haftada tanıyabildigim kadarıyla anlatayım, direksiyon hissiyatı cok guzel, çevirdiğiniz yere kafayı sokuyor. Fren pedalı otomatik te daha hisliydi sanki manuel de biraz boşluk var gibi. Belki de bana öyle geliyordur. İlk 1000 km ehemmiyetli kullanmak gerektiğini düşündüğümden, hardcore şekilde gazlayamadim fakat sport modu kapalıyken altlar baya boş ama geçiş çok sert oluyor 2 de hatta yer yer 3 te sardığı oluyor. Patlamali bi grafiği var bence, ve hoşuma gidiyor sport tuşuna basarsanız altlar da hacimli atmosferik gibi hissettiriyor. Üstler de tabi ki o patlama hissi kayboluyor daha bir atmosferik karaktere bürünüyor. Ama alttan itibaren gelen gaz tepkisi, devirlenme isteği, one atılma mutlu ediyor. Gördüğüm kadarıyla hisli zevkli bir motoru var. Diğer bir beğendiğim husus, vites geçişleri. Geçişler net, belli ve kemikli. Topuzun yapısı itibariyle ele oturuyor ve kontrolü basit. Tıkır tıkır geçiyor. (yine de 90lar japon vites yapısı hala içimde özlemdir). Direksiyon konusuna gelince, diğer kullandığım elektrikli direksiyonlu arabalardan epey epey iyi geldi bana. Hani bi yapaylik söz konusu elbette ama, 2016 model bu segmentte bu kadar teknolojik elektronik arabada daha hisli bişey beklemek saçma ve anlamsız olur. Şartlar içinde benim beklentimi fazlaca karşıladı. (telefondan yazıyorum karmaşık düzende yazdığımın farkındayım kusura bakmayın tam göremiyorum yazdıklarımı). Koltukları baya bildiğimiz normal koltuk görünümlü spor koltuk bana kalırsa. Yan destekleri ve bel desteği çok hoş. Sürüş pozisyonuna çok alisabilmis değilim arabayı çok seyrek kullanabiliyorum. Eminim onu da bi optimum ayara getirip zevkli şekilde devam edicem. Yakıt tüketimi konusunda daha önceki postlarda belirttim, şimdilik çok mantıklı ve olması gerektiği gibi diye düşünüyorum. Müzik sistemi orta kalite, golf 7 den bi tık daha zayıf diyebilirim. Golf un cam tavanı Astra yi oldukça ezer. Sunroof zayıf kalıyor onun yanında. Klima kontrol paneli ve ekran olarak ben astra yi daha cok beğeniyorum. Yani aslında çok malzeme kalitesi Vs ivir zıvır arayan biri değilim, daha çok sürüş odakliyim. Aslında sıfır araba alıp binecek biri hiç değilim, kafama göre çiçek gibi type r bulamadığım ve vaktim olmadığı için sıfır astra aldım. Kafa yapım anlaşılsın yorumlar ona göre değerlendirilsin diye söylüyorum bunları. Kafam eski olmasına rağmen bu şekilde mutlu etti araba çok şükür, alacak olan arkadaşların soruları olursa seve seve cevap veririm. Yazım için tekrar kusura bakmayın.
    Aracınız hayırlı olsun. Çok güzel uzun uzun yazmışsınız. Bilgilendirici olmuş teşekkür ederim. Düşeş bir araç geldi şuan onu aldım. Astra k fiyatları yılbaşından sonra fırlamazsa inşallah bana da nasip olacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşallah gönlünüze göre olur.

driver_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A3 makyajlı çıkardığı kasada Yeni motor 1.0 tfsi 84-85 gibi rakamlara veriyorlar.Araçların hepsinde xenon standart oldu.Düşünenler için bu araçta alternatif olabilir.105 liste fiyatından düşüyorlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler