User Tag List

Sayfa 5/36 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
679 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: APP Plaka Hakkında-Yasa Değişikliği

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her turlu kesiyorlar
    Siz kendiniz yaptırıyorsunuz diyorlar
    Mühür orijinal değil diyorlar ..

Bende sizlere sorayım herkes az cok bilgi sahibi

Siz emniyetin mühürünü kaldırıp her yetkiyi cemiyete verirseniz millet cayır cayır. Plaka basmaz mi ?

Bence basar ve piyasada boyle mok olur ..
    Kesmesine lafım yok keser, her turlu itiraz gecerli olur dedim Cunku mevzuatta nasil tarif edilmişse Beşiktaş App tam o şekilde. Polis yanlis değerlendirme yapmis olur. Şahsen uğraşırım appleri çıkarmaya niyetim yok.
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merceksiz xenon kullanımında olduğu gibi, yüksek sesle müzik dinleme olayında olduğu gibi başkalarını rahatsız etmediği sürece isteyen kişi istediğini yapar arabasına..

Milletin derdi herkesi niye bu kadar gerdi?
    APP aynı anlattıgın gıbı daha derlı toplu bır gotuntu sergılıyor bencede. dırek app bassın abı emnıyette ne olacakkı. cokmu zor bunu o sısteme dondurmek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şüphe duyduğun aracın ruhsatına bakarsın, üstündeki plakayla eşleşiyorsa salarsın gider. Tutmuyorsa ne gerekiyorsa yaparsın bu kadar basit.
    Alınan vergilerin yanında trafik cezaları da işin kaymağı oluyor tabiki..

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haberler git gide artıyor çıkartsam mı diye düşünmeye başladım. Bendekiler beşiktaş baskı ama mühürsüz. Orjinallerde bagajda duruyor. Hatta babamın araba 2007 de alındığından beri böyle. Ona bir ceza gelirse bana çok pis kitler valla

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muameleciye ön plaka yeniletiyorum.Eski plakayı ona verdim.Plakanın yenilendiğine dair bi belge alacak mıyım ondan?
    Soruma ek olarak,kare(nova) plaka yaptırtıyorum.Sıkıntı olur mu?

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu gün köprüye bağlanırken app plakalı jettayı aldılar hemen kenara.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracımdan zar zor çıkarttığım yamuk yumuk haldeki plakaları mecburen geri takacağım, yeni yıla girip ceza kotasını doldurana kadar göz açtırmayacaklar belli ki.

ah ah, yasal düzenleme yapıyorlar ama yine ucu açık bırakılıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sene evvel accord varken hanımı kopru cıkısında durdurmuslar, yasal olmayan muhursuz plaka var dıye. hanım aradı dedı boyle boyle orjınal pşlaka varmı. dedım yok noldu. muhursuzmus plakalar dedı. dedım ıyı baksın. sonra 2 dakka sonra yıne aradı. muhur varmıs saldılar dedı.yersen yapıyolar bırde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tr nın heryerındede baslamıs ayrıca. dun 412 lıra yıyen bır arkadas mevcut

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Plaka merakını anlamıyorum valla. Bugüne kadar traifk ne verdi ise taktım geçtim.
    Okunmama konusunda ise özellikle jiplerin-kamyonetlerin ön plaka ve kamyonların, damperlerin arka plaka önüne sonradan konan barlar yüzünden okunmayabiliyor. Bar direkt plakanın üstüne geliyor. Bunu da kapsıyor mu acaba?

Birde çamurdan okunmayanlar var. Ona birşey yapacaklar mı ki?
    Kanunlarda zaten "Trafikte aracın rengi görünemeyecek derecede, plaka okunamayacak derecede, kirli bir şekilde kullanılacan araçlara (otomobil, kamyon, motosiklet vsvs) xx miktar ceza yazılır." şeklinde bir madde var diye hatırlıyorum. Ayrıca kamyon, arazi aracı, traktör gibi taşıtların üzerindeki çamur, toprak vs gibi şeylerin yolu kirletmesi durumunda da ceza yazılması gibi bir yasa var diye biliyorum.

Plaka okunaklı olmalı. Özellikle motorlu kuryelerin plakalarını hortumlu kilitleri ile sakladıklarında nasıl ceza yazılması gerekiyorsa kamyonların da plakanın okunamaz oluşundan dolayı ceza yazılması gerekli..

Buradaki kriter çok net.. "PLAKA OKUNAKLI BİR DURUMDA OLMALI"..

Özellikle Beşiktaş App plakalara ceza yazılması durumu bana masum gelmiyor. Sırf o yılın bütçesinde yer alan ceza miktarını tutturmak için yapılmış bir durum diye düşünüyorum. Senin verdiğin plakadan daha da okunaklı bir plaka takıyorum, gözüne sokuyorum resmen harf ve rakamları, ceza yiyorum.

Öte yandan EDS kameraları APP plakaları okuyamıyor martavalını da atmasınlar. Aklıma geldi, o bahaneyi sunmasınlar sakın. FD6 Civic varken bende Beşiktaş APP vardı plaka, çatır çatır EDS cezası yolladılar kırmızı ışıkta geçtim diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 sene evvel accord varken hanımı kopru cıkısında durdurmuslar, yasal olmayan muhursuz plaka var dıye. hanım aradı dedı boyle boyle orjınal pşlaka varmı. dedım yok noldu. muhursuzmus plakalar dedı. dedım ıyı baksın. sonra 2 dakka sonra yıne aradı. muhur varmıs saldılar dedı.yersen yapıyolar bırde
    2 sene önceki durumla şimdiki keşke aynı olsa.
    2 sene önceki durum aynı cam filmi mantığı insiyatife bakıyordu.
    burda da bir kanun koydular ama ucu yine açık kaldı. 2 ay kitlemece operasyonu devam eder.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soruma ek olarak,kare(nova) plaka yaptırtıyorum.Sıkıntı olur mu?
    Polislerle bile bile lades yapma..
    Aşağıdaki font ve tipten plakayı en azından 1 Ocak 2017 ye kadar kullan şeklinde bir önerim olur..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanunlarda zaten "Trafikte aracın rengi görünemeyecek derecede, plaka okunamayacak derecede, kirli bir şekilde kullanılacan araçlara (otomobil, kamyon, motosiklet vsvs) xx miktar ceza yazılır." şeklinde bir madde var diye hatırlıyorum. Ayrıca kamyon, arazi aracı, traktör gibi taşıtların üzerindeki çamur, toprak vs gibi şeylerin yolu kirletmesi durumunda da ceza yazılması gibi bir yasa var diye biliyorum.

Plaka okunaklı olmalı. Özellikle motorlu kuryelerin plakalarını hortumlu kilitleri ile sakladıklarında nasıl ceza yazılması gerekiyorsa kamyonların da plakanın okunamaz oluşundan dolayı ceza yazılması gerekli..

Buradaki kriter çok net.. "PLAKA OKUNAKLI BİR DURUMDA OLMALI"..

Özellikle Beşiktaş App plakalara ceza yazılması durumu bana masum gelmiyor. Sırf o yılın bütçesinde yer alan ceza miktarını tutturmak için yapılmış bir durum diye düşünüyorum. Senin verdiğin plakadan daha da okunaklı bir plaka takıyorum, gözüne sokuyorum resmen harf ve rakamları, ceza yiyorum.

Öte yandan EDS kameraları APP plakaları okuyamıyor martavalını da atmasınlar. Aklıma geldi, o bahaneyi sunmasınlar sakın. FD6 Civic varken bende Beşiktaş APP vardı plaka, çatır çatır EDS cezası yolladılar kırmızı ışıkta geçtim diye.
    abı motor konusunda suna bı cozum bulunmalı, emnıyet serıdını kullanmaya musamaga gosterıyor polıs,trafık akmazken kullan dıyolar sorun yapmıyolar, plakayı kapatmazsanda delı gıbı ceza gelıyo yapsalar 1 metre genıslıkte motorsıklet yolu ne guzel olur

Drive Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım aracının plaksını 34 yaptı bostancıda yaptırmış tam istediğim gibi olmuş bende istediğim emniyette başvurup yaptırabilirmiyim yoksa bağlı olduğum bölgedekinemi başvurmam gerekiyor
    Drive Fast Live Young
    One Love E39
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacı baba yaşın 30 falan dinlemem izmirin ortasında soda şişesine oturturum seni

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sımdı bı arkımle gorustum app ısı yapan ,
    kanka sube kendısı basıyor oyle sacmalık olurmu yaw dedı. buda ayrı bı mallık tabı

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Polislerle bile bile lades yapma..
    Aşağıdaki font ve tipten plakayı en azından 1 Ocak 2017 ye kadar kullan şeklinde bir önerim olur..
    Dikdörtgen plakamda bu fonda değil,arabayı alırken cemiyetin verdiği çift mühürlü beşiktaş baskı..Nihayetinde ben bu plakayı sanayide bastırmıyorum.Muameleci vasıtasıyla cemiyette basılacak.Kanun çıkarıyolar ne olduğu belli değil..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abı motor konusunda suna bı cozum bulunmalı, emnıyet serıdını kullanmaya musamaga gosterıyor polıs,trafık akmazken kullan dıyolar sorun yapmıyolar, plakayı kapatmazsanda delı gıbı ceza gelıyo yapsalar 1 metre genıslıkte motorsıklet yolu ne guzel olur
    Motor kısmında ben farklı düşünüyorum. Başka bir konu açılırsa bununla ilgili, konuşuruz tartışırız uzun uzun.. 3 tip motorcu var. Birisi Racing motorları olan züppe tayfa, diğeri milleti eşşek yerine koyan kovboylar, sonuncusu ise motosiklet kültürü olan motorcu kişiler. Sonuncusu hariç diğerlerine kıymık kadar saygım yok. Sonuncu grup hariç diğer ikisine özellikle yol vermem. Bu demek değil ki üzerlerine sürüyorum, hayır. Ama özellikle hayatlarını kolaylaştıracak hareketlerde bulunmam, insiyatif kullanmam, yoluma bakarım. Trafik kuralları kimden yanaysa onu uygularım.

O 3ncü gruptaki kişiler o emniyet şeridini kullanmıyorlar işte.. Fark o..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Drive Fast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım aracının plaksını 34 yaptı bostancıda yaptırmış tam istediğim gibi olmuş bende istediğim emniyette başvurup yaptırabilirmiyim yoksa bağlı olduğum bölgedekinemi başvurmam gerekiyor
    bostancıda şube app gibi mi yapmış, yoksa bildiğimiz standart plaka gibi mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dikdörtgen plakamda bu fonda değil,arabayı alırken cemiyetin verdiği çift mühürlü beşiktaş baskı..Nihayetinde ben bu plakayı sanayide bastırmıyorum.Muameleci vasıtasıyla cemiyette basılacak.Kanun çıkarıyolar ne olduğu belli değil..
    İşte onu yazdım ya en başta haber alıntısı olan postumda,
    Çok ucu açık konu. Belki de ucu bilerek açık bırakıldı günahları boyunlarına..
    Polis, yukarıdaki resimdeki plaka fontundan gösterip "Bu plakadan olmalıydı, senin plakan sahte" dediği an bittin!.. ki deme potansiyelleri ve ihtimalleri de gayet de var..
    Böyle iş mi olur..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler