User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
47 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Taksi Çıkması Hakkında Bilgi

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    233 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tofaşlar istesede 100.000 kmyi geçemez çünkü sayaç sıfırlanıyor Bu yüzden bütün tofaşlarım kmsi normal.

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taksi çıkması alınır. Ben 5 tane taksi çıkması albea 1 tane dacia logan mcv aldım sattım 1 tane alea elimde patladı. patladı derken motor yedi masraflardan kısa kısa 7000 e anca çıkardım. Taksi çıkması alıcaksanız benzınlı alın dizelin motor masrafı çok oluyor ayrıca bence boyatmayın sarı binin boya kazınmadan üstüne atılınca illa patlama yapıyor sarı pis renk yada sarının diğer tonlarına boyayın.Ayrıca bağcılardakı oto galeriler tam işin çakalı expertize götürmeye bırakın kullanmaya bile izin vermiyorlar aha burda alıcaksan al dıyorlar. Taksi çıkması alıcaksanız plaka kirası bitmis insanlardan alın kendileri kullandığından arac bakımlı oluyor ayrıca nıspeten daha az km yapıyorlar.
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizel? aaa
    Doğru düzgün okumamadan benzinli diye yazmıştım ***** düzelt de yok

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim bi yakın hyundaı aldı dizel araba gidişi felan görüntüsü çok iydi ama bi kaç ay sonra motor yedi bitti gitti araba yalan oldu

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kiralıkta kullanılan araçları pek tercih etmemek lazım bakımları aksatılıyor genellikle bizim durakta var aracı değişeceği için masraf yapmak istemiyor ve yağ bakımı 8 bin km geçmiş bu tarz araçlarda bu riskler var

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 senede 400 bin iyi km valla.
    Araba hıc durmadan günde ortalama 1100 km filan yol yapmış demektir.masallah
    Evet. Genelde Amerikan hastanesi ve Koc üniversitesi hastanesi önünden çalışanları aldığı için, sallıyorum, Nişantaşı - Kartal Topkapı - Göktürk vs gibi mesafeleri gün içerisinde sıkca kateden bir taksiydi.
    2011 model bir taksininde her gün 200-230 kilometre yapmış olması gerekiyor o kilometrelerde kalması için, iyi kazanmayan bir taksidir belkide bilemedim şimdi
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence de o paralara en mantıklısını yapmış.
    Motoru 100 bin gitmeyeni de gördüm 750 bin de devam edeni de. Kullanıma bağlı.
    Alıntı KoramiraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı temizlikte bakmaya devam ederse söylediğiniz km üstünü bile yapar
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abecı taksıcıler harıc cogu bakımını yapmak zorunda eksıklı olmamak zorunda zaten ekmek teknesı oldugu ıcın. mantıklı hareket bence. guzel paraya mal olur
    Alıntı Ssamet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    15 e malolsa söylenenlerle gayet güzel olur. Milletin çürük onbeş yaşındaki arabasını alıcağına en iyini yapmış.
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapilacak en mantikli secimi yapmis. Km takintisi bi bizde bu kadar var. Bakimlari duzgun yapildiysa ve duzgun yapilmaya devam ederse en az 150k daha biner.
    Alıntı gkhn55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günümüz piyasasında 13e tofaş bile alınmıyor 2011 dci klimalı,absli araca binmek çok mantıklı helede biniciyse.Geçenlerde albeaya rastladım 630***lerde,sorduğumda pompa,enjektör harici dokunulmadı motora demişti şöför.
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O aracın km'sini anca allah bilir en iyisi bir bosch car servisine sokup turbo pompa enjektör durumuna baktırmak , sonrada yağ - filtre değişimi yapıp binmek. ticari çıkması araba kim ne derse desin sürprizdir. satıcıya güvenmeyin.
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mantıklı iş, lakin 2015 kışın sıfır alınan bir fiat lineanın şu an ki kilometresi 400 bin civarında, genelde sabahları kullandığım taksici abinin taksisi işte..
    sadece kilometre olayına takıldım bende, 2011 bir taksi 430 binlerde kalmaz istanbulda.. çok ekstrem bir durum yoksa tabi.
    Öte yandan düzgün bakılmıştır, sağlıklıdır motoru, yine aynı taksici abi önceki taksisi olan albeasını 780 binlerde bırakmıştı ki o taksiyede binmişliğim çoktur. Bildiğin bakımlı düzgün bir arabaydı.
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2012 1.6 turbo linea var bizde ticari taksiye egea alınca boşa çıktı 540 binde daha motoruna anahtar değmedi. Ticari çıkması biraz şans işi ne zaman ne arıza vereceği belli değil. Ama babam taksici olduğu için ticari temiz çıkma düşünen olursa yardımcı oluruz etrafımızda bazen temiz araçlar oluyor.
    Alıntı braga26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Iğdırda 757 binde bi logan görmüştüm taksici sürekli kaçak yakıt kullandığını daha motor kapağının açılmadığını söyledi ne kadar doğru bilemem
    Alıntı AhmetKadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otopazarlari galeriler hala bu tarz araclarla dolu ve satislari da tahmin ettiğimiz kadar zor degil. Piyasada yasi kac olursa olsun 100000 km yi gecemeyen sahin doganla dolu zaten di mi
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düzgün doğan yok 13 e . Cok mantıklı hareket bence .
    Valla biz egeayı alırken takasta kullanıcaktık kullanmadık dediğim gibi 1.6 linea var 6 ileri gidişi güzel 1.3ler gibi şehir içinde yormuyor insanı ama 3 yada 4 parça değişeni var komple boyanacak bütün bakım ve kazalarda hep orjinal parça kullandık baskı balata yeni manifold vs akslar yuruyen hepsi yeni oto centerın verdiği para 21 bin ama bu araçları kovalayan inanılmaz bir piyasa var satabilir miyim diye düşünmenize gerek yok
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 senede 400 bin iyi km valla.
    Araba hıc durmadan günde ortalama 1100 km filan yol yapmış demektir.masallah
    Alıntı Ssamet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haziran ayında 94 model Şahinimizi 11.500 e sattık.Gerisini siz düşünün
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tofaşlar istesede 100.000 kmyi geçemez çünkü sayaç sıfırlanıyor Bu yüzden bütün tofaşlarım kmsi normal.
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Taksi çıkması alınır. Ben 5 tane taksi çıkması albea 1 tane dacia logan mcv aldım sattım 1 tane alea elimde patladı. patladı derken motor yedi masraflardan kısa kısa 7000 e anca çıkardım. Taksi çıkması alıcaksanız benzınlı alın dizelin motor masrafı çok oluyor ayrıca bence boyatmayın sarı binin boya kazınmadan üstüne atılınca illa patlama yapıyor sarı pis renk yada sarının diğer tonlarına boyayın.Ayrıca bağcılardakı oto galeriler tam işin çakalı expertize götürmeye bırakın kullanmaya bile izin vermiyorlar aha burda alıcaksan al dıyorlar. Taksi çıkması alıcaksanız plaka kirası bitmis insanlardan alın kendileri kullandığından arac bakımlı oluyor ayrıca nıspeten daha az km yapıyorlar.
    Alıntı MetalliHead Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğru düzgün okumamadan benzinli diye yazmıştım ***** düzelt de yok
    Alıntı dahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim bi yakın hyundaı aldı dizel araba gidişi felan görüntüsü çok iydi ama bi kaç ay sonra motor yedi bitti gitti araba yalan oldu
    Kiralıkta kullanılan araçları pek tercih etmemek lazım bakımları aksatılıyor genellikle bizim durakta var aracı değişeceği için masraf yapmak istemiyor ve yağ bakımı 8 bin km geçmiş bu tarz araçlarda bu riskler var
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet. Genelde Amerikan hastanesi ve Koc üniversitesi hastanesi önünden çalışanları aldığı için, sallıyorum, Nişantaşı - Kartal Topkapı - Göktürk vs gibi mesafeleri gün içerisinde sıkca kateden bir taksiydi.
    2011 model bir taksininde her gün 200-230 kilometre yapmış olması gerekiyor o kilometrelerde kalması için, iyi kazanmayan bir taksidir belkide bilemedim şimdi
    Hocam araç İstanbulda değil.
    İzmirin ilçesinde. Bu kadar yapması bile fazla.
    Sizin verdiğiniz örnekte çok ekstrem. Günde 1000 km yol yapmak nasıl birşeydir?

Genel olarak cevap vereyim. Kompresyon testi dizellere her yerde yapılmıyor diye biliyorum. Biraz zahmetli bir iş.
    Fakat motor ustası gördü, lifte aldık baktık sıkıntı yok.
    Yazılanlardan anladığım kadarıyla jem kullanıcıya bağlı motor ömrü hemde ortalama 500-600 arası ve motor yaptırmak masraflı oluyor.

Herkese çok teşekkürler.
    Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:

"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbulda bile hiç bir ticari araç günde 1000 km yapmaz yapamaz günlük 2 şoförün yapabileceği kilometre 700 km falan 1000 km mümkün değil ya biz bu işin içindeyiz hiç görmedim gündüz 250-300 gece 300-350 km falandır

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim mahalledekı cocuklar satıyor tofaşlarını 11 12 ye.. biniciye güzel tercih valla hayırlı olsun
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günde 1095 km'yi İstanbul'da kim ve nasıl katediyormuş?
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmirse tamam ya sorun yoktur Arkadaşlar hemen 400 bini 365 e bölüp sonuca ulaşmayın allah aşkına, hepimiz matematik biliyoruz.
    Bir taksiyle ilgili kim neden d.tten sallamak ister ki
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    233 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araba hiç mi bakıma girmedi muayeneye girmedi kaza yapmadı lastiği patlamadı şöförün karısı doğum yapmadı, hasta olmadı vs vs 365 gün üzerinden hesaplamayın km işini

kiraccemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir tanıdığımız geçenlerde kafasına göre ailesine sürpriz yapmak için taksi çıkması 700 bin km de albea almış 18 bin TL' ye... Aradan 1 hafta geçmedi araç sorun çıkartmaya başladı. Motora 6 bin TL harcadı ardından aracı güç bela 11-12 bin' e zor sattı...
    Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kiraccemal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir tanıdığımız geçenlerde kafasına göre ailesine sürpriz yapmak için taksi çıkması 700 bin km de albea almış 18 bin TL' ye... Aradan 1 hafta geçmedi araç sorun çıkartmaya başladı. Motora 6 bin TL harcadı ardından aracı güç bela 11-12 bin' e zor sattı...
    Umarım öyle birşey olmaz.
    Fakat 700 bin diyorsunuz daha ne kadar gidecek ki bitmiş artık.
    Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:

"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."

kiraccemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umarım öyle birşey olmaz.
    Fakat 700 bin diyorsunuz daha ne kadar gidecek ki bitmiş artık.
    İnşallah olmaz Haklısın hocam 700 bin ama bunu bile bile alarak o kadar parayı çöpe atmak ayrı bir ........... olsa gerek araç işleri iyi araştırılması gereken bir konu sonuçta para kolay kazanılmıyor.
    Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç bir şey olmaz bizim bir tanıdık 11k ya albea aldı dizel motoru yeni yapılmış 600k deydı kmsi yanlış hatırlamıyorsam 14 de geri sattılar hiç masraf yapmadan

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazen düşünüyorum İstanbul'dan Albea-Logan-Era vs alıp boyatıp anadolu illerine satılır mı diye sonra da yapan vardır zaten deyip vazgeçiyorum. Konuyla alakasız oldu ama.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazen düşünüyorum İstanbul'dan Albea-Logan-Era vs alıp boyatıp anadolu illerine satılır mı diye sonra da yapan vardır zaten deyip vazgeçiyorum. Konuyla alakasız oldu ama.
    Zaten oto centera git taksi çıkmalarının hepsi anadoluya gidiyor

mhuratboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizdede Vardı Ticari Taksi 2011in aralık ayında almtık.580 binde 0 alındığından yana ben kullandım.2015 aralıkta kiraya verdik plakayla beraber ve koskoca istanbul'da 5 sene boyunca sadece arka tampon değişti o kadar.zincir baskı ve bakım harici hiç masraf çıkarmadı.1 kere çn takım yapıldı.he ama her 8 9 binde bakımını yaptırırdım.2011de 0 olarak 23 bine aldığımız arabayı hazır tezgah olarak kira vermemiz ve arabada kusur olmaması sebebiyle 18 bine verdik galeriye ve eğer sadece plakayı kiraya verseydik'arabayı hususiye alıp daha taşa vurucaktım.albea tam bi iş makinası

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler