User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
47 sonuçtan 39 ile 47 arası

Konu: Taksi Çıkması Hakkında Bilgi

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mhuratboz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizdede Vardı Ticari Taksi 2011in aralık ayında almtık.580 binde 0 alındığından yana ben kullandım.2015 aralıkta kiraya verdik plakayla beraber ve koskoca istanbul'da 5 sene boyunca sadece arka tampon değişti o kadar.zincir baskı ve bakım harici hiç masraf çıkarmadı.1 kere çn takım yapıldı.he ama her 8 9 binde bakımını yaptırırdım.2011de 0 olarak 23 bine aldığımız arabayı hazır tezgah olarak kira vermemiz ve arabada kusur olmaması sebebiyle 18 bine verdik galeriye ve eğer sadece plakayı kiraya verseydik'arabayı hususiye alıp daha taşa vurucaktım.albea tam bi iş makinası
    Hey maşallah. Bence boşuna km takıntısı yapıyoruz. Artık bunları aşmamız lazım. Günümüz motorları düzenli bakımla 500 bin kmleri görüyorlar.
    Tabi 2.elde nasıl kullanıldığını bilmiyorsun o zamanda hak veriyorum takıntıya.
    Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:

"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mhuratboz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizdede Vardı Ticari Taksi 2011in aralık ayında almtık.580 binde 0 alındığından yana ben kullandım.2015 aralıkta kiraya verdik plakayla beraber ve koskoca istanbul'da 5 sene boyunca sadece arka tampon değişti o kadar.zincir baskı ve bakım harici hiç masraf çıkarmadı.1 kere çn takım yapıldı.he ama her 8 9 binde bakımını yaptırırdım.2011de 0 olarak 23 bine aldığımız arabayı hazır tezgah olarak kira vermemiz ve arabada kusur olmaması sebebiyle 18 bine verdik galeriye ve eğer sadece plakayı kiraya verseydik'arabayı hususiye alıp daha taşa vurucaktım.albea tam bi iş makinası
    Bizimde ticaride Albeamız vardı. Ben haftada 1-2 kere çıkardım canım sıkılınca. Bu albeanın en tav olduğum özelliği her deliğe istisnasız girebilmesidir. Eralar, Linealar trafikte beklerken Albea ile tık tık tık köşe bucak her boşluğa girip trafiği yarabilirsiniz

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Albea tam görev adamı ama bu kadar mı rezil oturuş pozisonu ve direksiyon açısı olur. Bi arabada hiç mi sürüş zevki olmaz. Albea'da cidden yok. Yıllarca oto kiralamada çalıştım uzaktan alıp gelincek araba albea ise gitmemek için türlü bahaneler arıyordum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.150.000 km de kapak açmamiş hatasız sadece tamponları değişmiş çikma sattım. 2006 modeldi ve ip gibiydi.
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.150.000 km de kapak açmamiş hatasız sadece tamponları değişmiş çikma sattım. 2006 modeldi ve ip gibiydi.
    Albea mıydı bu araç? Hey maşAllah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Albea mıydı bu araç? Hey maşAllah.

aynen albea iki baba-oğul çift şöfor çalişmişlardı. AHL dan çikmaydi.
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

Ahmet Bby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecenlerde ticari'den çıkma km'si düşük doblo aldık.Plaka sahibinden başka kimse kullanmamış ve arac gayet temiz ve KM'si düşük. 173.bin k Yani diyeceğim o ki.. Araç hor kullanılmamışsa alın.
    SKODA SIMPLY CLEVER

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vay arkadaş 1 milyon km az buz değil. Mercedes Honda yaptığı zaman işte Mercedes farkı işte Honda farkı oluyor.
    Al işte milletin burun kıvırdığı Fiat. Hiçbir üretici 200 bin km de bitsin diye motor üretmez bence.
    Herşey bakım bakım.

Ne güzel demiş atalarımız: "Bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur"
    Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:

"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."

Kullanıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bundan 4-5 yıl önce rizeye gittimde Taksi çıkması w124 300D vardı sahibine sordum kaç km'diye 1.000.000 km'den sonra bakmayı bıraktım demişti ama hala saat gibi çalışıyordu.

Günümüzde artık bütün motorlar belli bir seviyeye geldi Multijet'ler Dci'lar adam gibi bakılarsa hepsi 500-600 km'yi deviriyor iş kullanıcaya bağlı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler