Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:
"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."
Albea tam görev adamı ama bu kadar mı rezil oturuş pozisonu ve direksiyon açısı olur. Bi arabada hiç mi sürüş zevki olmaz. Albea'da cidden yok. Yıllarca oto kiralamada çalıştım uzaktan alıp gelincek araba albea ise gitmemek için türlü bahaneler arıyordum.
Gecenlerde ticari'den çıkma km'si düşük doblo aldık.Plaka sahibinden başka kimse kullanmamış ve arac gayet temiz ve KM'si düşük. 173.bin k Yani diyeceğim o ki.. Araç hor kullanılmamışsa alın.
SKODA SIMPLY CLEVER
Vay arkadaş 1 milyon km az buz değil. Mercedes Honda yaptığı zaman işte Mercedes farkı işte Honda farkı oluyor.
Al işte milletin burun kıvırdığı Fiat. Hiçbir üretici 200 bin km de bitsin diye motor üretmez bence.
Herşey bakım bakım.
Ne güzel demiş atalarımız: "Bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur"
Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:
"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."
Bundan 4-5 yıl önce rizeye gittimde Taksi çıkması w124 300D vardı sahibine sordum kaç km'diye 1.000.000 km'den sonra bakmayı bıraktım demiştiama hala saat gibi çalışıyordu.
Günümüzde artık bütün motorlar belli bir seviyeye geldi Multijet'ler Dci'lar adam gibi bakılarsa hepsi 500-600 km'yi deviriyor iş kullanıcaya bağlı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)