User Tag List

Sayfa 9/20 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
378 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Yenİ Ötv oranlari hayirli olsun!!!

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=314665

Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan Müjde: ''ÖTV'sini ödeyene çok az bir ücret farkıyla araba hediye edeceğiz!''

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cahil oldukları için düştüler. çoğalarak ülkeyi ele geçirme planları mı yapıyorlar yani. ülkesini savunan tek adamdan kaçmak zorunda işte bu insanlar ne yapsınlar. kimi kime karşı savunsunlar. ne uğruna savaşsınlar.

bizim kurtuluş savaşında şansımız atatürktü zaten. atatürk osmanlıya rağmen askerleri ve halkı organize edebildi. bir amaç uğruna toplayabildi. buna rağmen ordunun yarısı savaş sırasında korkup kaçmıştır. suriye zaten avrupa ülkeleri tarafından istikrarsız olması için oluşturulmuş vatan millet bilinci yerleştirilmemiş, hiç bir zaman bağımsız olamamış, sömürülmek için oluşturulmuş yapay devletler. bunun faturası halka kesilemez. osmanlının kaybettiği ve şu anda diktatörlükle yönetilen tüm arap ülkelerinde durum üç aşağı beş yukarı bu şekilde. hükümetimizin politikalarına gelince zaten savunulacak bir tarafı yok. amerikanın gazıyla hareket edip şu anda suriyenin bu hale gelmesine sebep olan baş aktör onlar.
    Hocam bu konuda seninle anlaşamıyoruz. Saygı duyarım görüşüne ama şuna değinmeden geçemiyorum.Bu ışıklarda elinde bebekleriyle dilenen Suriyeli bayanları eminim görmüşsündür. Bu karaktersizler bizim milleti cozmusler sürekli kucağa bebe milletimizin insafına ve acıma duygusundan faydalanıp para kazanıp kendileri zevk peşinde kosmalarindan dolayı benim rahatsızlığım. Benim milletim bi üniversite ye girebilmek için dişinden tırnağından artırıp dershaneye giderken.Bu vatandaşlar istediği okula gitmesine sinirim.daha neler neler.Neyse bu konuları konuşmanın yeri en azından bu konu değil diye düşünüyorum. Selametle

207_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün bayide yaşadıklarımı anlatsam korku filmi yapılır üzerine

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim 163 binlik C AMG 193 bin olmuş.

Ben arabaya bi kw coilover bi oz jant takıyım devam
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz derken? akp'li filan değilim ben akp'yi destekleyen bir laf mı ettim. neye dayanarak kategorize edildim anlamadım. canını kurtarmak için kaçan suriyelilerin vatan haini ilan edilmesine karşı çıktım. türkiye kapısını açarsa suriyeli napsın, kaçacak tabi. çocuğunu karısını kendine siper edip çatal bıçak mı fırlatsın terör örgütlerine. bende hiç hoşnut değilim suriyelilerin kontrolsüz şekilde saatli bomba gibi dolaşmasına. ama oturduğum yerdende, karısının, çocuğunun canını kurtarmak için kaçan insanları vatan haini ilan edecek kadarda ucuz kahraman değilim.
    Ya mikerim şimdi suriyelisini de mısırlısının da başka ülke vatandaşının da aq. Benim ülkemde cebinde yıllardır taşıdığı TÜRK kimliğiyle dolaşan adam acından geberiyor,ülkede görünen savaş yok ama üniversite bitirip yüksek lisans yapmış dil bitiren adam acından geberiyor.

Usandırdı şu sizlerin suriyeli mısırlı falan acındırması. Kendi ülkenizin vatandaşı dört dörtlük olsun,iyi bir şekilde geçinsin sonra Suriyelilere bakarız .

Network - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demekki ne yapmalıyız
    - daha çok çalışmalıyız
    - daha çok katma değer üretmeliyiz
    - daha çok vergi vermeliyiz ülkemiz daha da zenginleşmeli

Ama buna karşılık
    - daha çok kazanacağımızdan şüpheliyim
    - araba alma ihtimalimiz yok.
    - ev alma ihtimalimiz yok.

Sanırım yanlış yoldayız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya mikerim şimdi suriyelisini de mısırlısının da başka ülke vatandaşının da aq. Benim ülkemde cebinde yıllardır taşıdığı TÜRK kimliğiyle dolaşan adam acından geberiyor,ülkede görünen savaş yok ama üniversite bitirip yüksek lisans yapmış dil bitiren adam acından geberiyor.

Usandırdı şu sizlerin suriyeli mısırlı falan acındırması. Kendi ülkenizin vatandaşı dört dörtlük olsun,iyi bir şekilde geçinsin sonra Suriyelilere bakarız .
    okuduğunu önce bir doğru anla sonra istersen tartışırız.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okuduğunu önce bir doğru anla sonra istersen tartışırız.
    Tartışmıyorum aq ya ,bunca yıllık yaşanan cumhuriyet tarihinde ne günah işledikte bunların dönemine denk geldik. Allah canımı aldığında sualim kabul edilirse soracağım ilk soru bu . Kaç zamandır iş arıyorum,hakkımla hukukumla bir yerlere gireyim diyorum giremiyorum aq , kalktım geldim şimdi de istanbul'a yine olmadı. Kuzenimin okuduğu okulda suriyeli beyfendi sınavsız üniversite okuyor. Hiçbiri şehir efsanesi değil aq biz bu ülkenin çocuğu olarak enayi miydik yıllarca götümüz çatladı bi yerlere gelebilmek için. Aklını kullanan Suriyeli de bir güzel maaşa bağlanıyor ama tc kimliğindeki Türk çocuğu da ya işe alınmıyor ya da işten çıkarılıyor.

Gebersinler aq, çok zamana kalmaz zaten psikolojik olarak kafayı yerim onlardan beter bir sürü insanımız var ben de onların arasına dahil olurum. Ama yeter ki suriyelim rabiam rahat etsin.

Kadıköyün en düzgün yerlerine gidiyorsun dükkan sahiplerine bakıyon aq iki türkçe kelimeyi bir araya getiremeyen adamlar geçmiş işletmecilik yapıyor. Ülkenin içine ettiler en iyi en kötü Suriyelinin taa aq

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tartışmıyorum aq ya ,bunca yıllık yaşanan cumhuriyet tarihinde ne günah işledikte bunların dönemine denk geldik. Allah canımı aldığında sualim kabul edilirse soracağım ilk soru bu . Kaç zamandır iş arıyorum,hakkımla hukukumla bir yerlere gireyim diyorum giremiyorum aq , kalktım geldim şimdi de istanbul'a yine olmadı. Kuzenimin okuduğu okulda suriyeli beyfendi sınavsız üniversite okuyor. Hiçbiri şehir efsanesi değil aq biz bu ülkenin çocuğu olarak enayi miydik yıllarca götümüz çatladı bi yerlere gelebilmek için. Aklını kullanan Suriyeli de bir güzel maaşa bağlanıyor ama tc kimliğindeki Türk çocuğu da ya işe alınmıyor ya da işten çıkarılıyor.

Gebersinler aq, çok zamana kalmaz zaten psikolojik olarak kafayı yerim onlardan beter bir sürü insanımız var ben de onların arasına dahil olurum. Ama yeter ki suriyelim rabiam rahat etsin.

Kadıköyün en düzgün yerlerine gidiyorsun dükkan sahiplerine bakıyon aq iki türkçe kelimeyi bir araya getiremeyen adamlar geçmiş işletmecilik yapıyor. Ülkenin içine ettiler en iyi en kötü Suriyelinin taa aq
    aynı duyguları paylaşıyoruz, farklı düşünmüyorum genel olarak. ama bu suriyelinin değil hükümetin suçu. adama gel sınavsız üniversiteye sokacam seni diyorsun ne diyecek yok kalsın mı diyecek. niye böyle bir hak veriyorsun, niye maaş bağlıyorsun, niye kontrolsüz şekilde ülkeye salıp sokaklarda başıboş bırakıyorsun. sen bırakıyorsan suriyeli ne yapacak. istemem kalsın ben ülkeme dönüp hiç uğruna ölürüm mü diyecek ne diyecek.

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reza falan da patlayınca kara para aklayamaz olduk yeterince anlaşılan..
    ötv ye bi güncel çektiler, ohh misss....
    If you have no LAG, you have no turbo..

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207_TR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün bayide yaşadıklarımı anlatsam korku filmi yapılır üzerine

Dinliyoruz

Kullanıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıfır araç hastalığı olanlarada allah akıl fikir versin diyorum, adamın 2 yaşında arabası var 30-40 km satıyor neymiş değer kaybedermiş ulan bu ülkede hangi araba değer kaybetmiş

Birde yok devlet çok vergi alıyor derler ama krediyle devlete dolmaya devam. Bu Ötv haberlerinden bayiler yok satıyormuş her bayide sıra varmış diyolar

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Mercedes in fiyat listesine bakmayın kalpten götürür

Cla 1.5dizel amg 190bin lira

C 1.6 dizel amg 217 bin lira

C 2.2dizel fasciniton %160 otv ile 360bin lira

Yeni e 2.0d amg 336bin tl

sifir opsiyonsuz baslagnic fiyatlariyla beni benden aldi
    1881 - 193

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Vay anam vay neler dönmüş Serhat yaa

+1.3 Multijet C' istiyoruz
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke bu sahiplenen kesim onların bulunduğu toprak parçasına mecburu olarak gitselerdi
    Eğer onları köy meydanında bu o.ç haşlayıp et diye dağıtmasalar ben en adi o.ç

SinanAdalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hülooooooğğğğğğ
    İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..

aRSLaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak ettiğim bi durum var. Teklif sırasında vergisiz fiyat diyen sundukları iskontosuz gelen çıkış fiyatı. 70k sınırındaki araçlarda bu karışıklığa sebep olmaz mı?

Mesela, teklifte 72 k tl matrah bedeli gözüken a3 yüzde 45ten değerlendirilecek. Yüzde 60'tan değerlendirilecek de diyebilirlerdi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

C amg fiyatını 200k yı geçmiş ya la . Adamların bokladığı c yi biz 217k vericez vaay mk

Bizim bi tanıdık 1 hafta önce dolu kasa asrtra aldı en çok ona yaradı sanırım extra 10k vermekten kurtuldu.

Saab aero 9003 üretiyorduk biz 2018 de yollarda falan dendi yerli üretim gelirse ötv muhabbetlerinde değişiklik olur mu? bu yerli bundan %30 alalım falan derler mi?

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vw fiyat listesini açıklamış 25 kasım 2016 tarihi ile diyor değişiklik yok, bi sevindirik oldum.Ama bokta çıkabilir bilemedim.Seattede gözüküyor liste aynı duruyor fiyatlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler