http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=314665
Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan Müjde: ''ÖTV'sini ödeyene çok az bir ücret farkıyla araba hediye edeceğiz!''
http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=314665
Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan Müjde: ''ÖTV'sini ödeyene çok az bir ücret farkıyla araba hediye edeceğiz!''
Hocam bu konuda seninle anlaşamıyoruz. Saygı duyarım görüşüne ama şuna değinmeden geçemiyorum.Bu ışıklarda elinde bebekleriyle dilenen Suriyeli bayanları eminim görmüşsündür. Bu karaktersizler bizim milleti cozmusler sürekli kucağa bebe milletimizin insafına ve acıma duygusundan faydalanıp para kazanıp kendileri zevk peşinde kosmalarindan dolayı benim rahatsızlığım. Benim milletim bi üniversite ye girebilmek için dişinden tırnağından artırıp dershaneye giderken.Bu vatandaşlar istediği okula gitmesine sinirim.daha neler neler.Neyse bu konuları konuşmanın yeri en azından bu konu değil diye düşünüyorum. Selametle
Bizim 163 binlik C AMG 193 bin olmuş.
Ben arabaya bi kw coilover bi oz jant takıyım devam![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ya mikerim şimdi suriyelisini de mısırlısının da başka ülke vatandaşının da aq. Benim ülkemde cebinde yıllardır taşıdığı TÜRK kimliğiyle dolaşan adam acından geberiyor,ülkede görünen savaş yok ama üniversite bitirip yüksek lisans yapmış dil bitiren adam acından geberiyor.
Usandırdı şu sizlerin suriyeli mısırlı falan acındırması. Kendi ülkenizin vatandaşı dört dörtlük olsun,iyi bir şekilde geçinsin sonra Suriyelilere bakarız .
Demekki ne yapmalıyız
- daha çok çalışmalıyız
- daha çok katma değer üretmeliyiz
- daha çok vergi vermeliyiz ülkemiz daha da zenginleşmeli
Ama buna karşılık
- daha çok kazanacağımızdan şüpheliyim
- araba alma ihtimalimiz yok.
- ev alma ihtimalimiz yok.
Sanırım yanlış yoldayız.
Tartışmıyorum aq ya ,bunca yıllık yaşanan cumhuriyet tarihinde ne günah işledikte bunların dönemine denk geldik. Allah canımı aldığında sualim kabul edilirse soracağım ilk soru bu . Kaç zamandır iş arıyorum,hakkımla hukukumla bir yerlere gireyim diyorum giremiyorum aq , kalktım geldim şimdi de istanbul'a yine olmadı. Kuzenimin okuduğu okulda suriyeli beyfendi sınavsız üniversite okuyor. Hiçbiri şehir efsanesi değil aq biz bu ülkenin çocuğu olarak enayi miydik yıllarca götümüz çatladı bi yerlere gelebilmek için. Aklını kullanan Suriyeli de bir güzel maaşa bağlanıyor ama tc kimliğindeki Türk çocuğu da ya işe alınmıyor ya da işten çıkarılıyor.
Gebersinler aq, çok zamana kalmaz zaten psikolojik olarak kafayı yerim onlardan beter bir sürü insanımız var ben de onların arasına dahil olurum. Ama yeter ki suriyelim rabiam rahat etsin.
Kadıköyün en düzgün yerlerine gidiyorsun dükkan sahiplerine bakıyon aq iki türkçe kelimeyi bir araya getiremeyen adamlar geçmiş işletmecilik yapıyor. Ülkenin içine ettiler en iyi en kötü Suriyelinin taa aq
aynı duyguları paylaşıyoruz, farklı düşünmüyorum genel olarak. ama bu suriyelinin değil hükümetin suçu. adama gel sınavsız üniversiteye sokacam seni diyorsun ne diyecek yok kalsın mı diyecek. niye böyle bir hak veriyorsun, niye maaş bağlıyorsun, niye kontrolsüz şekilde ülkeye salıp sokaklarda başıboş bırakıyorsun. sen bırakıyorsan suriyeli ne yapacak. istemem kalsın ben ülkeme dönüp hiç uğruna ölürüm mü diyecek ne diyecek.
reza falan da patlayınca kara para aklayamaz olduk yeterince anlaşılan..
ötv ye bi güncel çektiler, ohh misss....
If you have no LAG, you have no turbo..
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Sıfır araç hastalığı olanlarada allah akıl fikir versin diyorum, adamın 2 yaşında arabası var 30-40 km satıyor neymiş değer kaybedermiş ulan bu ülkede hangi araba değer kaybetmiş
Birde yok devlet çok vergi alıyor derler ama krediyle devlete dolmaya devam. Bu Ötv haberlerinden bayiler yok satıyormuş her bayide sıra varmış diyolar
Mercedes in fiyat listesine bakmayın kalpten götürür
Cla 1.5dizel amg 190bin lira
C 1.6 dizel amg 217 bin lira
C 2.2dizel fasciniton %160 otv ile 360bin lira
Yeni e 2.0d amg 336bin tl
sifir opsiyonsuz baslagnic fiyatlariyla beni benden aldi
1881 - 193∞
Keşke bu sahiplenen kesim onların bulunduğu toprak parçasına mecburu olarak gitselerdi
Eğer onları köy meydanında bu o.ç haşlayıp et diye dağıtmasalar ben en adi o.ç
Hülooooooğğğğğğ
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Merak ettiğim bi durum var. Teklif sırasında vergisiz fiyat diyen sundukları iskontosuz gelen çıkış fiyatı. 70k sınırındaki araçlarda bu karışıklığa sebep olmaz mı?
Mesela, teklifte 72 k tl matrah bedeli gözüken a3 yüzde 45ten değerlendirilecek. Yüzde 60'tan değerlendirilecek de diyebilirlerdi.
C amg fiyatını 200k yı geçmiş ya la . Adamların bokladığı c yi biz 217k vericez vaay mk
Bizim bi tanıdık 1 hafta önce dolu kasa asrtra aldı en çok ona yaradı sanırım extra 10k vermekten kurtuldu.
Saab aero 9003 üretiyorduk biz 2018 de yollarda falan dendi yerli üretim gelirse ötv muhabbetlerinde değişiklik olur mu? bu yerli bundan %30 alalım falan derler mi?
Vw fiyat listesini açıklamış 25 kasım 2016 tarihi ile diyor değişiklik yok, bi sevindirik oldum.Ama bokta çıkabilir bilemedim.Seattede gözüküyor liste aynı duruyor fiyatlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)