User Tag List

Sayfa 11/25 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
457 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Birisi birisini fena benzetmiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben şeyi merak ediyorum m5 i satıcak mı acaba
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alpha12gtr ye de gider turbo civic ile. 100-300 getir
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan miniyle M6 geçtik bu kadar hit olmadık asahuahuashuahus

SpeedlinE™ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aslanneron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben şeyi merak ediyorum m5 i satıcak mı acaba

He ya biri sormuş. Satma kalsın abi bu yerde tut aynı fiyata aynı kondusyonda bulamazsın vb tarz cümleler

AyrtonSenna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Helalinden 50.000 tl işler
    Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6

OTOKAR&FOTON&İVECO
    Gaziantepli Kardeşler A.Ş

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @MK8800 dayıcım gel m5 var kelepir

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı AyrtonSenna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Helalinden 50.000 tl işler
    Tüh 35 bin sayacaktım 50 verdiler. Rafine m5 miz olmayacakmı bizim.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

BAT9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki tarafıda videolardan gördüğüm kadarıyla tanıyorum. Kimseyi savunma niyetinde değilim. Buğra Akpınar durduk yere yumruk atacak kadar manyak bir kişilik olsa çektiği videoları böyle fotoğraflar gösterip veya arkadaşlarını tehdit ederek mi çekiyor önce bunu düşünmek gerekir, demek istediğim kimse bir şey olmadan karşı tarafa en ufak zarar vermez. And Mehmet belki her şeyin en iyisini en doğrusunu biliyordur bir şey diyemem insanlar sevebilir sevmez bu da beni ilgilendirmez ama çoğu kişinin saygısını da yitirmesinin sebebini kibri olarak düşünüyorum. Hepimizin küslükler anlaşmazlıklar yaşayıp yolunu ayırdığı tanıdığı dostları illa ki olmuştur ama otopark çatısı altında bunun fazla sayıda olması bir çok insanı düşündürmüştür diye düşünüyorum. Birlikten kuvvet doğar ama Buğra Akpınar ayrıldıktan sonra da güçlü kalabildi ve kısa zamanda iyi bir başarı yakaladı öncelikle kendisini tebrik etmek gerekir farklı bir tarzı var. Bu olaydan en çok etkilenenin ön planda olmayan Sinan Koç olduğunu düşünüyorum. Otoparkın imajı zedelendi çoğu kişinin gözünde ama Sinan iyidir diyebiliyor ve saygı gösteriyor ben de tek başına bu yükün altından kalkabileceğini düşünüyorum. Hitabı,olaylara yaklaşımı,esprileri bence gayet oldukça başarılı izlettirirebiliyor kendini onun içinde hayırlısı olur umarım. Gönül ister vallahi Buğra Akpınar ile Sinan Koçun birlikte işler yapmasını belki olur, olursa kesinlike çok üst düzey bir şey olur kanımca beklemedeyiz

majesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu anda ülke bu durumdayken belkide tarihimizin en önemli virajına bütün vatandaşlar olarak girerken siz hala 8. virajdan bahsediyorsunuz. Tamam izleyelim, tamam beğenelim, merak edelim, öğrenelim hayran olalım,destekliyelim v.b ama sayfalarca saatlerce iki kişinin kawgasını konuşmayalım allah aşkına.
    bütün ülke magazin programı gibi oldu sokayım bu sosyal medyanın göbeğine!
    hadi iki kişinin arasında bir birikim sonucu kawga olmuş açıklamaları yapılmış bitmiş kim nereye taşırsa taşır artık mahkeme v.s.

semt olarak arkandayız nedir allahaşkına? Neoluyoruz yani? fikirtepe against gültepe çözüm öylemi?

FOCUS RS PERT ETMİŞ! Ewet etmiş iş kazası bu.Ego su çokmuş ukalaymış oymuş buymuş...başarılıydı adam kardeşim öyle yada böyle, buğrada en az onun kadar başarılıydı hatta daha sempatik daha sewecen geliyodu bu yüzden daha fazla popülerdi.
    iki tarafta win win için ortak oldu. ikiside birbirlerine birşey kattılar. Düşene vurmak kime yakışır? Bu zihniyet zamanı gelince savunduğu adam içinde aynısını yapacaktır.

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın lütfen, bu olayın asıl öznelerinide zor durumda bırakabilirsiniz.

ne derseniz diyin ama elalem 40 yıldır buna benzer programlar yaparak bütün dünyayı kıç kadar ekrana hapsediyo, japonlar bile kaç yıldır best motoring te nelerle süre kasıyo...biz pisti daha yeni elde ettik zaten onunda heryerini ezberledik ama genede şükürler olsun.

özetle madem bu kadar sewiyosanız bu araba işini, "DOĞRU DÜZGÜN SAHİP ÇIKIN" kişi özelinde taraf olmayın. Bırakın insanlar işini yapsın.

buraya çok yazmam ama yıllardır sewerek takip ederim, burasıda başarılı insanların sahip olduğu bir yer.

sürçülisan ettiysek affola
    Erkekler büyümez oyuncakları büyür...

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herşey dışında adamın m5 hakikaten güzel o konuda biyerde 130 gibi bşey yazıyodu düşerse ilana görürüz
    1881 - 193

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sahibinden temiz DTC ci hiç kullanılmamış m5

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    51.500 + bir miktar pansuman.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı majesty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu anda ülke bu durumdayken belkide tarihimizin en önemli virajına bütün vatandaşlar olarak girerken siz hala 8. virajdan bahsediyorsunuz. Tamam izleyelim, tamam beğenelim, merak edelim, öğrenelim hayran olalım,destekliyelim v.b ama sayfalarca saatlerce iki kişinin kawgasını konuşmayalım allah aşkına.
    bütün ülke magazin programı gibi oldu sokayım bu sosyal medyanın göbeğine!
    hadi iki kişinin arasında bir birikim sonucu kawga olmuş açıklamaları yapılmış bitmiş kim nereye taşırsa taşır artık mahkeme v.s.

semt olarak arkandayız nedir allahaşkına? Neoluyoruz yani? fikirtepe against gültepe çözüm öylemi?

FOCUS RS PERT ETMİŞ! Ewet etmiş iş kazası bu.Ego su çokmuş ukalaymış oymuş buymuş...başarılıydı adam kardeşim öyle yada böyle, buğrada en az onun kadar başarılıydı hatta daha sempatik daha sewecen geliyodu bu yüzden daha fazla popülerdi.
    iki tarafta win win için ortak oldu. ikiside birbirlerine birşey kattılar. Düşene vurmak kime yakışır? Bu zihniyet zamanı gelince savunduğu adam içinde aynısını yapacaktır.

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın lütfen, bu olayın asıl öznelerinide zor durumda bırakabilirsiniz.

ne derseniz diyin ama elalem 40 yıldır buna benzer programlar yaparak bütün dünyayı kıç kadar ekrana hapsediyo, japonlar bile kaç yıldır best motoring te nelerle süre kasıyo...biz pisti daha yeni elde ettik zaten onunda heryerini ezberledik ama genede şükürler olsun.

özetle madem bu kadar sewiyosanız bu araba işini, "DOĞRU DÜZGÜN SAHİP ÇIKIN" kişi özelinde taraf olmayın. Bırakın insanlar işini yapsın.

buraya çok yazmam ama yıllardır sewerek takip ederim, burasıda başarılı insanların sahip olduğu bir yer.

sürçülisan ettiysek affola
    Abi olayı yanlış anlamışsın bence düşene değil HAKSIZA vuruyoruz. Yazılanları görüyoruz ve tarafsız yorumlarda da belirtilmiş zaten. And isimli şahıs kişiye özel böyle tavırlar takınmamış ki, yanında maaşlı yada maaşsız çalışan veya yardımcı olan kişilere de aynı tavırları sergilemiş. Sence bu adam bu dayağı hak etmemiş mi? Bence sonuna kadar hak etmiş kendi forumunda ki yazıları okurken ben köpürdüm burada. Adam karnın açsa yemek yiyelim abi demiş bağırıp hakaret etmeye başlamış adama. Bunlar yalan olsa çıkıp karşı çıkmaz mı çıkar ee susuyor ki kabul ediyor.

Ülke konusuna gelirsek bizim halk akıllanmaz. Önce bi o şemsiye girecek(daha ne kadar girecekse) ondan sonra akıllanacak.
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugranın her zaman arkasındayız

o su ankı bulundugu konuma kolay gelmedı
    dısı ıle tırnagı ıle kazıyarak geldı
    bu ısler kolay degıl oyle

bunu cekemeyıp bır karalama polıtıkası ızlenıyorsa
    her sekılde Bugra haklıdır..

ayrı
    kendı forumlarında Techturkey ıcın atıp tutan bu maglum sahıs ıcınde ınan hıc uzulmedım yolu acık olsun

Bestsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buğra ile tanışmamız baya yıllar önceye dayanır bir kere saygısızlığını birkere geçiştirdiğini duymadım belliki bukadar efendi profil oraya uymamış Buğra ne yaptıysa vardır bir sebebi .
    [SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]

canimrecepcim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kawga,sewgi falan olsun istemiyoruz.Ama forum içinden birine böyle bir itham varsa olayın aslını bilmek ve gerektiğinde savunmak kendimizi aile olarak görüyorsak şarttır.

Vatan millet zaten internetten keşke kurtarılsa kawga etmeden,sewgiyle işimizi görsek.
    - Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.

Berk007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya M5'i yere vurmayın, öldürmeyin. Daha yeni bir tane aldık zarar mı ettireceksiniz
    '06 Honda Civic Turbo '12 Mini Cooper S Roadster
    '02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
    '03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord

Seyfettin777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ILongBoardDude
    Sürçülisan etmişsin abi olmamış.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az önce otopark forumunda And tarafından yazılan tüm yazıları okudum. Söylenen yalanın haddi var hesabı yok. Forumda ki tayfa ayrı bir muhabbet. Buğra kızlarla videolarda takılırken Allahın adını nasıl ağzına alıyor diyenler bile olmuş.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BerkRB. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Az önce otopark forumunda And tarafından yazılan tüm yazıları okudum. Söylenen yalanın haddi var hesabı yok. Forumda ki tayfa ayrı bir muhabbet. Buğra kızlarla videolarda takılırken Allahın adını nasıl ağzına alıyor diyenler bile olmuş.
    boş bir forum orası ya donanımhaber tarzında ''yüzbaşı,teğmen'' gibi .

harun ve ünal'a abi bi lastik yaksana diyen tiplerin biraz daha modifiye edilmiş hali hepsi o .
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanlar doğruları görsünler diye bir link atayım dedim. And bey son mesajı atıp konuyu kilitlemiş. Kendi kitlesiyle mutlu içeride

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler