User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Ehliyeti geri almak hakkinda?

Killah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Ehliyeti geri almak hakkinda?

Selamlar,

Gectigimiz sene bu tarihlerde limiti asan promilden ehliyetimi kaptirmistim, vakti dolali cok oldu fakat gidip almaya firsat olmadi. Son bikac sene icinde cikan bir kanuna gore de artik vergi dairesinden borcu yoktur yazisi istiyormus geri almak icin.

Vergi dairesine gittim, birikmis trafik cezalarimi yapilandirmis olmama ragmen temiz kagidi alamadim ve gorevli arkadas odemem gereken rakamin 4.323 TL‚º oldugunu, 9085 kapsamindaki tum cezalari odmeme gerektigini soyledi. Lakin Gelir İdaresi Başkanlığı den baktigimda benim 9085 kapsamindaki borclarimin toplami 6,615 TL‚º.

Bilgisi, tecrubesi olan birisi yardimci olabilir mi? Vergi dairesindeki arkadas neye istinaden 4,323 TL‚º gibi bir rakam soyluyor? Bu rakami odedigim vakit yine bir borc muhabbeti cikartmalari mumkun mu? Bu arada benim gorustugum v.d nakil vasita. Internetten baktigimda rihtim ve hisar vergi dairelerine de borcum gozukuyor (hepsi 9085 kapsaminda). Nakil vasitaya olan borcum da 2,857 TL‚º, elemanin soyledigi rakam cok alakasiz.

Yardimci olabileceklere simdiden tesekkurler..
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Online baktığında tüm taksitlerini işaretleyip ödeme ekranına geçersen, indirimli faizinde büyük kısmından muaf eder sistem seni. Memurun söylediği mebla muhtemel o.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nasıl yaparsın bilmiyorum ama vergi dairesinde memurlar ne diyosa 2-3 kere sordur başkalarına hiçbişeyden haberleri yok

Killah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam epey de bi ugrasti esasinda da aslinda cok da ustelemeden ayni adama soyledigi rakami odeyip temiz kagidini almak en iyisi herhalde
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler