User Tag List

Sayfa 6/22 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
404 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Barmek Holding Angora Evleri Hüseyin/Armağan Arabul İfşa (@Armageddon)

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim babamın sebep olduğu bir mağduriyet olacak, insanlar intihar edecek kanser olacak vs ben sokağa bile çıkamazdım herhalde.

Ailenin imkanlarıyla hayatını en güzel şekilde sürdürüyorsun, sonra iş ailenin borcuna gelince o kısım beni ilgilendirmez diyorsun, bu nasıl iş?

Ben olsam şu an bindiğim arabayı bugün satar, buraya da aslanlar gibi yazardım Evliya'nın mağduriyetini giderdim diye.
    2. Paragrafı okurken;
    “Hem ayranım dökülmesin, hem yanlarım ağrımasın.” Cümlesi geldi aklıma
    Yapası olsa çoktan bu konuyu açan veya bir başka mağdur olan birine borcunu öderdi zaten Yavuz abi.

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sevdiğim bir sözü paylaşmak istedim.

Kaybetmeyi ahlâksız kazanca tercih et. İlkinin acısı bir an, ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer. Bazı idealler o kadar değerlidir ki, o yolda yenilmen bile zafer sayılır. Bu dünyada bırakacağın en büyük miras dürüstlüktür.
    Belki hepsini karşılamaz ama ben olsam ne kadar karşılayabilirsem satar ödemeye çalışırdım.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Şu konuda goygoy yapmayın bari, milletin canı yanmış..

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende babamın şirketinde ki diğer ortağıda benim bi camaro bi corvette alıp 100 binler gömemedim açıkçası maaşımla. Güzel maaşmış çok merak ettim.

Bu arada aile şirketinde ben maaşımı alır işime bakarım mantığı hiç bir zaman yürümez. Şimdi şirket battı babama çıkıp banane ben maaşımı alır işime bakarım mı diyeceğim. kusura bakmayın ama açıklamaya güldüm ben okurken
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes arabayı evi satsın ödesin demişte. Kim bilir daha kaç kişi var. 10 larca ortağı olan şirketin borcunu içeriden 1 kişi çıkıp, ben evimi arabamı satayım madur 1 kişinin borcunu ödeyim diye çıkmaz. 100 lerce mağdur vardır belkide. Biz şuan sadece 1 kişiyi dinledik. Adamın aylık 50 milyon cirosu vardır 30 a düştüğünde iflasa döner gideri fazladır. Siz dışarıdan oo 30 milyon kazanıyorlarmış dersiniz büyük para gelir. Adamın gideri aylık 40 milyondur batağa doğru gider.

Mağdur arkadaş için gerçekten üzüldüm. Angora projesi başlı başına olay oldu Ankara'da. Bu arada 2 tarafı da tanımıyorum ama bazı yorumlar çok farklı yerelere gidiyor.

Gördüğüm kadarıyla armağa'nın burda yapabileceği tek şey yönetim kadrosuna mağdur arkadaşımız için baskı uygulamak. Öncelik tanınmasını sağlamak. O da ne kadar işe yarar açıkcası bilmiyorum. Şirketteki bağını ve pozisyonunu bilmediğim için.

Durum ortada aynı evin 1 den fazla kişiye satılması ve "HAKLI" olara kazanılmış bir dava var. Konunun uyarı ve bilgi için açıldığını düşünüyorum. Yoksa bunca şeye rağmen parasını hala alamamış bir kişi forumda bir konu açarak parasını alması imkansız gibi bir şey.

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sahibi ailen olan bir şirkette maaşla çalış. Ama yönetiminde bile değilsin. Yönetiminde olmamana rağmen düşün ne paralar kazanıyorsun. Ferrari alamıyorsun, çok üzücü. Ama olsun. Sonra o maaşla Corvette alıp, Camaro modifiye ediyorsun. Gelip burada bunu vurguluyorsun. Çok enteresan.

Ailenin şirketinde bir mağduriyet yaşanıyor. Ki çok büyük bir mağduriyet. Ama hep belirsiz cümleler. Sanki şirketle hiç alakan yokmuş gibi. Sanki bu paralara, bu kazanca burada ulaşmamışsın gibi...

Ayrıca bir hayal et, Corvette Z06 ve Camaro ya biniyorsun. Birine filtre kiti takıyorsun. Filtre kitini taktığın için makarna yemek zorunda kalıyorsun...

Bu nasıl bir hayat yahu? Bunlar nasıl tezatlıklar...

Valla Mini JCW marka aracımı krediyle aldım. Hala kredisini ödüyorum. Baba parası yemiyorum. Aile şirketinde falan çalışmıyorum. Ama filtre kiti taktım diye makarna yiyecek duruma gelmiyorum.

Valla biz şirkette çalışma arkadaşlarımla birlikte konuyu hayretle okuduk...

Umarım mağduriyetinizi giderebilirsiniz... Allah yardımcı olsun. Çok üzücü bir durum. Kimsenin başına gelmesin...

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu konuda goygoy yapmayın bari, milletin canı yanmış..
    Hay sen çok yaşa!

Bakıyorum da çekirdekler, rezerveler, buralar değerlenirler reklamlar vs...

Beyler adamın 600.000 TL helal parası uçmuş, geyik yapılacak yer değil burası.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

SK10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam zaten araçlarını sattığını söylemiş kredisini yeni kapattım satalı 2 sene oldu diye bence konu bu değil konu mağduriyeti üzerine almaması banane demesi
    20’WW PASSAT 2.0TDI 240HP 4MOTİON ELEGANCE

leventrc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SK10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam zaten araçlarını sattığını söylemiş kredisini yeni kapattım satalı 2 sene oldu diye bence konu bu değil konu mağduriyeti üzerine almaması banane demesi
    Tamam işte aynı kapıya çıkıyor aslında. O araçlar hangi parayla alındı? Adam ailesinin şirketiyle alakası olmayan bir mecradan bu paraları kazanıp bu arabaları almamışki? Ailesinin şirketinden gelen, mağdurların olduğu bir şirket sayesinde almış. Üstelik bunu yaparken yönetimde bile değilmiş. Nasıl inanacağız?

Tam da bu noktada senin yazdığın post ortaya çıkıyor. Aslında işin özeti şu; ''Bunları yaparken iyiydi. Şimdi neden mağduriyeti üzerine alıp adama yardımcı olmuyorsun?''

Otomobille ilgili açıklamaları yapan kendisiydi zaten. Başkası yapmadı bu açıklamaları. Direk kendisi yaptı.

safaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadasin araclarina vs hic deginmek istemiyorum. Zaten yeterince kisi yazdi. Bence sonuca ulasmak icin bi hamle yapmali. Siz merak etmeyin ben yapicagimi yaptim ilgilenilecek demekle olmaz bu is. Siz bisi yapamasanizda en halen o sirket ailenizde. Baski uygulayip bi sekilde magduriyetin giderilmesini hizlandirmak lazim. Burda malibizin mulkunuzun hesabini vericeginize yardim icin bi cabanizi bi adiminizi gorseydik. Hep merak ederim , ulan bi insan calisarak bu paralari nasil kazaniyor diye. Valla magdur abimize Allah sabir versin. Cok zor durum.

FRTDI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...y-izdiler.html

Belkide arabalardan birisi çizildiğinde biz nerede yanlış yapıyoruz diye düşülnülmesi gereken bir uyarıydı, belki de mağdurlardan birisinin canına tak etmişti bilemeyiz.. Sorunun çözümü bu şekilde olmamalı evet ama buradaki yaklaşımda hiç hoş değil. Baba parası yerken veya aile şirketi iyi durumdayken ya benim bi alakam yok ben maaşlı elemanım patron babam denmemiştir. İşler sarpa sarınca basit bi elemanmış gibi cevap verilmesi ben dahil burdaki herkesin tepkisine neden oluyor.

Yalnız ilk mesajlarınızda belirttiğiniz gibi ailenizin üzerine bulunan evlerin sayısı artmadıysa, yazdığınızdan anlaşıldığı üzere hala üzerinize evler var anlamı çıkıyor. Bunları Evliya nın bahsettiği gibi başkalarının üzerine geçirmek yerine satıp az da olsa mağdur sayısını azaltabilirdiniz.

Ayrıca değinmek istediğim bir nokta daha var evet 2001 yılında ki kriz de dahil olmak üzere dönem dönem ekonomik krizler yaşıyoruz ve bir çok şirket dar boğaza girip sıkıntılar yaşayıp batabiliyor, bunu kimse istemez ancak bir yerde kabullenilebilir bana göre. Yalnız ekonomik durum ve şart ne olursa olsun bir malı birden fazla kişiye satılması kesinlikle iyi niyet değildir bariz dolandırıcılıktır. Böyle bir şirketinde biz iyi niyetliyiz aldığınız evi başkalarına da sattık ama sizi de mağdur etmiycez demek hiç ama hiç inandırıcı gelmiyor maalesef.

Burdan kimseye bişey olmaz hukukende alt yapı hazırlanıp sözleşme yapılan şirketin içi boşaltılmış olduğu için her ne kadar mahkeme kazanılmış olsa da maalesef bir çözüm bulmak zor gibi. Allah mağduriyet yaşayanlara kolaylıklar versin gerçekten ne emeklerle yapılan birikimlerin dolandırıcıların elinde keyifle yenmesi kadar zor birşey daha yok..
    Kurallara Aykırı İmza Boyutu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi burda saçma sapan yazı yazan insanlara tek tek cevap verecek halim yok. Camaronun üzerinde haciz var zaten şu an satmak mümkün değil. Corvettei satalı 2-3 yıl olmuş. Bunu yazdım, hala sat adamın parasını öde diyen var. Okumadan yorum yazan insanlar sonra ülke niye bu halde diye konuşurlar.

Barmek inşaatta Arabul ailesi dışında birçok yönetici çalıştı. Kazık atıp gittiler. Bizden çarptığı parayla yandaki araziyi kapatıp villa diken, İstanbul Park projesinde yer alan var! Bizi çarpan adamlardan neden hesap sorulmadığına dair en büyük öfke zaten tarafıma aittir!

Ben konuların içinde yer almadım çünkü atıyorum Angora mağdurları toplantısı varken ben trafo satmaya çalışıyordum. Benim görevim şirketlerin işleyişinin devamını sağlamak oldu yıllarca. Gerçekten bazı insanların dediği gibi, cevap verende kabahat.

Bilip bilmeden konuşun, yazın, uğraşın beni artık ilgilendirmez.

Ben bir Arabul olarak ödenemeyen maaşlarımdan dolayı senet alacaklısıyım "size göre" kendi şirketimden. Siz atıp tutmaya devam edin. Hiçbir şey bilmiyorsunuz!

Ef186 senin izninle açılmış konu. Yeter mi Buğra? Daha ne kadar küçük düşürmeye çalışsın insanlar beni nereye kadar devam edecek bu saçmalık?
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mevzunun goygoy kısmı çok fazla. 600 bin tl gibi büyük bi paranın hiç olması konusu var arkadaşlar yapmayın. Ben hayatım boyunca böyle bir parayı görmedim,birileri kaybetmiş.. ve dolandırılarak..
    Bence Armağan beyin yapması gereken,ailesiyle görüşüyorsa şayet,mağduriyetin giderilmesi için kesin adımlar atmak.. zira yüz kızarması kötü bir durum..
    Umarım evliya bey ve diğer mağdurların sorunu en kısa sürede çözülür "ben pek ihtimal vermesem de"

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek ve basit bir soru soracağım aynı evde neden birden fazla kişiye satılmış?

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umarım kısa zamanda çözüme ulaşırsınız. Makarna yiyip corvette'ye binmekte efsane bir olay olsa gerek. Demek hiç birşey yemesek Gallardoya falan bineceğiz.

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BuRaK_eFe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş pist günleri için açılan konuda 106 cı bir arkadaşı ezik diye adlandırmıştı. Hatta ss kullananlara özel birgün yapılsın vs gibi parayla ezmişti o arkadaşı vs vs o zamanlar hiç kredi ile ss aldığını söylemeyen arkadaşın bugün krediden bahsetmesi çok ironik..ö
    iyi yakalamışsınız
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesin parmağı tetikte

kiraccemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah kolaylık versin mağdur abimiz için çok üzüldüm. Kaybedilen para azımsanmayacak kadar yüklü bir miktar.
    Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M U R A T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek ve basit bir soru soracağım aynı evde neden birden fazla kişiye satılmış?
    Yazdıklarımı okumadan buraya yazı yazana cevap vermeyeceğim.
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grimlord Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umarım kısa zamanda çözüme ulaşırsınız. Makarna yiyip corvette'ye binmekte efsane bir olay olsa gerek. Demek hiç birşey yemesek Gallardoya falan bineceğiz.
    Doğru ben öyle dedim. Çok doğru anlamışsın 👍
    🌟-Elektron Motors-🌟

www.elektronmotors.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler