Sevdiğim bir sözü paylaşmak istedim.
Belki hepsini karşılamaz ama ben olsam ne kadar karşılayabilirsem satar ödemeye çalışırdım.Kaybetmeyi ahlâksız kazanca tercih et. İlkinin acısı bir an, ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer. Bazı idealler o kadar değerlidir ki, o yolda yenilmen bile zafer sayılır. Bu dünyada bırakacağın en büyük miras dürüstlüktür.
Bende babamın şirketinde ki diğer ortağıda benimbi camaro bi corvette alıp 100 binler gömemedim açıkçası maaşımla. Güzel maaşmış çok merak ettim.
Bu arada aile şirketinde ben maaşımı alır işime bakarım mantığı hiç bir zaman yürümez. Şimdi şirket battı babama çıkıp banane ben maaşımı alır işime bakarım mı diyeceğim. kusura bakmayın ama açıklamaya güldüm ben okurken![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Herkes arabayı evi satsın ödesin demişte. Kim bilir daha kaç kişi var. 10 larca ortağı olan şirketin borcunu içeriden 1 kişi çıkıp, ben evimi arabamı satayım madur 1 kişinin borcunu ödeyim diye çıkmaz. 100 lerce mağdur vardır belkide. Biz şuan sadece 1 kişiyi dinledik. Adamın aylık 50 milyon cirosu vardır 30 a düştüğünde iflasa döner gideri fazladır. Siz dışarıdan oo 30 milyon kazanıyorlarmış dersiniz büyük para gelir. Adamın gideri aylık 40 milyondur batağa doğru gider.
Mağdur arkadaş için gerçekten üzüldüm. Angora projesi başlı başına olay oldu Ankara'da. Bu arada 2 tarafı da tanımıyorum ama bazı yorumlar çok farklı yerelere gidiyor.
Gördüğüm kadarıyla armağa'nın burda yapabileceği tek şey yönetim kadrosuna mağdur arkadaşımız için baskı uygulamak. Öncelik tanınmasını sağlamak. O da ne kadar işe yarar açıkcası bilmiyorum. Şirketteki bağını ve pozisyonunu bilmediğim için.
Durum ortada aynı evin 1 den fazla kişiye satılması ve "HAKLI" olara kazanılmış bir dava var. Konunun uyarı ve bilgi için açıldığını düşünüyorum. Yoksa bunca şeye rağmen parasını hala alamamış bir kişi forumda bir konu açarak parasını alması imkansız gibi bir şey.
Sahibi ailen olan bir şirkette maaşla çalış. Ama yönetiminde bile değilsin. Yönetiminde olmamana rağmen düşün ne paralar kazanıyorsun. Ferrari alamıyorsun, çok üzücü. Ama olsun. Sonra o maaşla Corvette alıp, Camaro modifiye ediyorsun. Gelip burada bunu vurguluyorsun. Çok enteresan.
Ailenin şirketinde bir mağduriyet yaşanıyor. Ki çok büyük bir mağduriyet. Ama hep belirsiz cümleler. Sanki şirketle hiç alakan yokmuş gibi. Sanki bu paralara, bu kazanca burada ulaşmamışsın gibi...
Ayrıca bir hayal et, Corvette Z06 ve Camaro ya biniyorsun. Birine filtre kiti takıyorsun. Filtre kitini taktığın için makarna yemek zorunda kalıyorsun...
Bu nasıl bir hayat yahu? Bunlar nasıl tezatlıklar...
Valla Mini JCW marka aracımı krediyle aldım. Hala kredisini ödüyorum. Baba parası yemiyorum. Aile şirketinde falan çalışmıyorum. Ama filtre kiti taktım diye makarna yiyecek duruma gelmiyorum.
Valla biz şirkette çalışma arkadaşlarımla birlikte konuyu hayretle okuduk...
Umarım mağduriyetinizi giderebilirsiniz... Allah yardımcı olsun. Çok üzücü bir durum. Kimsenin başına gelmesin...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
adam zaten araçlarını sattığını söylemiş kredisini yeni kapattım satalı 2 sene oldu diye bence konu bu değil konu mağduriyeti üzerine almaması banane demesi
20’WW PASSAT 2.0TDI 240HP 4MOTİON ELEGANCE
Tamam işte aynı kapıya çıkıyor aslında. O araçlar hangi parayla alındı? Adam ailesinin şirketiyle alakası olmayan bir mecradan bu paraları kazanıp bu arabaları almamışki? Ailesinin şirketinden gelen, mağdurların olduğu bir şirket sayesinde almış. Üstelik bunu yaparken yönetimde bile değilmiş. Nasıl inanacağız?
Tam da bu noktada senin yazdığın post ortaya çıkıyor. Aslında işin özeti şu; ''Bunları yaparken iyiydi. Şimdi neden mağduriyeti üzerine alıp adama yardımcı olmuyorsun?''
Otomobille ilgili açıklamaları yapan kendisiydi zaten. Başkası yapmadı bu açıklamaları. Direk kendisi yaptı.
Arkadasin araclarina vs hic deginmek istemiyorum. Zaten yeterince kisi yazdi. Bence sonuca ulasmak icin bi hamle yapmali. Siz merak etmeyin ben yapicagimi yaptim ilgilenilecek demekle olmaz bu is. Siz bisi yapamasanizda en halen o sirket ailenizde. Baski uygulayip bi sekilde magduriyetin giderilmesini hizlandirmak lazim. Burda malibizin mulkunuzun hesabini vericeginize yardim icin bi cabanizi bi adiminizi gorseydik. Hep merak ederim , ulan bi insan calisarak bu paralari nasil kazaniyor diye. Valla magdur abimize Allah sabir versin. Cok zor durum.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...y-izdiler.html
Belkide arabalardan birisi çizildiğinde biz nerede yanlış yapıyoruz diye düşülnülmesi gereken bir uyarıydı, belki de mağdurlardan birisinin canına tak etmişti bilemeyiz.. Sorunun çözümü bu şekilde olmamalı evet ama buradaki yaklaşımda hiç hoş değil. Baba parası yerken veya aile şirketi iyi durumdayken ya benim bi alakam yok ben maaşlı elemanım patron babam denmemiştir. İşler sarpa sarınca basit bi elemanmış gibi cevap verilmesi ben dahil burdaki herkesin tepkisine neden oluyor.
Yalnız ilk mesajlarınızda belirttiğiniz gibi ailenizin üzerine bulunan evlerin sayısı artmadıysa, yazdığınızdan anlaşıldığı üzere hala üzerinize evler var anlamı çıkıyor. Bunları Evliya nın bahsettiği gibi başkalarının üzerine geçirmek yerine satıp az da olsa mağdur sayısını azaltabilirdiniz.
Ayrıca değinmek istediğim bir nokta daha var evet 2001 yılında ki kriz de dahil olmak üzere dönem dönem ekonomik krizler yaşıyoruz ve bir çok şirket dar boğaza girip sıkıntılar yaşayıp batabiliyor, bunu kimse istemez ancak bir yerde kabullenilebilir bana göre. Yalnız ekonomik durum ve şart ne olursa olsun bir malı birden fazla kişiye satılması kesinlikle iyi niyet değildir bariz dolandırıcılıktır. Böyle bir şirketinde biz iyi niyetliyiz aldığınız evi başkalarına da sattık ama sizi de mağdur etmiycez demek hiç ama hiç inandırıcı gelmiyor maalesef.
Burdan kimseye bişey olmaz hukukende alt yapı hazırlanıp sözleşme yapılan şirketin içi boşaltılmış olduğu için her ne kadar mahkeme kazanılmış olsa da maalesef bir çözüm bulmak zor gibi. Allah mağduriyet yaşayanlara kolaylıklar versin gerçekten ne emeklerle yapılan birikimlerin dolandırıcıların elinde keyifle yenmesi kadar zor birşey daha yok..
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
Şimdi burda saçma sapan yazı yazan insanlara tek tek cevap verecek halim yok. Camaronun üzerinde haciz var zaten şu an satmak mümkün değil. Corvettei satalı 2-3 yıl olmuş. Bunu yazdım, hala sat adamın parasını öde diyen var. Okumadan yorum yazan insanlar sonra ülke niye bu halde diye konuşurlar.
Barmek inşaatta Arabul ailesi dışında birçok yönetici çalıştı. Kazık atıp gittiler. Bizden çarptığı parayla yandaki araziyi kapatıp villa diken, İstanbul Park projesinde yer alan var! Bizi çarpan adamlardan neden hesap sorulmadığına dair en büyük öfke zaten tarafıma aittir!
Ben konuların içinde yer almadım çünkü atıyorum Angora mağdurları toplantısı varken ben trafo satmaya çalışıyordum. Benim görevim şirketlerin işleyişinin devamını sağlamak oldu yıllarca. Gerçekten bazı insanların dediği gibi, cevap verende kabahat.
Bilip bilmeden konuşun, yazın, uğraşın beni artık ilgilendirmez.
Ben bir Arabul olarak ödenemeyen maaşlarımdan dolayı senet alacaklısıyım "size göre" kendi şirketimden. Siz atıp tutmaya devam edin. Hiçbir şey bilmiyorsunuz!
Ef186 senin izninle açılmış konu. Yeter mi Buğra? Daha ne kadar küçük düşürmeye çalışsın insanlar beni nereye kadar devam edecek bu saçmalık?
Mevzunun goygoy kısmı çok fazla. 600 bin tl gibi büyük bi paranın hiç olması konusu var arkadaşlar yapmayın. Ben hayatım boyunca böyle bir parayı görmedim,birileri kaybetmiş.. ve dolandırılarak..
Bence Armağan beyin yapması gereken,ailesiyle görüşüyorsa şayet,mağduriyetin giderilmesi için kesin adımlar atmak.. zira yüz kızarması kötü bir durum..
Umarım evliya bey ve diğer mağdurların sorunu en kısa sürede çözülür "ben pek ihtimal vermesem de"
Umarım kısa zamanda çözüme ulaşırsınız. Makarna yiyip corvette'ye binmekte efsane bir olay olsa gerek. Demek hiç birşey yemesek Gallardoya falan bineceğiz.
Allah kolaylık versin mağdur abimiz için çok üzüldüm. Kaybedilen para azımsanmayacak kadar yüklü bir miktar.
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)