Her dalda oscar bu reyizde![]()
http://www.techturkey.com/forum/sohb...kullanici.html
Her dalda oscar bu reyizde![]()
http://www.techturkey.com/forum/sohb...kullanici.html
1881 - 193∞
Eskiden proje konularını böyle takip ederdik, şimdi dolandırıcı konuları revaçta. Ülkemizin gidişatını forum üzerinden de görebiliyoruz.
Ailenin yaptığı bir hatayı ben bilmiyorum diyerek işin içinden çıkamazsınız. Ben yoktum ben bilmiyorum benimle görüşmediniz gibi şeyler şirketinizin halen arkasında durmadığınızı, mağduriyet yaşan kişi ile hemen irtibata geçip peyder pey yada tamamını ödeyerek olayı kapatabilirsiniz.
Yıllardır hatırı sayılır paralara çalışıyoruz yalan yok sizin dediğiniz arabalara binemedik. He alır binerdik ama yürütemezdik. O yüzden o konulara hiç girmeyin.
Ucu açık konuşuyorsunuz : Mağduriyet varsa giderilir, yapılır, edilir gibi. Bunu yapmak top benden çıktı git derdini onlara anlat demekle aynı şey. Eğer ki siz bu şirketin hissedarı ve sahiplerindenseniz ne kadar ortaklı olduğu ilgilendirmez.
O taksitle aldığınız arabaları acilen satarak size taksit taksit ödenmiş parayı ödersiniz hiçbirşey yapamıyorsanız. Sonra siz alırsınız taksit taksit..
Ben böyle birşey yapsam buraya gelip cevap yazmam
İstagram hesabımı yoruma kapatıp
Viski püro ruslu foto paylaşırım
Parayı kaptıranlara inat
Hiçbir lüküs araç alınteri ile alınmaz
Ya babası yada onunda babası kesin zamanında
Bir haltler edip voleyi vurmuştur
O yüzden kimse ben beyaz demesin sütüne
Daha neler göreceğiz acaba
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Konun icinde bir bolum dikkatimi cekti.
Krediyle aldim.Hayalim hep bir porsche sahibi olmak.
Simdi bi bakim dedim de vdf benden 244.709TL bir daire parasini pesin istiyor.Kalan 264.709 bir daire parasini 48 ayda geri odemesi 7.976TL acikcasi ben 17 yasindan beri it gibi calisiyorum hayatimda boyle bir maas duymadim duydumda tutar kalan ee hayatimi nasil gecircem ekmek su benzin falan.
(En ucuz porsche baktim bu arada)
İki tarafida tanimam krediyle nasil aliniyor merak ettim baktim korktum.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
magdur kardeşim geçmiş olsun en kısa zamanda insallah işin çözülür kimsenin hakkı kimsede kalmamalı
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
İki tarafı tanımıyorum ama @Armageddon camaroyu paşaoğlunda hatırlıyorum, maaşlı çalışanın kredi çekip yaptıracağı bir araç olmadığı konusunda hepimiz hem fikiriz.
tabi burda kritik olan konu şu, şirketin ceo'su da maaşlı çalışan, genel müdürü de maaşlı çalışan, dolayısıyla adamın maaşı 35.000 tl olur, kredisini de ona göre çeker. her maaşlı çalışanı 3-4 lira maaş alıyor gibi düşünmeyin. Bu ülkede çalıştığı şirketten aylık 80-90 bin lira maaş alan insanlar var.
Ha aile şirketi dediğiniz konuda direk birinci derece yakınsınız, babanızın şirketinde çalışıp böyle konulardan haberdar olmamanız imkansız, en azından belli yaşlarda olanlarımız çocuk değil, doğal olarak yönetici konumunda olan insanlara aylık satış raporları ve cirolar gider, yöneticide bir projede stok durumunu bilir, kaç ev olduğunu kaç ev satabileceğini bilir. Dolayısıyla aa benim haberim yoktu başkası satmış ben maaşlı çalışandım ne yazık ki acı bir gülümse yaratıyor bir çok insanın suratında.
Bence keşke bu konulara cevap vermeseydiniz, ya da vereceğiniz cevap mağduriyetinizi gidermek için bana telefonunuzu verin ben sizi arayayım elimden geleni yapayım olsaydı. Kalkıpta corvette aldım ama ferrari alamadım demeseydiniz. Sonuçta aynı anda turbo camaro ve yüklü corvette sahibi olan bir kişinin istese iki aracı satıp ferrari alabileceği akdar matematik yapabiliyoruz hepimiz![]()
Benzer bir durumu YEŞİL İNŞAAT'IN YAPTIĞI INNOVIA 4 projesinde bende yaşıyorum 2012 de aldığım ev ortada yok ve olup olmayacağı meçhul.
Büyük ihtimalle sade bir vatandaş olduğunuz için hukuk yollarıylada bir sonuç alamayacaksınız.
Ancak öteki dünyada hesabını sorabileceksiniz maalesef.
hali hazırda corvetiniz ve camaronuz var bizim bildiğimiz satıp arkaşın mağduriyetini giderebilirsiniz.
Kredi dekontu koyarım buraya maasliyim diyosunuz ya bence maaş bordrosu koyun.asgari ücretten gosterilmiyorsa tabi..
TeKS@S
Bende bu hayatlara hastayım bir sürü borç ve Ferrari alamayan bir adam camaro modifiye ederek kendini teselli ediyor.
Bizde bina girişinde aidat ödemeyenlere adımız yazılmasın diye çifter çifter ödüyoruz
Neyse ben bimde bu hafta neler ucuz onlara bakayım![]()
uyudum , uyandım çarşı karışmış , reserved alalım da yorumlarım birazdan bende kendimce.
Dikkat çekici bir konu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)