Geri patladı.
Printable View
Geri patladı.
açılmış girdim ben sıradayım :)
Bana da sıra verdi site maile gelicekmiş :D
Bildiğimiz dışında bişey çıkmadı :)
Yarın gece yine açılıcak herhalde şuan başka sorgulama yapmıyor
Baba tarafından bulgar anne tarafından rizeli çıktım izmit merkezliyim diyordum gebzeli çıktım :D :D hayatım yanlışmış :D
1820 lere kadar bilgi var bizim ..200 sene hemen hemen .daha fazlasıda vardır belkide ama bu kadarını yayınlıyolardır...
Sıraya girdim
Bakam süpriz çıkacak mı
Tüp yağ sırası out
Soyağacı sırası in
:)
Sıraya aldı bakalım . 48 saat içinde filan geliyor sonuç vs. Filan yazmış millet bekliyelim bakalım
1869 dan beri tokat/sivaslıyız..taa anneannemin babası bulgaristan göçmeni bir tek..gerisi hep tokat sivas :)
Benim doğru çıktı bildiğim gibi Artvin
1834 yılında Kafkasya'dan giriş, büyük sürgünden 30 sene önce gelmiş demek ki bizimkiler..
130 yıllık Tekirdağ li çıkmak mutluluk verici Anne tarafında tertemiz gocmenmis çok şükür bı handikap çıkmadı o kadar eskiyi az çok biliyorduk sürpriz olmadı aslında :)
Annem Sile babam canakkale dogumlu ben istanbul. Sonuc ortada biryerler cikar gibi, bekliyorum bende mail ;)
Geldi sonuç buz gibi sivas çomarı çıktım. Ben zaten 1800lü yıllara kadarını biliyordum burada daha evveli var sandım meğer aynısını vermiş.
Hizmete açılmış, sabah girdim talebiniz alındı yazısı geldi. Dönecekler sanırım.
İlçe müdürlüğüne başvurmalıymışım belge almak için. E devlet üretemiyormuş. :D
bende denedim gece mesaj yada email atacaz dediler bekliyorum hala ?
7 göbek rizeliyiz çok şükür
Bir boka yaramadı yani :)
Banada email gondereceklermis, zerre ihtimal vermiyorum gondesinler.
Bu iş çok sarmadı açıkçası Osmanlı arşivleri açılsın :) Gerçi ilk nüfus sayımı (1831) yapıldığı tarihe kadar olan kısım kayıtlıdır.. Daha öncesi mümkünse kavimler göçüne kadar bilmek lazım.. : p
Ben girdm gördüm bildiğim şeyler çıktı.Milletinkiler gibi atraksiyon yok bende.
Yukarıdaki dedelerimin değil de aşağıda iki oğlumun adlarını görmek güzeldi.
köküne kadar Trabzonluymuşuz :D
Bulgaristandan Yunanistandan gelen hiç kayıt yok, TC kurulduktan sonra hayatta olanların var bilgileri göçmenlerin.. Anadoluda 1830lara kadar gidiyor kayıtlar
Seneye büyüük büyüük dedemin 168. doğum gününe hepinizi bekleriz.
Velevki soyunuz hanedana daynıyor; o belge ile miras veya varsa vakıf galle fazlası...vs'si hayatta vermezler. İspat etmek için arşive gideceksiniz oradan belgeleri bulacaksınız ama dağınık/düzensiz olan belgeleri oradan temin etmenizde pek olası değildir diye düşünüyorum.
ben gece 1 gibi kendi telefonumdan sürekli denedim cıkmadı, eşimin telefonundan bi kaç seferde cıktı
şükür 7 göbek ofluyuz :) hehe
7 kuşak Ankaralı çıktım.Atalarım Ankara geleneklerine uymuş.Ne kadar bağ-bahçe-tarla varsa satıp alkole yatırmışlar. Bize de hani bana demek kalmış :)
Helal olsun bizimkiler gram kıpırdamamış , bi büyüyelim karşı köye saldıralım falan da yok 500 senedir aynı yerdeyiz :D
Bizdede bir cacık çıkmadı sadece oğlu oğluna babasının ismini vermiş yani ali,veli,ali,veli,ali,veli gibi gitmiş :)
bnm çıkmadı il nüfüsa gidin diyor ne alaka ak