Herkesin listesindeki ilk kişi sağ mı gözüküyor? 1834 yılında doğan dedem için sağ yazıyor, zombi olmasından şüpheleniyorum :D
Printable View
Herkesin listesindeki ilk kişi sağ mı gözüküyor? 1834 yılında doğan dedem için sağ yazıyor, zombi olmasından şüpheleniyorum :D
Aklım bu geldi direk auhahahahahaha :D
[IMG]https://i.hizliresim.com/JQOrDY.jpg[/IMG]
Biz babamın babası tarafından hatta onun doğum yeri dahil Bolu'nun aynı köyündeniz. Biz resmen köyün sahabıymışız. :D :D
Sistemde 150 yaşında olup yaşayanlar , Ahir Sokak, Ölüler Mahallesi, Akp apartmanında yaşıyor olabilirler .. Muhtemelen bu Dedelerimiz Ninelerimizin hepsi koyu Akp'li büyük ihtimal.
Baba tarafı 7 kuşak Ankaralı ama anne tarafı doğum yeri Varna, Serez ve Adapazarı var. Yunan yada Bulgar vatandaşlığına başvurabiliyomuyuz :D
Bende de aynı yazı çıkıyor anlamadım.
bizimkiler de vefat tarihi vs yazıyor şimdi baktım bende
rize çayeli sulalece :D
talep alındı yazısı çıktıktan sonra mesaj veya email gelen var mı acaba ? ben hiç ümit etmiyorum da boşuna beklemeyelim ...
Yoğunluktan dolayı yavaş çalışıyor.
Saat 10.00 gibi başvurdum 10 dakika önce geldi.
Az önce bakiyim dedim. Soy agacım hazırlanıyormuş.
hazır olunca telefona mesaj gelecekmiş. :D
Amerikan başkanı dahil herkesi devreye sokun,
Lütfen belge temini için en yakın İlçe Nüfus Müdürlüğüne müracaat ediniz.
Bizede lolo çıktı.
selanik sarışaban bütün dedeler :) zaten göçmen olduğumuzu biliyodum farklı bişi çıkmadı yani
Bu 100-110 yaş ve üstü ölüm tarihi vs yazmayıp sağ yazan sanırım herkesin geçmişinde birkaç kişide mevcut. Numarası ne acaba bunun yani 140 yaşında sağ olacak hali yok sanuç olarak sistemde ölüm tarihide olmayabilir ama neden sistemde sağ gözüksün ki sanırım başka birşeyler var bunun içinde.
Geçen sene kurumdan çıktı olarak almıştık,tekrardan bakayim dedim.Selanik drama :) Şaşırtmadı
Dedemin dedesi için Zişnevi yazıyor. Ziştovi olsa gerek, değil mi.
Bi bende mi bu çıkıyorAlıntı:
Alt ve Üst Soy belgeniz E-Devlet üzerinden üretilememektedir. Lütfen belge temini için en yakın İlçe Nüfus Müdürlüğüne müracaat ediniz.
Bende,
Babasının Annesinin Babasının Babasının Annesi "Bekar" görünüyor.
:)
Nüfus kayıtlarına göre soyum bulunamamış. Nüfus müdürlüğüne gidecekmişim.
Lan ilk defa bi şekilde bize girmeyen, hayrına bi iş yapacaklardı onu da yapamadılar.
Soyu görüntülenemeyenler:
http://www.dizihdfilm1.net/uploads/f...p-izle-112.jpg
Lofça, Tırnova ya da Vodina tarafından olanlar yeşillendirsin :)
bende çok az akrabam gözüküyor zaten gözükenlerden 5i sağ aynısını yaşayanlar var mı ? çok kalabalık bir aileyiz aslında 8-10 kardeş hep büyüklerimiz
sorgulama da sadece anne tarafını çıkardı, çizelgesi gelenler bilir ayrı ayrımı geliyor yoksa sıkıntı mı var acaba ?
Kafkasya'yı doğrulamış olduk. :)
baba tarafı hiç değişmeden 1816 dan beri ankara kalesi...
Anne tarafı Balkan karması arnavut bulgar boşnak rum :D
süpriz yaşayan var mı ben onu merak ediyorum :D dedesi avustralyalı falan olan
7 göbek rizeliyim since 1860 :)
Eşimde trabzonlu
Mısırdan yada ab üyesi bir akraba sonuç çıkmadı
Yine amele spec çalışmaya devam :)
su an yeni giriş yaptım hayırlısı