Oldu canim :)
https://i.hizliresim.com/lOb0PQ.png
Printable View
Oldu canim :)
https://i.hizliresim.com/lOb0PQ.png
Soy adımın neden duran olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum tşk
Trabzon of
Manastır
Seres
Sakarya
Drama
Baya karışık benim kütük. Seres pisti büyük büyük büyük dedemin olabilir :D
Anne tarafı Rize Fındıklı-Ardeşen, Baba tarafı Artvin Hopa-Sarp arası sadece. Herhangi bir göçmenlik vs yok. Has karadeniz uşağı çıktım. Oysa bir taraftan illaki Gürcistana bağlıyızdır diye düşünüyordum :)
Annesinin Babasının
Annesinin Annesi
EMİNE - MEVLÜT HATİCE
KOYUNLU
01/07/1882
Niğde/
Niğde Merkez/
KOYUNLU KÖYÜ
83-324-2 Dul
Sağ
Bizimkilerden biri ölümsüzlüğü bulmuş ya la.
bir ben mi göremiyorum yahu üretilememektedir diyor soyumuzu öğrenemiyoruz :/
Samsun - Çarşamba since 1832 :D
Ana tarafı Romanya
Baba tarafı Bulgaristan
tam bir şoparım :D
Annem ve baba tarafım 1830 yılından berı trakyalı,gurur duydum. Bırkez daha onaylamıs oldum.
amma çok kişi 01/07 doğum tarihli gozukuyor ... listenin yarısından fazlası boyleydi, burda paylaşınlar da çoğu 01/07, sanırım eskiden kayıtlar duzgun değildi ve sistem dogum yılı haric gerisi bilinmediğinden 01/07 olarak gösteriyor doğum tarihlerini
Sakarya sınırları içersinden çıkmamış bizimkiler de :D
çok şükür 1840' tan beri rize/ çayeli :)
Dedemin babaannesi Hindistanlı çıktı :) Sabahtan beri evde makarası dönüyor.
gençler çok şükür şuralıyız buralıyız niye yazıyorsunuz? başka yerli olsaydınız şükür yok mu? bilhassa karadenizliler bunu yapıyor cennetin 7.katı size ayrıldı heralde
Hahahaha benzeri tüm yorumları görünce aynısını içimden geçiriyorum. X memleketinden olup Y memleketinden olmayınca ne kazanılıyor ne de kaybediliyor? Benim dedem hacı kategorisinden bir hak talep edebiliyor muyuz? Teşekkürler. Malatyalı yerine Samsunlu ya da Mersinli de olsam aynı hissederdim. Gündem oyalayacak bir şeyler çıkıyor işte :)
İstisnasız herkesin soy ağacında 2 3 tane 150 yaşında sağ dedeler nineler görünüyor. Acaba bu "sağlar" seçimlerde oy kullanıyorlar mıdır? komplo teorisi mode : on
yok yanlış anlaşılmasın ben kimseye giydirmiyorum ama genelde o tarafta ve trakyada gurur duyma olayı var ben 7 gobek sivaslıyım istanbulda en çok sivaslı var ne faydasını gördüm ne zararını ama oflu olunca faydasını göreceksek harbiden of a yerleşicem benden sonraki soyum kurtulsun bari :D
Selanik Avanlı köyünden olan var mı :)
İsimleri Türkçeyse Türk köylerinde doğmuşturlar. Romen-Rumen ve Roman farklı :)
Dede tarafı Gebze , babaanne tarafı Romanya doğumlu. Romanya Dobruca bölgesindeki Türk köyünde doğmuşlar. Köylerin isimleri değiştiğinden yerini bilmiyorum.
Anne tarafımın soyağacını merak ettiğimden soruyodum. Annemde her seferinde Trakya yerlisiyiz der. Trakya Bulgaristan ve Yunanistan'ı da kapsayan bi bölge olduğunda belki göçmenlik çıkar diye düşünüyodum. Listede anne tarafından 32 kişinin 27'si Edirne doğumlu çıktı. 1 Ttekirdağ,1 Kırklareli -:) 3 kişinin doğduğu yerin ismi değiştiğinden bulamıyorum. ( Giride , Hisar, Çıkırıkçılar )
Soyadı Kanunu 1934-1935te çıkmasına rağmen 1858 doğumlu - 1865 doğumlu olanlarda soyadı yazıyor :confused::confused:
babamın babasının baba tarafı ankara güdül anne tarafı kütahya,babamın annesinin babası Kırcaail anne tarafı balıkesir,annemin babasının babası var ama onun babası kırım tatarı ama kırım harbi dönemi geldiklerinden kayıt yok, asıl karışık olan annemin anne tarafı annesinin baba tarafı silistire den anne tarafı şumnu yenipazar(bulgaristan)dan yani ben baba tarafından da anne tarafından da ortaya karışık olmuşum :)
2.30 sn den sonrası efsane :D
https://youtu.be/7yGHf8wd2n0
1830a kadar gittim hic mi dışardan kız alıp vermedik bilmiyorum ki alayımız ÇORUM 😁😁😁
SIVAS since 1830
Nevsehir gulsehir since 1824 :D
2-3 saat önce başvurmuştum az önce kısa mesaj atmışlar, sisteme girip baktım kusursuz çalıştı şu anlık :)
1834'ten beri aynı köydenmişiz hiçbir sürpriz yok :D Daha eski kayıtlarla ilgili de bir beklentim kalmadı
anne baba kastamonu 1800 lere kadar :D