İade yapardım değil ama şöyle bir söyleminde;
Dediği için ben yüz yüze konuşulup halledilebileceğini ve başka postunda 1 ay sonrasında da iade yapıldı diye söylediğinden bir ihtimal iade vereceğini düşündüğümden öyle yazdım.
Printable View
İade yapardım değil ama şöyle bir söyleminde;
Dediği için ben yüz yüze konuşulup halledilebileceğini ve başka postunda 1 ay sonrasında da iade yapıldı diye söylediğinden bir ihtimal iade vereceğini düşündüğümden öyle yazdım.
firmanın baştan beri geri iadeye hiç niyeti yokmuş zaten bayii de aynı şeyi söylüyor ama ben yine de müşterinin başlığındaki 'maddi hasar' kısmını anlayamadım, kol piston çıktı zanneder konuya giren, map ve bilmem ne sensörleri arızası olduğunu öğrenince kendisi de antipatik oldu... Megachhips rezilliği ve maddi hasar diye konu açacağına, müşteri memnuniyetsizliği diye konu açsa çok daha mantıklı olurdu...
Zaten aşağı yukarı gördüğüm kadarıyla konuya yazan herkes müşterinin tavrını vs yanlış buldu. İlk konu açıldığında rezalet puanım 4/10'du. Hele buraya yaşadığım rezillikleri yazsam oscar alırdım önemsemedim geçtim. Da şu 10 günlük memnuniyetsizlik iadesi şeyine rağmen satıcının da tavrını görünce ipler koptu. Yoksa normal şartlarda kimse firmaya kızmaz aksine müşteriye hatalısın adam iade etmek zorunda değil derdi. Ama yanlış yanlışı götürmüyor işte.
Burada kötü olan tek şey kriz yönetiminin başarısız olduğu. Ben olsam, hele ki başka bir yazılım firması ile ilişkili forum sitesinde yani rakibime koz vermezdim :) Sorunu da aramda çözerdim müşteriyle. Gerçi Allah kimseye kötü niyetli müşteri-hizmet alıcı vermesin. Ben de pimpirikliyimdir, bir iş yapılırken doğru takıldı mı doğru ürün kullanıldı mı merak ederim. Ama baskı balatada sorun yaşayıp amortisör takan adamda derdimi aramam :)
Yazmayayım dedim de benim bir arkadaşım da benzer bir problemi yaşadı. Tavır diyorsunuz ya, işte aynı firmanın farklı durumlarda benzer tavırları var. Aynı firmanın başka bayisi ile yazılım yapılmaya gidildi. İşin güzel yanı bayisin ama cihazın bile yok ( yada elinden alınmış). Gittik yazılımı yaptırdık, Adana'ya geri dönüyoruz. Hatta o sırada bayi diyor bak eskiden 120 ile giderken 3000 devirde gidiyordun şimdi 2800'de gidiyorsun bundan dolayı yakıt tasarrufun olacak fln diye. Tabi bunu başkasının yanında söyleme, rezil olursun dedik devam ettik. Bu arada baştan söyledik, biz araç için duman fln atmayan, sorun çıkarmayan sadece tadında bir yazılım istiyoruz diye. İş bitene kadar her şey mükemmel, orjinale çeviririz iade ederiz, problem olmaz falan filan birsürü esnaf ağzı. İlerleyen günlerde araç partikül filtresi için uyarı ışığı yaktı, sabit gazla otobanda gez geçer dendi 120 km otoban yaptık hala geçmedi derken serviste rejenerasyon yapıldı. Derken 2-3 tekrardan sonra bayi (cihazı olmayan) ile görüşüldü ve bunu silin biz istemiyoruz, iade edin dendiğinde önce öneriler geldi. O partikül tıkanmış getir onu temizliyelimler, sonrasında bunu biz söker fırça ile temizleriz gibi birsürü hikayeden sonra yazılımı sildirdik. İş iade kısmına gelince tabi birsürü yokuş vs vs. Sonrasında öğreniyoruz ki bayi (cihazı bile olmayan) arkadan konuşmalara başlamış yok efendim o arabayı satacak da ondan sildiriyor, yok efendim birsürü yalan dolan. Nalet olsun dedik ve arkadaş bir kısmını aldı gerisini zekata saydı gitti.
Uzunca okumak istemeyenler için işin özü, niyet bu firma için önemli değil. Ortada minare varsa kılıf çoktan gelmiştir.
sanki nfs undergrounda final drive la oynuyorlar :D
şanz-diff değiştirmeden aynı devirde yaptığın hız değişmez... dizel ve turbo araçların artmasıyla pasta çok büyüdü, müşteri de arttı firma da arttı, hangi sektörde pasta büyüse bu tarz sıkıntılar tavan yapıyor, hemen hemen her firmadan duyuyorum aynı şikayetleri, bazıları sadece burdan yazılanlarla yorum yapıyor, şahsi fikrim müşteri iyi seçsin yazılımı yapacak firmayı, firmalar da sırf 500-600 lira alacağız diye sorulu araçlara yazılım yapıp kendilerini bu duruma düşürmesinler, versinler iadeyi itibarlarını kurtarsınlar...
Valla soyle bir nokta varki enteresandir. Yasin bey musteri kotu niyetli diye taahutunu yerine getirmiyor ve 600 tl yi odemiyor. Simdi bu musteri kotu niyetli ok kabul. Peki sen kotu niyetli musterine sana okkali bi gol atmasi icin neden orta yapiyosun ? Adam kotu niyetliyse ve sana zarar vermek istediğini dusunuyosan neden buna canak tutuyosun. Adamin niyetinin halis olmadigini ama esnaflik geregi tahhutunu yerine getirecegini soylersin hem parayi fazlasiyla cikarir hem takdir kazanirsin. Sen simdi iade yapmamakla adama 600 tl zarar verdigin ve burdaki herkesin yorumlarina ragmen geri vites yapmadigin ile ovuneceksin ama adam sana senin sayende daha fazla zarar verdi ! Ticaretin esnafligin inadimi olur akil yahu.
Bana bak 120 ile giderken eskiden 3000 çeviriyordun bak şimdi 2800 çeviriyorsun diyen adamdan değil yazılım cam suyu bile almam ben.
Konuyla alakasız ama bunun için konu açamam.Yazılım fiyatları hakkında ne düşünüyoruz arkadaşlar ? Benim kıytırık 301 e 750 den aşağı isteyen olmadı.1000 lira diyen bile oldu. Evo değil bu araç 301 15 dakikada paket yazılımı yükle bitti zaten custom bişey istemiyorum.. tabiki herkez emeğinin karşılığını isteyecek te asgari üçret 1600 lira bu ülkede ...
Var mı antalyada yardımcı olabilecek bu konuda ?
ne yazıp çiziyorlarmış bee 3000de 120 yazdım çizdim 2800de 120 :)
piyasa okadar genişki.millet tutunu z.kyo
adamların face.sine denk geliyorsun.hp ler nm ler havada uçuşuyor.bu nasıl oluyor diyorsun 2-3 soru çakınca işin aslı ortaya çıkıyor.sonra bir bakıyorsun seni engellemişler.ama adamı beğenenler yazdıranlar sebil gibi.ortalık şakşakçı dolu.hepside celladına aşık.
90dı yazdırdım 180 oldu.olmaz diyorsun sen yazılımcıdan iyimi bilicen...
ortalıkta bilinçli müşteride yokki
verdiğim firma örneğinin konuyla alakası yoktur.
Pedalbox - PedalBox Turkiye
ulan bunda bile 15 gün garantili "geri iade" varmış.
Konunun başlığı aldatıcı.. Megachips ve Maddi hasar başlığı kullanılmış !!! Ama içeriğine bakılınca Çipten memnun kalmadım paramı geri istiyorum deniliyor.. Allah hiç kimseyi kötü insanlar ile karşılaştırmasın bu konuya başka birşey yazmaya gerek yok..
En özet haliyle bence firmanın ismi yasinchips olsaydı satıcı haklı olabilirdi kendi ürün iade politikasını uygulayabilirdi ama megachips gibi kurumsal bir markanın tabelası altında iş yapıyorsa ve o marka iade şartlarında 10 gün içinde beğenmezseniz koşulsuz iade edebilirsiniz diyorsa bu durumda konuyu açan arkadaş kesinlikle haklı durumda.
az da olsa doğru duzgun tahhutunun arkasında duran firmalarda var elbet.
biz prof mutfak gerecleri üzerine üretim yapan butik ama bir o kadarda kaliteyi önemseyen bir firmayız en önemli tahhütümüz life time garantidir. cok sukur simdiye kadar bir sorun yasamadık hatta şu sekilde garip bir durumlada karsılastık. canadalı bir vatandas hakkımızda bir makale yazmıs ve makalede garanti sistemimiz sadece sözde mi yoksa özde mi diye de test etmis makalede o bolum;
I contacted Soy and apologetically asked how much it would cost to repair the pan. I did not tell them that I was a reviewer, so I got no special treatment. Much to my surprise, Soy offered to repair the pan for free–including shipping to and from Turkey, despite the obvious pan abuse. (Their warranty technically just covers normal household use.) I don’t know how long they can keep up that generous policy, but it’s still Soy’s warranty policy as of 2016.
buda direkt makalenin linki;In-Depth Product Review: Soy Turkiye (Soy Turkiye) Silver- or Tin-Lined Hand-Hammered Copper Frying Pan
ek olarak bu tarz durumlarda ulkeler arası gönderi ücretlerinide ''dhl express'' tamamen biz karsılıyoruz.
ama emin olun bu makalede de göreceginiz gibi hakkımızda belgeseller mi cekilmedi financial time a mı cıkmadık.
para anlamında belki cok buyuk kazanclar sağlayamadık ama dunyaya kaliteli bi urun kazandırdık ve sektorde turk bayragını serefle dalgalandırıyoruz.
genel olarak kusura bakmayın biraz marka reklamı gibi olduysa affola, sadece müsteri memnuniyetinin ne kadar önemli oldugunu 600 liranın size nasıl 60.000 tl olarak geri donebilecegini yada benim paylastıgım makaleyi okuyan insanların arkasından nasıl tepkiler verdiğini tahmin edebilirsiniz...
firma şu an "cevaplamayın 10 gün sonra unutulur gider" taktiği uyguluyor
600 liraya 10 gün 1151 kişiye ulaşmış kötü reklam stratejisi
yeni Türkiye..
bu dosyalar kopyalanıp çoğaltılabiliyor mu? var mı koruması?
Cayma hakki bildigim kadariyla sadece uzak mesafeli satis sozlesmelerinde gecerli olan birseydir, magazadan alinan urunlerde gecerli olmuyor degil mi? Bu yuzden ozellikle internet uzerinden alisveris yapmayi tercih ederim mesela.
Bu konuyu bir aydinlatabilirseniz sevinirim.
Mağazalardan Satın Alınan Ürünün İadesi
6052 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunda Mağazadan görerek satın alınan ürünlere cayma hakkı tanınmamıştır. Bu bakımdan kulaktan dolma bilgi olarak duymuş bulunduğumuz kanuna göre “Bir gün” veya “Yedi gün” gibi sürelerde sebepsiz yere alınan ürün iade edilmelidir gibi sözler gerçeği yansıtmamaktadır. Kanuna göre Mağazaların satmış oldukları ürünleri sebepsiz yere iade alma zorunlulukları yoktur.
Ancak;
1-)Satın alınan mal için Mağaza ile iade konusunda özel bir anlaşmanız bulunuyor ise,
2-)Ürünü satın aldığınız mağazanın iade veya pişmanlık hakkı tanıdığı konusunda yazılı bir beyanı bulunuyor ise,
3-) Ürünü satın aldığınız mağazanın iade veya pişmanlık hakkı tanıdığı resmen biliniyorsa,
Mağazadan satın almış olduğunuz ürünü şartlar sağlandığı takdirde iade edebilirsiniz. Bazı mağazalar 15 (Onbeş) gün içerisinde satın alınmış ürünü koşulsuz olarak aynen iade alırken bazı mağazalar 7 yedi gün içinde bazıları ise aynı gün koşulsuz olarak ürün iadesi yapmaktadır. Ancak bu iadelerin şartlarını ve sürelerini tamamen mağazalar kendi şirket politikalarına göre kendi inisiyatifleri doğrultusunda müşteriye bir güven veya jest olarak sağlamaktadır. Tekrar belirttiğim gibi mağazadan alınan ürünün iadesinin zorunlu olduğu konusunda 6052 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunda bir hüküm bulunmamaktadır.
webden chip yaptırabilio muyuz?
:D
Bu ilk konu değil son konuda olmayacak
Yanlışı yanlışla düzeltilmeyeceğini öğrenirler bir gün
Verseydi parasını 25 sayfa yerden yere vurulmayacaktı
Demek ki felsefeleri bu
Ye parayı koy totosuna konuşursada konuşsun
Ülkede başka şey mi yok diye devam ediyorlar
İşin içinde olan adam zaten biliyor ne olduğunu
Fazla söze gören yok mükemmel bir rezillik:)
Konuyla ilgili bi gelişme varmi.Ücret iadesi yapilmadimi daha son açıklamalar gelsin.
Ben de çok merak ediyorum açıkçası ne oldu bu konu?
Hayır bir gelişme yok bakkal dükkanı sessizliğini koruyor
Bı gelişme yok sessizlik devam ediyor unutulmasını bekliyorlar :)
türkiyede bilinen bir giyim markasının işletmecisiyim bazen müşteri aldığı kıyafeti giyip o aksam kullanıp ertesi gün söküldü yada istediğim gibi durmuyor vs. gibi bahanelerle getiriyor ben bayi olarak biliyorum bizi kullandığını rahatsızda oluyorum ama firma sen sorgulama yapma kardeşim al malı bize gönder parası bende sıkıntı yok diyor yani burada yazılımı yapan arkadaşın polemiğe girmeden firma baskısıyla kuralların neyse uygulanması gerekirdi.
Bence yasin beyin kotu esnafligindan cok MEGACHIPS in kalitesini ortaya koydu
Konu unutulmasın bari. Up.
Çay kutusuna dönmesin.
para iadesi olsa 25 sayfa yazılmazdı demek ki böyle yürüyor bu işler diğer yazılım firmaları da böyle mi, buraya taşınmadığından belki bilmiyoruz ?
Yasin bey den dolayi MEGACHİPS iflas bile etse yasin bey umursamaz
A Firmasına Corsa 1.7 dti ı nıza yazılım yaptırtınız..
Sonra Aliexpres den klon galetto cihaz alıp yazılımı bı guzel okudunuz.
Sonra ben 3-4 gun geçtı ben yazılımdan memnun kalmadım paramı iade et ediniz
fırma orjınale cevırdı parayı ıade ettı
sonra orjınal dosyanızı okudunuz bı guzel kayıt edıp
eskı okudugunuz tunıng lı dosyaı bı guzel yazdınız
Varan 1
Varan 2
yakın cevrendekı corsacı arkadaslarına kardes yazılım ısıne basladım corsaya dumanlı kesıcılı yazılım var dıyıp
bı guzel dosyaları yapıstırmaya basladınız Yazılım bedavaya geldı cıhaz da bedavaya geldı :)
Varan3
5. arabayı yazarken klon cıhaz cortladı ve beyın uctu
tum kazandıgınız aracın cıkma beynıne ve elektronıkcı ye gıttı gecmıs olsun :)
Hayırlı Cumalar..
Konunun en basindan bu zamana yapilan en iyi yorum bence
Bu arada 2011 senesinde leon 2.0tdi 170 hp almayi dusunuyordum. Kac hp’lere cikabilecegini arastirirken. Mehmet gazihan’a denk geldim. Aradim 0 - 100 , 2 sn dusecek. 100 - 200 , 10 sn dusecek dedi. 250 hp olacakmis sadece yazilimla araba. Bikac yere sorup isin aslini ogrenince uzak durmustum firmadan. Iyiki durmusum.