2019 Dacia Lodgy 1.5 Bluedci 20 bin bakımı (2. Bakım)
Mazot filtresi dahil periyodik bakım + ön fren balata 2400 TL KDV Dahil (şirket aracı bu arada şahsi aracım değil. Garantili diye yetkiliye verdik)
Çetaş Mahmutbey 01.06.2021
Printable View
2019 Dacia Lodgy 1.5 Bluedci 20 bin bakımı (2. Bakım)
Mazot filtresi dahil periyodik bakım + ön fren balata 2400 TL KDV Dahil (şirket aracı bu arada şahsi aracım değil. Garantili diye yetkiliye verdik)
Çetaş Mahmutbey 01.06.2021
Merhabalar.Disklerinizde bir sorun yoksa hala kullanılabilir durumda ise torna yaptırıp balata yenileyip devam edebilirsiniz.Genellikle 100 bin km lerde disk vs bitmiş oluyor diye düşünürsek bir balata seti daha kullanabilirsiniz.
hemen hemen aynı durumda disklerim kötü durumda olduğundan disk balata değişimi yapmıştım.
Diskleri trw balataları ate tercih etmiştim.şuanlık sorunsuz kullanıyorum fiyat olarak da 3 te 1 fiyata denk geldi diyebilirim.karar sizin :)
Benim şirket megane'da blue dci, sizin aracınızdada yağ eksiltme oluyor mu? Toplam 3 kez yağ eklendi arabama.
Diğer şirket blue dci'lardada durum aynı yağ eksiltme var çoğunda
Bu arada benimde ön balatalar değişti 20.000'de. Çoğunlukta uzun yolda olsa 200+ gittiğimden dolayı :D
2017 1.4 TSI Tiguan 65K bakımı ( ekstra fren hidroliği ve arka balata değişimi ) 2800₺
2021 c3 1.2T benzin 15.000 bakim 1.205 TL
Bu Renault yetkili servisler balata bitik olmadan değişecek diyorlar . Bir bakım daha gidiyor dikkat edin
az önce servisten aradılar. Ankara Eskihisar Vw 120.000 Triger + bakım 4400 TL Passat Variant B8
saygılarımla
Citroen C-Elysee / Bursa - İnallar
Motor yağı,yağ filtresi,polen filtresi : 691 TL. Hava ve mazot filtresi eklenirse 1340 TL. Kampanyalı fiyat böyleymiş. Normalde 1750-1800 tl dediler.
Garantisi biten i10 araçlar için yetkili servislerde periyodik bakımda Blue paket ile çok daha ucuza bakım yapılıyor servis danışmanı keşke bahsetseydi.
@-Ata- 10krktr
dün sandıkcı honda, cvt jazz fun için şanzıman yağ bakımına 650 tl fiyat verdi.
bu arada bi bilgi vereyim gerçi belki biliyosunuzdur ama
bu oejo 208 gti line arabaları servis çagırıp trigeri degiştiriyomuş sanırım tüm dünyada
bankada bi arkadaşımda var 208 gti line o söledi hatta bugün gittim serviste degiştirmişler
Alfa Romeo Giulietta Dizel
Birmot Küçükyalı Yetkili Servis
18.03.2021
Tüm filtreler (mazot dahil)
Yağ
Yağ değişim öncesi motor içi temizlik katkısı
Arka fren balataları
20% indirimli hali ile 2239TL
https://i.hizliresim.com/dx44qv7.JPG
Fiat doblo 1.6 Multijet 40.000 bakımı indirmsiz 1860 lira
indirim li 1500 lira +kdv
Fiat ASF yetkili servis.
Allahtan 20 binde bir geliyor servis. beklediğimden pahalı çıktı fiat servisi.
2020 Renault Megane 1.5 dizel
İlk 20.000 bakım + ön balatalar 1639,89 TL
1.6 bluehdi'ların hepsini çağırıyorlar herhalde. aldığım 308'in de garantiden triger değişmiş.
2017 insignia b grand sport 1.6cdti 65bin rutin sıvı bakımı 1000 lira
gm olarak filtre seti alıp GM yağ ile dışarıda 800-900 arası oluyor işçilikle.
Ben başka bi arızadan dolayı onarım için servise gitmiştim. Hazır gelmişken bi bakalım geri çağırma kampanyasına dahil misiniz dedi oradaki kadın. Evet dahilsiniz dedi ücretsiz olarak Triger kayışı , rulman ve kayışlar ile devir daim sistemi ve pompası değişti. Sadece devir daim için 400 TL bi fark aldılar, o kapsam dışında bizim tavsiyemiz dediler.
2018 vitara yetkili servis 1200tl çıkardı, bosch 600tl.
Bende 15 gün içinde servise gireceğim. Motor yağı, hava - polen filtreleri - buji değişimi yapılacak. (1.4TSİ - 2016 - 67K km'de aracım)
Servis kayıtlarına göre benim aracın ön balataları ve fren hidroliği geçen yıl 55K km de değişmiş periyodik bakım ile birlikte 1800 TL tutmuş. Ekstra ön VW logosu değişmiş. (2020 Haziran )
Demek ki 1 yılda yaklaşık 1000 TL gibi bir fark oluşmuş enflasyon ve kur kaynaklı.
Sizin fiyata %30 ZUBİZU indirimi dahil mi ?
2012 Doblo 1.3 Multijet EGR temizliği yaptırdım serviste. 400 lira. :) Motor temizliği ücretsiz. ;)
Göktepe Toyota, 2003 Corolla HB 1.6 yağ, yağ filtresi, polen filtresi, el freni ayarı 380 tl.
Şanzıman yağı değişim işçiliği yüksek olur diye düşünüyorum. Ama arada ciddi fark varmış..
Yurt dışında yaşadığım için konu hakkında artık tam fikir yürütemiyorum.
Sadece tanrı yardımcınız olsun herşeyin fiyatı akıl mantık almayacak seviyeye gelmiş.
Bu arada fatura fotosunu ailemden isterim müsait zamanda eklerim.
Yetkili servislere göre bedava bence. 2005 Civic için zaten ustam olmasına rağmen kilometreyi belli etme amaçlı servise sokayım dedim (başıma gelecekleri biliyorum aslında) ve lalettayin bir servisi aradım. Şanzıman yağı, ön balata değişimi ve subap ayarı için 1.800TL fiyat çıkardılar. Teşekkür ederek kapattım telefonu :D
Keza normal yağ bakımını bile sanayide en son 300 TL'ye yaptırmıştım ama ona da zam gelmiştir diye tahmin ediyorum.
Kampanya olduğundan avantajlı oldu yoksa 2000km daha vardı :) En son Ekim’de yaptırmıştım, aks körükleri, şanzıman yağı ve keçesi, yağ ve filtreler, 2500 tl ödedim. Benim için en büyük avantajı hepsinin kaydının olması oluyor ekstra olarak check up’ta yapıldığı için kafam rahat :D
2014 A3 Tdi yağ değişimi, yağ, hava ve polen filtresi değişimi zubizu indirimi ile 1906 TL