Türkiye'ye davet edip burda dövün bir miktar (!)
Printable View
Dövmek için bile yanaşmam,
@CVK geçmiş olsun, siz tedbir aldınızmı ?
Alkol var bende onunla dezenfekte ediyorum dokanacağım her yeri sonradan yapıyorum işimi. Ama işte 3 gün habersizdik mevzudan. Yoksa birebir yakın temasımız yok adamla.
IPA alkolu de zorla buldum. Almanlar da fırsatçılığın dibini yaptılar. Bütün insanlar birbiri ile aynı. Zorla bir detailing sitesinden buldum aldım ucuza. Salakların aklına gelmemiş detailing sitelerine bakmak :D , hepsi ebayde kovalıyor dezenfektanı.
Bütün ülkeler aynı şeyleri yaşadı, sonra sosyoloji diyince bana kızıyorlar :)
İngilterede hemşire kadın sinir krizi geçirmişti videosu dolanıyordu markette hiç bir şey bulamamış
Bize bu süreç güzel atlatıldı bence ürün bulamama sıkıntısı yaşanmadı sadece şu an markete gitmek istemiyorum bir süre evde ne varsa onu tüketeceğim
Abiler kardeşler araştırdım ama hiç emin olamadım şu yıkanabilir nano maskelerden alıp memnun kalan var mı ? Babam malesef işe gidip gelmeye devam ediyor onun için düşünüyorum kimi çok memnun kimi çok şikayetçi kulak kısmı koptu vs diyor alan varsa memnunsa bana link atabilir mi ?
Vincenzo abiye saygı duydum..
"Polis gönderir, orayı ateşe veririm.."
hahahaha :D
Sıyırmışlar artık :D
https://www.youtube.com/watch?v=yukG_qBpFqE
3952 test 343 tani 7 olum allah rahmet eglesin
Çok kötü gidiyoruz sonumuz hayır olsun diyeceğim ama pek hayırlı gözükmüyor
Amerikda vaka ve olum sayisi orani suan en dusuk
Hızlı tanı kiti gelmesine rağmen hala 3.952 test Az değilmi ?
ilerlemişse anlıyorlardır tabi, çok semptom göstermeyenin testide pozitif çıkıyormu acaba
Corona değil ama cezaevi 'nden af muhabbetinde uyuşturucu ve cinsel suçlarda dahil edildi sanırım :)
Ah ah hiç mı güzel bir şey olmaz
Kamu sağlık sektöründe çalışıyorum. Yarın itibariyle İstanbulda çoğu ağız diş hastanesi ve merkezi personelleri sahaya iniyor. Hepimizi test için sahaya sürüyorlar. Muhtemelen günlük min 50 bin civarı test yapılacaktır. Bu arada 696 KHK sürekli işçi olarak ek ödeme vs yok. Hatta asgari ücrete çalışan arkadaşlar bile var. Bakan ek ödemeyi hekim ve memurlara vererek yine ayrımcılığa imza attılar. Yarın sahaya inecek personelin yüzde 80 i işçi olacak ama paraları memurlar ve doktorlar alacak. Ne güzel sistem değil mi? Bu ve bunun gibi konularda çok doluyuz ama hizmete devam. Lütfen olabildiğince evlerinizde kalın. Biz yine sizler için dışarıda olacağız..
italya bence saldı agır olanlarla hic ugrasmıyolar bile heralde. her Allahın günü 600-700 ölü banko. Hicbir ülkede böyle bir ölüm oranı yok
Abd den Çin e ilk ciddi yüklenmeler başladı sanırım corona nedeniyle. Virüse yakalananlara tazminat ödesin vs
test konusunda şöyle de bir nokta var; bakan yapılan test sayısını veriyor uygulanan kişi sayısını değil
bir çok yerde 2-3 test yapılanları okuyoruz bunlar kişi bazında sayılmıyor büyük ihtimalle
Ara ara açıp okuyun, bu isimleri hiç unutmayın!!!
Ahmet Hakan
ahmethakan@hurriyet.com.tr
Gelin Fahrettin Koca’nın hakkını Fahrettin Koca’ya verelim
10 Mart 2020
Virüs olayının alacağı boyutu ilk önce o fark etti.
- Dünya uyurken o önlem almaya başladı.
*
- Virüs için bir “bilim kurulu” oluşturdu.
*
- Sağlık teşkilatını erkenden virüs konusunda eğitti.
Gelin Fahrettin Koca’nın hakkını Fahrettin Koca’ya verelim
*
- İtalya’da, Güney Kore’de falan kimse işi ciddiye almazken o aldı.
*
- Yalan haberlerle ve tezviratla bizzat uğraştı.
*
- İran’ı bile “Kum’u karantinaya alın” diye uyardı.
*
- Halkı hem bilgilendirdi, hem de sakinleştirdi.
*
- En küçük bir şüphenin anında üzerine gitti.
*
Virüs konusunda çok hassas olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tam desteğini alarak başardı bütün bunları...
*
Ve onun bu çok kıymetli emeği sayesinde...
Koronavirüs, Türkiye’ye gelmedi.
*
Bu saatten sonra virüs Türkiye’ye gelse bile paniğe kapılmayacağız.
Çünkü onun bu zamana kadar sergilediği üstün performans, içimizi bir nebze olsun rahatlatmakta.
*
Ve gün, yiğidin hakkını yiğide teslim etmek erdemini gösterme günü!
TTB twit atmış:
Herkesin bildiği sır değildir! Devlet Üniversite Hastanelerimiz, değil salgınla mücadele olağan sağlık hizmeti vermekte bile zorlanmaktadır!
troller çullanmış hemen vatan haini diye, yalakalıkla ölmek istemeyenler de var bu ülkede, çok mu zor anlamak!!!!
abi şu ameti okuyup izlenme kastırtmayın adama yahu. insanlar okumasa belki şuan ki yerinden de kovulur.