kovulmaz hocam, bu kadar iyi yalayanı nereden bulacaklar? benim korkum asıl bu işler bitip bu adam 3456. kez dönerken yine muhterem bir kişilik gibi gösterilmesi!!
Printable View
Bu ahmet hakan 360 derece döndü sanırım doğrumudur ? Sanki önceden farklı görüsteydi benmi yanlış hatırlıyorum yoksa ??
Biraz Önce İçişleri bakanı şöyle bir açıklama yaptı ;
Vatandaş kendi ohal ini ilan ederse daha üst bir tedbir almaya şimdilik gerek olmayabilir...
Ulan arkadaş insanlar nasıl Kendi Ohal ini ilan edecek diye soran yok.. Faturalar , ödemeler ne olacak diye soran yok...
Ya bir Devlet Vatandaşından bunu nasıl ister , nasıl bekler?
Devletmi vatandaşı için vardır vatandaşmı devleti için vardır?
Dün çokta ciddiye almadan takip ettiğim bir twitter hesabı 'yavaş yavaş bu işi doğal hale getirip 15 gün içerisinde normal hayata dönüş kararı verdi reis. Medya haberleri azaltacak , test ve vakaa sayıları azaltılacak' gibilerinden birşeyler yazdı galiba gerçekten bunu yapmaya çalışacaklar...
Onların ben anasını avradını sikim.. Bu dünyaya ne faydaları olmuş ki şimdiye kadar, onlarca defa gittim çine, o hayvan pazarlarını canlı canlı gördüm, kokusu iki sokak ötesine kadar gider, büyük şehirlerde hava kirliliginden yolda yürüyemezsin cigerin yanar resmen, ne insanı bilirler ne doğayı bilirler, Allah kahir adıyla kahretsin amk çocuklarını..
Corona ıktıdarsızlık yapıyor denseydı,emınım kımse cıkmazdı.
Buarada Istanbul da sokaga cıkma hareketlılık harıtası yayınlandı. Cok ılgınc,secım anketı gıbı olmus.
24 daireli ve çoğunluğu yaşlı, asansörü otoparkı yani ortak kullanım alanı çok olan bir apartmanda yaşıyoruz. Malesef cumartesi günü hastalanan ve pazar günü vefat eden bir komşumuz bulunmakta. Kendisine corona teşhisi koyulmuş bunu akabinde eşi ve kızını karantinaya almışlar. Fakat damadı ve torunu hala evde.
-Bizim bu olaydan dün gece itibariyle haberimiz oldu komşuya gidildi neden bilgi vermiyorsunuz diye fakat banane ne yaparsanız yapın dedi utanmadan ki bu şahıs devletin polisi.
-Dün gece itibariyle tüm sağlık birimlerine ulaşmaya çalıştık gerekirse apartmanı karantinaya almaya veya en basitinden dezenfekte işlemi uygulanması için fakat hiç bir devlet kurumu şu ana kadar ilgili olmadı herkes birbirine yönlendiriyor.
-Bugün itibariyle yönetici de ilgili olmadığı için apartman sakinleri olarak kendimizce apartmanı temizliğe verdik. Belediyeye başvurduk.
Demem o ki kimsenin umrunda değil öyle güzel yaşıyoruz şansa cidden. Haberlerde virüs tesbiti sonrası yapılan dezenfeksiyon işlemleri falan yalan bize gelen giden yok. Apartmanda 100 kişi falan varsa bunun 70'i 65 yaş üzeri ayrıca babam dahil bir çok kanser hastası yada kronik rahatsızlığı bulunan insan mevcut. Bekleyişteyiz. Belki kendimizce bu süreç bitene kadar Ankara'ya başka bir eve geçebiliriz.
Zonguldakta da 1 kişi öldü korkmadan. Burda da durum ciddi.
10 dk sonra gelen update vereyim. Apartmanı ve daireleri kendimiz şirketle anlaşıp dezenfekte ettiriyoruz. 150 lira apartman 30 lira da daire başı yani toplasan 50 lira falan eder. Bir tane 65 yaş üstü ölmeyi bekleyen işe yaramaz varlık ben para vermem diye diretiyormuş. Tek temennim onun da tez vakit ölmesi başka bir şey değil.
isoanyada 738 kişi ölmüş bugün
italyayı yakaladılar günlük sayıda..
bahçelievler devlet hastanesıne gıdıp bır bakın her yer yatak her yer hasta,yetmıyor hastane kapasıtesi,çıkıp sayıları tam söyleseler ölüm korkusundan insanlar ne yapcagını şaşırır,yağmalar başlar o derece vahim durumlar,pembe götlüler tv de boş yapıyor açıkçası. Bunun tek çaresi var şu an sçy,allah korusun cok ciddi başka bı sebepten hastaneye işiniz düşerse o zaman sıçtınız yer yok bakamazlar kalırsınız sedyede.
40 yaşında ölen kişi banka güvenliğiymiş.
Kendisinin şeker hastalığı varmış.
Şuan şube çalışanlarıda karantinada.
Acaba kaç müşteri ile temas etti :(
Bende bugun hastaneye gittim, hastane girişinde termal kamera vs vardı ateş ölçmek için, normal hasta almıyorlardı randevusuz,
Mecbur gittik eşim dogum yapacak, aslında doğabilir ama doctor uzatıyor anne karnında daha saglıklı diye resmen, söylemesede anlaşılıyor,
2 trilyon dolarlik ekonomik paket imzalaniyor bugun. Kucuk isletmelerden buyuk isletmelere herkese yardim yapilacak. Trump nisan 12 gibi islere donmeyi, ulkeyi normale sokmayi planliyor.
Benim is ile ilgili hala bir gelisme yok. Hala calisiyor gorunuyorum ama izinliyim. Calisma arkadaslarimin %90 ini 3 aylik cikardilar.
Hala kisisel karantinadayim. Gunde sadece 1 saat fln kimsenin olmadigi yerlere gidiyorum gunluk yuruyusum icin.
Darlandim iyice, skcem virusunude cininide.
Dün ölenlerden biri 33 yaşında bir kadınmış.
https://twitter.com/gercekgundem/sta...75424335257600
dünkü karmaşadan sonra bugün hastaneye gittik kan testlerimiz yapıldı yarında tedaviyi alacağız ve çankayadan hacettepeye (kızılayı kullanarak) gittim bir allahın kulu bırak çevirmeyi arabanın içine bile bakmadı 3 tane polis vardı yolda.. hacettepenin içinde bir karışıklık vardı yunus polisler 1 tane büyük minibüs polis arabası falan karışıktı ortalık.. onkoloji ise personel vs dahil 24 kişi saydım toplamda
Fenerbahçe bir futbolcu ve bir görevlide bulgulara rastlandığını açıkladı..
Akbank Esenler şube güvenlik görevlisi dün gece hayatını kaybetti (43 yaşında) Akbank çalışanı tanıdığınız varsa Genel Müdür maili ile tüm çalışanlara haber verildiğini teyit edebilir.
Bu ay ödenecek kdv ve g.vergisi ödemeleri önümüzdeki aya ötelenmiş. Nisan, Mayıs ve Haziran ödemeleri ise Ekim-Kasım-Aralık'a ötelenecekmiş. Sgk ödemeleri için bi haber yok şimdilik.
Bunlara ek olarak kamu bankalarından kgf destekli kredi vereceklermiş. İlk 6 ay ödemesiz, yıllık %7.5 maliyet yazıyor.
Umarım havada kalmaz bu haberler. Bi nefes alalım artık. Virüsten çok belirsizlik öldürecek bizi.
işin en acısı da DEVLETin bize önem vermemesi MADDİ MANEVİ olarak garantiye almayıp EV HAPSİNE sokması
bu insanlar ne yer ne içer borcu kim ödeyecek demeyip kendılerınce saksakcılarınca açıklama yapmaları sinir bozucu
İtalya'da bir belediye başkanı gerçek ölüm oranının resminin en az 4 katı olduğunu söyledi, zatürre zannedilerek ölenlerin aslında coronalı olduğunu düşündüğünü açıkladı...
yani neymiş? test yapmazsan, ölenlere otopsi yapmazsan durum daha hafif gösterilir... kimi kandırıyorsak!
Okul tatilini uzattılar