Şu dün gelen 15dk tanı kitleri hangi hastanelere dağıtıldı veya dağıtılacak? Bu test belirsizliğinin ortadan kalkması gerekli.
Printable View
Şu dün gelen 15dk tanı kitleri hangi hastanelere dağıtıldı veya dağıtılacak? Bu test belirsizliğinin ortadan kalkması gerekli.
ntv ya da cnn di sanırım bunların birinde duydum bakırköy sadi konuk eğitim araştırma hastanesine getirilmiş dediler
ayrıca linktedeki haberde de aynı şekilde söyleniyor;
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...rildi-5696030/
https://i.hizliresim.com/mAjT49.png
Doğruysa sıkıntı büyük
senin hasta yakının test yaptıramıyorken hiç bir belirtisi olmayan sergen yalçın nasıl test yaptırabiliyor?
https://twitter.com/ImdeBruyne/statu...31350151159809
wallaha evde fatih yaşlı gibi dolaşmaya başladım "her şey sınıfsal"
(bir çok kişi koyu Beşiktaşlı olduğumu biliyordur bu durum fb basket takımında belirti göstermeyenler için de aynı ya da diğer belirti göstermeyip gücü olan ve testi kendisine kullananlar için de aynı bu bencillik)
Testleri 3 gruba yapıyorular.
1-Zengin iş insanları
2-Zengin Sporcular
3-Ağır belirtileri olan vatandaş
firma adı vermeyeyim
bır abım var ısyerlerımız de cok yakın , ozel bır saglık merkezınde calısıyor
varlıklıda bır fırma..
Firma, korona testı getirtecekmiş ve testin fiyatını maliyetinin 50 katı olarak belirlemişler..Yanlış okumadınız evet 50(elli) katı. Maliyetini az cok tahmin edin zaten.
peki sağlık bakanlığının bundan haberi varmı?
heleki maskeyi dışarı veremezsin vermeye kalkarsan el koyarım diyen iç işleirnin
abi çok yakın değilse firma ismini bi versene bişey deniycem bakalım devletimizin organları bu gibi durumlarda sağlıklı işliyormu test etmiş oluruz.
maliye bakanı taşşak geçiyo bizle yemin ederim
mücbir sebeple beyanname verme süreleri uzatıldı ticari zirai ve smk lar ile gelir vergisi mükelleflerinin kdv ve muhtasar beyannameleri 27temmuza uzatıldı
smmm olarak mücbir sebep sahibiyiz ama sonradan açıklanan yararlanabilecek sektörleri ( kurumlar olarak ) açıkladı ve ben çalışmak zorundayım
lan mücbir sebebim var ama çalışıcam bu nasıl iş lan :D
size bir komedi anlatayım da azıcık küfredin.. babam onkoloji hastası hacettepede tedavi görüyoruz 1 seneye yakın süredir.. şimdi yarın ve ertesi gün bizim hastaneye gitmemiz gerekiyor babam 68 yaşında ve ciddi ameliyat vs geçirdi yürümekte zorlanıyor.. şimdi gelmişler sokağa çıkartamazsınız orayı arayın burayı arayın diye bizi 2 gündür uğraştırıyorlar inanın telefonda 24 tane farklı numara var.. her denileni yaptık ama hala bir sonuç yok en son dediler ki vefa servisini arayacaksınız aradık karakola yönlendirdi karakolda tekrar vefaya yönlendirdi :D ve şimdi napacağımızı bilmiyoruz en son babamı alıp taksiye atlayıp gidicez ve çeviren olursada artık savaş mı çıkar kavga mı bilmiyorum ama ailede annem ve ben tam 2 gündür ulaşmaya çalışıyoruz en son jandarma bile bağlandı telefona aktarma yapıla yapıla.. işin komik tarafı da konuştuğumuz birisi hastanın kendisi gidip kaymakamlığa başvursun kendisi alabilir izin kağıdı dendi :D canım güzel ülkem
Benim bildiğim ikametinizin bağlı bulunduğu ilçe emniyet müdürlüğüne müracaat ediyorsunuz. Onlar gerekli belgeyi düzenliyor ve evinize getiriyormuş.
Tabi pratikte doğru çalışırmı sistem bilemiyorum ancak doğru adres ikametin olduğu ilçe emniyet müdürlüğü.
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
sabır ve dua ile. Rahat olun.
Yeni virüs çıktı Çin'de ''Hanta virüs''
Çin’de “Hanta Virüs” isminde yeni bir bulaşıcı virüs çıktı!
Çin’in Yunnan eyaletinde bir kişinin otobüs seyahati sırasında hanta virüs yüzünden öldüğü öğrenildi. Otobüsteki 38 kişi karantinaya alındı. Virüs, fare ve sincap gibi kemirgenleri yemekten insana geçiyor.
Virüs yeni değilmiş. vaka yeniymiş.
mıllı egıtım bakanı okul tatılı uzarmı dıye cb ye soruyo :D saka gıbı
Sosyal medyalarda,sokak ortasında düşüp vefat eden yaşlı insanların videoları dolanıyor. Umarım gerçek değildir mi diyim ne diyim bilmiyorum
çin'in ilk zamanları sanki.
Çin'den gelen videolarda bildiğim kadarıyla sahteydi. Kaynak: Çinliler.
gıda sektörü 9-9 çalışma saatine geçiyor bugünden itibaren
8 gündür pozitif bir malla aynı evde yaşıyoruz toplam 5 kişiyiz. Pozitif mal ve arkadaşını saymazsak (aynı odada kalıyorlar) diğer üçümüze henüz bulaşmadı sanırım. Veya bulaştı ve henüz anlamadık.
Aynen öğrenci evi. İranlı sığır bize sormadan elemanı eve getirdi. Bİz kıllandık ama bişey demedik. Meğer lavuk test yaptırmış gelmiş semptomlar varmış. 3 gün sonra test pozitif diye geldi bize haber veriyor. Evde durucaz cart curt bilmem ne diye. yetkililere haber vermemiz lazım bilmem ne falan. Abi siker misin döver misin bilmiyorum yani sinirimizi anlatamam. Karantina bitsin gönderiyoruz evden 6 gün kaldı.
dostum devletimize iftira atmayalım. çünkü ben A Haber izleyicisiyim. Bir alo yahu sadece 1 alo yeterli. Kesin aramamışsındır. Alman menşeili fetö destekçisi olman muhtemel. (maalesef şuan onlar böyle düşünüyorlar.)
https://iaahbr.tmgrup.com.tr/dfc218/...5046543807.jpg
Yapmıyorlar, semptomları göstermek gerekiyor. Ateş vs hiçbirimizde yok şuan. Ama diğer ****** evladı da onunla aynı odada kaldığı için %100 kaptı. Bize bulaşmasın da isterlerse gebersin umrumda değil. Böyle bir sorumsuzluk ve şerefsizlik hayatımda görmedim ben.
Bu arada ben almanyadayım. Türkiye'de değilim.