tr nin en temiz rs idi hani öle yazıyodu ilanda![]()
bildiğimiz piskopat rs işte
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
ben başka bi forumda yazdım bu aracın okanın olduğunu millet kabul etmedi ilkten onun araç bu kadar ucuz olamaz tarzında sonra okan msj yazdı bnm die çorluda motor arıza yapmış falan
sonra bunu yazdıEvet motor dolu olduğundan ORJİNAL olmadığından arıza çıkarıyor.. Sende 5 saniyede 100 göreilseydin , sende 8200 rpm çevirebilseydin sendede olurdu merak etme..
Sen hala kendi Rs inle bir tutabiliyorsan bak normal Rs ler ile farkımı anlaman için sana 2 tane video Alacak olan kişi üzerindeki parçalarla yaptırırsada yanına yaklaşma bunlar gibi olursun..
Psikopatın diğer Rs lerden farkı var bunu biliyorum görüyorum ve zevkle yaşadım gösterdim herkese araç bedavayada gitse herkes neyin ne olduğunu biliyor no problem yani DEDİ OKAN KARDEŞAPAÇİSİN MOTOR BİTİRİRSİN ANCA DEDİM BANLADILAR
![]()
İlan sahibinin adı soyadı güzelmiş.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=21069
Bu kişi arabanın sahibi olabilirmi acaba ?
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
ne olursa olsun uzucu bı durum... +bı soz vardı ; '' Bı ınsanın Acı cekmesınden HAZ duyanın kısılıgınden suphe duyarım dıe '' onu hatırlatırım...Hep soyluyorum ''Ben de Okan'ın yaptıklarını tasnıf etmıyorum,hatta hal ve hareketlerıne ayar oluyorum...Ama ne olursa olsun ayıp...Dalga'nın alemı yok...
kesinlikle onun acı çekmesinden haz duymuorum,zamanında bu arabayı alırken ona bu arabayı alma,duruşu bile yorgun duruyo bu paralara daha dogru duzgun rs ler bulunur alınır bekle bıraz daha dedık (stp ve ben) bunun astarı yüzünü geçicek die çok söledik dinlemedi adımız çekemez,ezige çıktı sölediklerimiz tek tek çıktı,ne ektiyse şimdi onu biçio stlegal cem abiyede verdiğim cvp ta Allah düşmanımın başına vermezin yazdım aynı camia içersindeyiz sonuçta kimsenin böle kötü şeyler yaşamasını istemem herkezin arabası boncuk gibi olsun herkezin arabası adam gibi yürüsün hoşuma gider.Ama yukarda da dediğim gibi okan ne ektiyse şimdi onu biçio
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)