ben bu araçla ilgili söylemiycemde tanımıyorum aracı zaten.. şunu söyliyim ..GENEL olarak en dürüst insanlar bile araba satıcaklarında tam allahsız kesiliolar o arabanın öyle verilmiyceğini bildiği halde km düşürmeler falan filan iğrençlikler ..araba satıyımda alanın allah belasını versin bu mantıkla satılıyo GENELDE ..
bu vıdeodakı sesın ıtıcılerden geldıgını bulmuslar.
aracın satılık ılanı var yaklasık 200 hp dıyor.onların forumunda baya ustlerıne gıttım sonra R yaptılar tamam hp yı yaklasık olarak yazdık vs.
aracın satılık ılanında aracta bu seslerı cıkardıgını dusunduklerı için degıstırdıklerı ıtıcılerı ve kasnaklarıda satacagını yazmıs.
ses yapıp kendı aracaından cıkardıgı ıtıcılerı baskasına satmaya calısıyolar.bozuk dıye cıkardıkları egzantrık kasnagını AYARLI kasnak dıye satmaya calsıyolar.Takır takır vuran arabaya 200hp yazıyolar.sanayıde motoru sokuk arabanın satılık ılanında tr nın en hızlı en temız vs. gıbı yaılar yazıyolar vs. vs.
yolları acık olsun
arkadaşlar bu aracın eski namını sanırım biliyorsunuz.O yüzden aracı pek yerden yere vurmanın anlamı yok.Herkes kendi aracından sorumlu,kimsenin başına gelmesin,insanız bazen en ufacık şeyle gaza gelebiliyor arabaları hırpalıyoruz.Bazılarımızda sürekli hırpalıyor.Aracın başına birşey geliyorsa bu araçtan değil aracı kullanandan kaynaklanıyordur.Benim şahsi fikrim budur.
ewet eski namını çok iyi bılıoruz,ekmeği yenilmiş satılmış aracı kullanan dan kaynaklanıo eyvallah ama araba ztn yıllarca yapıcagını yapmış ki kulaktan dolma bi haber isede 35 RS 600 her yarıştan önce komple motor yapılır her yarıştan sonra tekrar motor yapılırmış aydından gelen duyumlar böle
sonuc olarak tartışılcak bişi yok bence kimin ne mal oldugu ortda o araba aylardır satılık trnin en temiz rs i diye 19.000 gibi bi rakama aynı şekilde millet kız gibi rs i 14.500e satamıyor sadece bu forumda degil her forumndan banlannmıs bi adam bu napsın yapacak bişiyi yok artık sacma sapan ilanlar acıp bi kek bulurumda dayarım diye arayış içerisinde yazık gercekten bu piyasada herkes herkesi biliyo kandırmanın bi alemi yok bence![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
kndi adıma konusaım ondan RS deil hiç bi araba alınmaz..ekmegini yemedn satmıo cnku.. kalanada tokmagı kalıo... ama bunda ekmegini baskası tokmagı okan yedi sanrm.. ee allh buyuk gelip laf ediodu RS aldgnda o kadar model yapıodu..dogruları soleyen eser abnnde dedgi gibi ezik oluodu..şimdi ezigi ii goruors bi ara yardım edelmde burgaza çeksn arabaı..
işin ilginç tarafı o işte insan nasıl bazı arabalara takar,bunu yapacam diye rs 600 sahibide öyle bir adamdı.Parası vardı komple motor indirip takabiliyordu.Bu demek değildir ki araç haşat olmuş yaptıkları ortada.Zati benim lafım araca laf söylenmesinde yoksa şu an ki sahibini herkes gibi bende yeterince biliyorum![]()
eser abi dua et daha yeni gördüm yoksa çok iyi fırça atıcaktım sanaokanın arabası yürüsün kazası boyası ble olmasın fabrika çıkışlı 10.000 km bile olsun alan ne olsun onun yerine şasesi eğik araba alırım okana 10 boy veririm o eğik haliyle rezil olmasın die o pistonu kollıycağına piston onu kollamış
![]()
![]()
![]()
adam almış arabasını yapmış binmiş draglarda derecelerini almış bi araba dan alabilecegini almış satmış,ondan sonra alan aldıgı gıbı garaja cekmıs bınmemiş oda satmış böle bi adama,bu herif kendine bakamıo bu arabaya nasıl baksın bu kadar çok kırılması bu arabanın gayet normal
1.yeteri kadar yorulmuş
2.bi köpegi bile bakımsız bırakırsan gelir sahibini ısırır buda o hesap bakamazsan 2 rs parası daha harcarsın
aynen cok duyduk sanayiden cıkamadıgını ve bunu burgazza gittik ordakilerden de duyduk
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
ehehe ne dıyımkı sımdı ben buna. hanı EDS yı geccektın okan. hanaı TB ye tır sokacaktın. s2k larla dalga gececektın? afedersınde dunkı *** bıle deıldın *** sıfatına ulasamadan halıce vardın...
sana saygılarımı sunuyorum...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)