eger takas düşünürse benm kullanmadıgım 2 tane kicker basım anfim ve bide teyibim var![]()
eger takas düşünürse benm kullanmadıgım 2 tane kicker basım anfim ve bide teyibim var![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
konuuy okuyupta boşgecmeyin arkdaslar yorumları bekliyoruz ne dersiniz![]()
RICHIE RICH AUTO
RICHIE RICH AUTO
Ben Okan Çağların üyeliğiyle şuan burdaki bazı şerefsizlere bikaç cvp vermek istiyorum. Onların yazıları nasıl silinmediyse bunlarda silinmesin rica ediyorum. Çünkü bol keseden sallamışlar Okan nasılsa buraya yazamaz diyerek
Birincisi her oto boka zıplayan esere.. Şimdi o arabayı alma dedik aldı diyor ya.. Zamanında ona mis gibi stock Rs sorduk şuandada hala geziyor bana arkadaşı olmadığı halde o benim arkdaşım arabanın anasını ağlattı diyip onada güvendiğimden almadım. Daha sonra Konya'dan ilanını gördüğüm aracın bütün her Rs i araştırdığım gibi geçmişini araştırdım. 35 RS 600 plakalı draglara sadece 5 kere katılmış aracı buldum..
Ayhan Sulak.. Aracın 35 plaka iken draglara sokan kişi. Direk telefonda görüştüm sahibiyle değil asıl yapan kişiden duymak için. Şuan eser beyefendi araç yarışlardayken 5-6 kere motor indirdi demiş. Şimdide söylesin bakalım kimden duymuş bunu ? Araç ben almadan önce üst kapağı bile sökülmemiş sadece motorda 2-3 tane egzantrik çeşidi uygulanmış ve egzantriklere kadarda bu yüzden 2-3 kere sökülmüş.. (komple motor indirmenin anlamını eser bilmiyorsa ona bi sözüm yok) Zaten bendede ilk triger kayışının kopmasından dolayı motor açtık ve subapları değiştirmiştik. Değiştirirken kapağın daha önce açılmadığını apaçık olarak gördük ustalarda belitti zaten. (Bu kadar arabaya *** atacaksanız bari elle tutulur bişi söyleseydiniz keşke) Sanayide triger değiştrilip subaplar takıldıktan sonra şuan ustalığı bırakan Ahmet ustanın kendi hatasından dolayı araç sente ayarından pistona subap çarptı ve tek piston ve subaplar yine değişti.. Daha sonra rektefiyeciden kaynaklanan subap gaydındaki hatadan dolayı kendim Rs üst kapağı bulup getirttim ve taktık tekrar yenilendi subaplar ,segmanlar ve pistonlar ..gömlekteki çiziklerden dolayıda gömlekleride yeniledik. Yani sıfırladık motorun çoğu parçasını bir tek ozaman komple indi motor ve en son olarakta conta yaktı araç hararet yükseldiğinden dolayı ve Ahmet ustanın yine kullandığı contanın traş olmasından silindire su aldı araç yağada su karıştırınca çorluda kilitledi makina kendini. Ve şuandada çorluda arkadaşımın garajında duruyor araç motor üzerinde ve sökülmedi.
Şu forumda çoğu insanın aracında egzantrik ve chip var ve bırakın 5 i aramızda sürekli draglara katılan kişilerde var bunlar hiç mi motor yapmıyor ? Modifiye yapıp ömür boyu biniyorlarmı bu adamlar ? Şu söylediklerinizle çoluk çocuk konumuna düşüyorsunuz. Ama umarım içinde kin güdenler araca karşı Allah büyük diyorum başka birşey demiyorum.
Aracımın şuanki halinde olmasındanda gram pişmanlık duymuyorum. Benim suçum değil tamamen aracın yanlış ellerde yanlış kişiler tarafından yapılmasından ve adam gibi toplanamamasından kaynaklanmıştır.
Araç yorgun bitkin duruyor diyen neye göre bunu söylüyor acaba ? Şuan kaç tane Mk1 kasa 2004 trafiğe çıkışlu araç var ?? Benim aracım 2003 Aralık trafiğe çıkışlı içine binen kişilerde bilir tek bir sigara içirtmemişimdir ve ne bir koltuğunda nede döşemelerde tek bir çizik yırtık bulamassınız.. Aracın tek sorunu motordur. Şanzımanda beyinde hiç bir sorun yoktur. Aracı bilen bilir bilmeyip çekemeyende burdaki bazı züppeler gibi öter durur. aracın alınıp alınmama durumuna gelirsek..
Şuan benim maddi durumum el verse Renaultta en garantilisinden komple toplatırım. Yada hiç olmadı bu motoru yedeğe alır komple motor getirtir takarım.
Bazıları beni kendileri gibi şerefsizmi sandı ? Ben bu motoru 1.500ytl ye de toplarım verin parayı toplatayım ama ne kadar dayanır ?? Ben bunu 1.500ytl ye toplayıp allayıp pullayıp 17-18 e de kakalardım nitekim yürür halde alıcısıda hazırdı. Ama o şerefsiz kavramına girmeye utandığımdan ve girmek istemediğimden böyle sahtekarlıklarla uğraşmak istemiyorum. Şuana kadar ilanlarda yazdıklarımın hepsi harfiyen doğrudur.
Görüntüsüne üyeler karar versin bu araç bitik duruyormuş ben bişi demiyorum..
Benim amacım aracı kakalamak değil bununla en iyi şekilde ilgilencek kişi bulmak. Amacım 3-5 kuruş fazla kazanmak olsa okadar para harcamışım yukarda dediklerimide yapardım kimsenin şüphesi olmasın. Şuan 9 a bu aracı versem inanın bu araca taş çatlasın şanzımansız tesisatsız sadece komple motoru içinizde yurtdışından 6-7 lira civarına sandık motor getirecek onlarca kişi vardır. 2004 kasa ve daha 1 senelik şanzıman ve tamamen sıfır yepyeni motor ile bulunmaz bir Rs te çıkabilir. Fiyatta 16 ya gelir en fazla yani el insaf. Şefersizlik etmeye ve millete *** atmaya bukadar hevesli kişilikler görünce şaşırıyorum. Birde bu insanlar daha 2-3 sene önce kanka die tabir ettiğimiz laflarla andığımız insanlar olunca dahada acı veriyor.
Ne diyim Allah büyük.. Benim içim çok rahat aracım şuan Çorlu'da dileyen gelir görür 2004 trafiğe çıkışlı başka Mk1 varsa gelsin getirsin önüme koysun.. Biz bu aracı iyice kör ebe oynayarak almadık. Araç BestServis te yapıldı motormu indi motormu bindi arar öğrenirsiniz. Böle 3-5 çapulcunun karamalarıyla bana sahibinden de mesajlar atmayın aracında tek bir kazası yoktur expertiz raporudur..
Ha alıcısımı çıkmadı (sanmıyorum bu fiyata ama) diyelim çıkmadı.. Durur elimde yazın durumları düzeltince öyle bir toplarımki sırf burdaki insalara bazı şeyleri göstermek için..
Ben kim istediyse aracımla denedim ewt acımadım eğer bu arabayla roll yapmak araca günah ise çoğunuz günahkarsınız zaten.. Gc8 geldi denedim geçtim araaba bozuk oldu clio rs geldi denedim basmıo oldu megane rs geldi denedim kullanmayı bilmio oldu yani ben bunlara artık gülüp geçiyorum. aracın neleri nasıl nerde geçtiğini streetfire da cliokan nickimden arattırıp bakabilirsiniz. Neleri ne zaman nasıl geçtiği ve geçildiği ortadadır. Yürürüde bellidir. alan kişi yapar aynı şekilde belki dahada iyi yürütür.
Umarım yazım silinmez ..
1.senin slm verdiğin yanlarına gittigin sitende reklamını yaptıgın adamlar (wrc tuning) senin araban için her yarıştan önce motor yapılır heryarıstan sonra motor bıdaha yapılır dıe burgazda bas bas bagırıolar
2.o dediğin rs carbon kaputluydu sanırım ewet arkadasımdaydı o araba eger gelirsen buraya götürür tanıstırırm da o zman görürsün
3.sıfır kapak aldım dıosun kendi kapagını tamır ettırıp takıosun bi kere olsun yalanı dolanı bırak adam gıbı gerceklerı konus bu kapak sıfırmı?
4.shoplu oynanmıs resimleri geç gerçek resım koy onu görelim senın aracının bu model durmadıgını yakından goren herkez bılıo
5.ben arkadaslarımın herzaman iyiliğini isterim sana o arabayı alma derken boşuna konusmadık,hiçbi zaman iyiye kötü kötüye iyi demedim neyse odur subaru gectın subaru sıkıntılı dedık die yaranamadık
6.senin arkandan yada araban hakkında sadece biz değil arabanı yapan ustandan en yakınındaki arkadaşın bile konusuo acaba hepimiz mi çapulcuyuz yoksa senmi?
Ha unutmadan benim aynı yaşadığım sorunu iynn-RS yaşamadımı acaba ? Şimdi burda ne güzel konuşmuş ama ak kaşık çok güzel aynı şekilde yazısından dolayı tekrar Fırat abiye teşekkür ediyorum ayrıca oda aracına 5-6 milyar masraf yaptı ve sattı şuandada çok güzel yürüyor.
İynn ibrahimle zamanında birlikte piston piston die çıkmacıları aradığımız zamanları unutmuş burada arabaya laf atar olmuş helal olsun![]()
sorun kimde şimdi bu konuda yazanların alayımı yalan konusuyor yoksa sorun sendemi ben onu ayıkamadım 9lirayada ilanın var yalan yada gercek ne farkedicek bilen biliyo neyin ne oldugunu bu kadar uzuzn uzuzn yazıpda bosuna dil dökme yani herkesin bildigi gördügü kendine kalsın
RICHIE RICH AUTO
Eser zırvalama.. Üst tarafa bak yazımı oku REKTEFİYECİ HATASINDAN GAYIT DÜŞÜRDÜĞÜNDEN KOMPLE KAPAK GETİRTTİM dedim bunu duymak istediğin tarafından duyuyorsun galba.. Fırat abidende Kadir abidende komple kapak getirttiğim zamanlardaki sohbetlerimden sana anlatırlar.. Banamı sordun aracın sahibi benim milletin dediğine inanıyorsunO göstediğin kapak benim eski kapağım ondan sonra komple kapak getirttim zaten neyse araba hakkında sağdan soldan duyduğun bilgilerle buraya birşeyler yazmayı bırak senden tek istediğim bu
![]()
Yalan yanlış saçma bilgilerle milletide kandırma.. Allah var yukarda
ben kimseye bişey sormuorum,nedense beni gören herkez seni kötüleyip duruo ramazanda burgaza toplu halde geldgımızde de ahmet abi orda herkezın arasında senınle ılgılı yorumunu yaptı,hüseyin abide ordaydıben senin bana yaptığın ayıptan sonra seni silmişim seni Allah a havale etmişim ztn ama unutma gün gelir devran döner horoz domalır tavuk s.ker
![]()
RICHIE RICH AUTO
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)