Bayiye göre değişiyor
Printable View
Bayiye göre değişiyor
6 ay 6000Km uzatıldı, bireysel kullanıcılar da kapsama dahil edildi.
T.C. Ticaret Bakanlığı Tweeti
arkadaşlar
şirketten bir arkadaşıma sıfır araç bulmamız lazım
benzinli-otomatik-binek , başka kriter yok
1.000.000.-TL ve altında etiket fiyatı olmalı
engelli raporu ile alacak
ne alabiliriz? ne bulabiliriz?
https://twitter.com/exitus__letalis/...t9XG_YfyuheAXQ
Bu nedir ya..
Hiçbir işe yaramayacak.
Bireyseller nasıl dahil edilmiş merak ediyorum :) 3 defadan fazla satmadığın sürece zaten "ticari"ye girmiyor. Eh, al-satçılar zaten yıllardır eş dost akraba üzerinden devam ediyor.
Son açıklamada ikinci el fiyatı liste fiyatını geçemeyecek denildi. Bi nebze daha işe yarar gibi olsa da, ilanda orada burada legal fiyat girilir, telefonda veya noterde asıl fiyat söylenir.
%25 kira palavrası gibi oldu.
Önce ekonominin düzeltilmesi lazım. Ha bu şekilde de kısa vadede bi tedbir gerekiyor ama nasıl olacak, nasıl olmalı... Bir türlü işe yarar bi yöntem geliştiremiyorlar. Olmuyor böyle demek ki.
Ya da en güzeli, alınca satamazsın kardeşim diyecek komple. O da kişisel hak hürriyetlere aykırı, sanane der çıkarsın işin içinden.
Valla öyle... Ama elbet hem piyasa bi doyuma ulaşacak, hem de bu ortam sonsuza kadar gitmeyecek, illa ki bi düzelme, bi değişim olacak. O zaman izleyeceğiz :) SS gibi "ooooaaaaaaaaaaaaaaaah, vooooaaaaaaaaaah" diyeceğiz :P :D
O zamana kadar da arabalarımız masraf çıkarmasın diye duaya devam :P
Peugeot 408 için yazılmıştım, bugün sıra geldi dediler ALLURE paket 1.360 kusur liste fiyatı var 1.580 istedi bayi ve temmuz teslim fiyat sabit değil :agbe: spotta istediğim renk daha düşük fiyata hemen teslim dedim, sustu :)
Megane 1.3 tce otomatik için yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?
İşin trajikomik tarafı pırlanta gibi bir merkez ekipleri var. Ancak piyasadan uzak olmanın sonucu sanırım bu. Şunu burada kimse sorsan böyle biteceğini direkt söylerdi ki yazıldı da forumda konuştuk böyle olacağını...
Bu millet derbi biletini satın alırken veya madencilik için gpu almak için bile bot yazdı :D Senin 300k kolay para kazanma ihtimali veren ürününe mi yazmayacak :evil:
Egea 1.3 multijet easy için yardımcı olabilecek var mı elimdekinin modelini yükseltmek istiyorum.
Yine Ötv zammı haberleri dönmeye başladı kulislerde. Ama olur ama olmaz.
Ticareti olan varsa bayram sonrasına bırakmasın.
sıfır pcx alınabiliyor mu arkadaşlar?
araç var mı? bilgisi olan var mı?
honda adv - 350 için yazıldım bayi de ki kadın 1 seneyi bulur size sıra gelmesi dedi. daha sonra bir kaç kişiye sordurdum. galerici bir arkadaş daha motor gelmeden 3 tane almış . 330 bin tl den satarım diyordu. gerçekten böyle düzeni oluşturan da bu düzeni devam ettirende gün yüzü görmesin. tek dileğim o.
330 iyi demiş , insaflıymış şu duruma göre
Bugun umraniye yildiza motor yamahaya ugradim,
Tech max 250xmax sayamadim,
R7 10 tane filan,
Mt ler girlaydi. Geneli sahip bekliyo ama satista motor var dediler,
satisci yoktu fiyat birbirilerine sorunca bekledim.
Nmax yoktu yada 1 tane belki aksesuarli falan
amarok 700
golf 400
avantaya teslim ediyorlar
Bugun sabahtan 2 ayrı fiat bayisinden arandım.
liste fiyatından arac var arayısınız devam edıyor mu dediler.
ulysse 8+1
bir arkadasımda pejoya gitmiş traveller elimizde var bir miktar boya koruma itelemesiyle hemen teslim.
bakanın açıklamasının devamı gelirse bir kaç ay içerisinde bayiler müsteri aramaya başlar
Ankara Oto KIA bayisinden 10 günlük bir süreç sonunda arefe günü araç teslim aldım, kendileri kesinlikle elden bir ücret talep etmedi, takas diye tutturmadı ve aksesuar vs satmaya çalışmadılar.
Benim aldığım araçtan dolayı takas istemediler ama Sportage ve EV6 gibi modellerde takas öncelikli satışları var.
Volvo xc40 bulunamaz mı acaba ya, Volvo soran var mı
Limanlarda, otoparklarda sıfır araç kaynıyor. Geçenlerde tır üzerinde 6 tane 2022 eski kasa honda civic gördüm. Nasıl bir fırsatçılıktır Allah ıslah etsin.
Oto yıkama işi yapanlar bile dükkanı kapatıp sıfır araç işine girdi.