User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
43 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Renault istinye mais servis deneyimi.

AydinAkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide merak ettiğim bu adamlar sıfır arabaları da showrooma koymadan önce yıkamıyorlar mı. onlar niye çizilmiyor
    Bildiğim kadarıyla sıfırlara höyle muamele yapamıyorlar ama showroomda çok yatan araçlarda hare ve kılcal görmüşlüğüm var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle geçmiş olsun. Bu durumda olsa bende sinirlenirdim kozmetiği güzel olan aracın içinden geçmişler. Bu kadar takıntılı olduğunuz halde keşke aracım yıkanmasın diye kendilerine iletseydiniz hiç ellemeselerdi.

Bu durumu çalışan arkadaşlar standart olduğu için her araç servisten çıktıktan sonra yıkamaya çekilir, çünkü artık geri dönüşlere distribütör ona göre prim vs. gönderiyor bayilere. Memnuniyet oldukça önemli bi noktada otomobil sektöründe.

Herkes bizim gibi araçlarını önemsemiyor, adam gelişi güzel yıkansa da olur yeter ki temiz olsun dediği için çoğu müşteri memnun oluyor.

Haliyle sirkülasyonun çok olduğu ve zamanın kısıtlı olduğu bu sektörde gelişi güzel yıkanıyor. Çünkü müşteriler premium bir yıkama değil, temiz olsun yeterli bana diye düşündüğü için.

Kendim bir servis danışmanı olarak söylüyorum bunları, bakıma gelen müşterilerim bazıları ben sormadan kendileri araçta seramik var, araçta ppf var yıkanmasın vs. diyor. İçerisine araç yıkanmasın ppf var diye not bırakan bile oluyor.
    Kesinlikle söylediklerinize katılıyorum ama inanın karda kışta yıkamazlar diye düşünüldü bizede ders oldu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracın maşallahı varmış cidden.

Üzülmeyin, yetkili servise araba yıkatılmayacağını siz de tecrübe etmiş oldunuz.

Benim tecrübem daha sinirleri zıplatan cinstendi; araç kamerasından ne yapmışlar diye izlerken, yıkamacıların arabanın içinde dazır dazır salmalarını dinlemiştim.

Videosunu atmam, cevap hakkıyla vs uğraşamam ama o videoları bana sat diyen arkadaşlarım var o derece

Marka Renault değildi bu arada
    Sizede çok geçmiş olsun, evet böyle şeyler duyuyorum bende kamera taktırmayı düşündüm ama artık servise vermeyecem başında bekleyecem

OnurG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AydinAkin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle söylediklerinize katılıyorum ama inanın karda kışta yıkamazlar diye düşünüldü bizede ders oldu
    İnsanlar artık öyle bir noktada ki " servise gelecek diye aracı 2 aydır yıkatmıyorum, iyi oldu ücretsiz yıkandı " şeklinde cümle bile duydum öyle söyleyebilirim

mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide merak ettiğim bu adamlar sıfır arabaları da showrooma koymadan önce yıkamıyorlar mı. onlar niye çizilmiyor
    Çizlilmiyormu sanıyorsunuz Ben showroomlardaki araçlar bolca çizik görüyorum...
    Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes gerekenleri yazmış zaten de benim asıl merak ettiğim şey onların kırdığı aynanın sonucu olarak siz neden para ödediniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes gerekenleri yazmış zaten de benim asıl merak ettiğim şey onların kırdığı aynanın sonucu olarak siz neden para ödediniz?
    yanlış anlaşıldım sanırım, trafikte sağdan sollama yapan dallama aynaya taktı kendini ayna düştü onun değişim için maisi tercih ettik

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ayn durum İzmir Vosmer'de A3 aracım için yapıldı. Vosmer kameralardan baktıktan son boya koruma hediye etti. Yaptıkları da koruma! da dolgu ürünlü all-in-one ürün ile bir arabayı geçmekti. Çıkınca şıkır şıkır 2 yıkama sonra çizikler merhaba demişti.

Allahtan kendi polisaj makinam ve ürünlerim vardı garajda halletmiştim.

Tesla ile böle dertlerimin olmaması çok kadar mutlu ediyor ki beni bu yaştan sonra çekemezdim heralde
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BARR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayn durum İzmir Vosmer'de A3 aracım için yapıldı. Vosmer kameralardan baktıktan son boya koruma hediye etti. Yaptıkları da koruma! da dolgu ürünlü all-in-one ürün ile bir arabayı geçmekti. Çıkınca şıkır şıkır 2 yıkama sonra çizikler merhaba demişti.

Allahtan kendi polisaj makinam ve ürünlerim vardı garajda halletmiştim.

Tesla ile böle dertlerimin olmaması çok kadar mutlu ediyor ki beni bu yaştan sonra çekemezdim heralde
    yaşanması çok üzücü bir durum tabi ki yetkili servis tercih edip bunlar olması çok komik, sizlere de çok geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi adıma, 2006 model eski bir araba sahibi olarak , yıkamacılardan beklentim çok düşük. Yıkama sonrası bakıyorum, umarım fırça değmedik bir yer kalmamıştır, iyice temizlenmiştir diye.

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle geçmiş olsun.

içimizi dökmek gibi olucak ama aracın üstüne bu arabayı yıkamayın lütfen diye yazı bıraksanız dahi o yazıyı alıp arabayı yıkarlar.

birde şu son 2-3 senede şunu fark ettim kendim içinde arabada örnek vereyim aracımın başına gelmesini korktuğum ne varsa aklıma ne zaman gelse başına o geliyor.bunu evrene mesaj veriyorsun diyen mi dersin abi ileri görüşlüsün diyenmi dersin.

bu konuyla ilgili 3-4 tane şey başıma geldi hepside aklıma gelip sonra arabanın başına geldi.ondan artık saldım bende.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle geçmiş olsun.

içimizi dökmek gibi olucak ama aracın üstüne bu arabayı yıkamayın lütfen diye yazı bıraksanız dahi o yazıyı alıp arabayı yıkarlar.

birde şu son 2-3 senede şunu fark ettim kendim içinde arabada örnek vereyim aracımın başına gelmesini korktuğum ne varsa aklıma ne zaman gelse başına o geliyor.bunu evrene mesaj veriyorsun diyen mi dersin abi ileri görüşlüsün diyenmi dersin.

bu konuyla ilgili 3-4 tane şey başıma geldi hepside aklıma gelip sonra arabanın başına geldi.ondan artık saldım bende.

kesinlikle öyle ne kadar üstüne titrersem okadar saçma şeyler yaşanıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bütün servislerde araçlar fırça ile yıkanır. Nereden biliyorum ASF de çalıştım Mothers teknik müdürlüğü yaparken adamlara söyledim arabaları yıkamayın diye dinleyen var mı yok. Kullandıkları şampuan içler acısı kostik manyağı.
    IN BOOST WE TRUST

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Son dönemlerde birçok markanın yetkili servisi; sünger vs ile araç yıkamaya başladı ancak fırça hastalığından kurtulamayan,araç yıkamayı önemsemeyen yetkili servisler halen bu şekilde yıkamaya devam ediyor.
    Alt kırılımında da; maliyeti en aza indirmek adına, en dandik/bilinmeyen markaların ürünlerini alarak kullanmaktalar. Dolayısıyla yetkili servislerde araç yıkatırken, büyük beklentiler içine girmeyin.
    Benzer durum seramik kaplama uygulamalarında da var tabiki.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şirket aracını servise bırakırken yıkama alanında camında " araç yıkanmayacaktır" yazılı kağıt olan aracı yıkanırken görmüştüm.
    O yüzden çok şaşırmadım bu duruma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şirket aracını servise bırakırken yıkama alanında camında " araç yıkanmayacaktır" yazılı kağıt olan aracı yıkanırken görmüştüm.
    O yüzden çok şaşırmadım bu duruma
    bak nasıl biliyorum yaparlar.artık gıcıklık olsun diye yapıldığını düşünüyorum.adamın arabasına bak onun var benim yok nasıl özeniyor dur ben buna bir film yapayım diye düşünüyor.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak nasıl biliyorum yaparlar.artık gıcıklık olsun diye yapıldığını düşünüyorum.adamın arabasına bak onun var benim yok nasıl özeniyor dur ben buna bir film yapayım diye düşünüyor.
    Ben art niyetli yapacaklarını düşünmüyorum, 10 dakikada 1 araba yıkatıyorlar insanlara iş emrine vs bakmadan direkt girişip yetiştirmeye çalışıyorlar gibi.
    Serviste araç yıkama hizmeti de saçma. Müşteri memnuniyeti için 1 saatlik rutin bakım için araç yıkatılıyor. arabayı bakıma götürücez nasılsa yıkamayalım orada yıkanır diye düşünen bi ton insan var gerçi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben art niyetli yapacaklarını düşünmüyorum, 10 dakikada 1 araba yıkatıyorlar insanlara iş emrine vs bakmadan direkt girişip yetiştirmeye çalışıyorlar gibi.
    Serviste araç yıkama hizmeti de saçma. Müşteri memnuniyeti için 1 saatlik rutin bakım için araç yıkatılıyor. arabayı bakıma götürücez nasılsa yıkamayalım orada yıkanır diye düşünen bi ton insan var gerçi
    işte sorun o işi geçiştirme yetiştirme kapasite üstü çalışma yada çalıştırma yada işini sevmeden yapma.bu türkiyenin sorunu.

daha farklı bakalım bu türkiyede çok oluyor.hasta ameliyata giriyor sol bacağında sorun var ve kesilmesi gerekiyor.girmeden önce işaretleniyor ve ameliyata giriyor sonra bi bakıyorsunuz sol bacak değil sağ bacak kesilmiş.

bunu şunun için yazıyorum insanın kendinede saygısı olması lazım.mesela benim yaptığım iş gereği aslında ben müşterilerime konuşup aynı anda 3 farklı yerde o işi yapıp 3 katı para alabilirim.ama yapmıyorum neden iş riskini 3 katlıyorum 2 düzgün olup 1 kötü olabilir ondan dolayı riske girmiyorum 1 tane yapıyorum iş teslim ediyorum ama sonrasın o iş için o 3 farkli müşteri işi düzgün sorunsuz teslim ettiğimi bildiği için bir sonraki işte yarışıyor benimkini yap hayır benimkini yap diye.

evet insanoğlu hata yapabilir ama 90's türkiyesinde yaşamıyoruz.artık araç sahiplerinin %90 aracını fırcayla yıkanmasını istemiyor bu bilinen birşey.ben servis olsam fırcasız yıkama yaparım yada fırcasız yapamıyorsam aracı teslim alırken müşteriye söylerim aracınız YIKANMAYACAK BİZİM YIKAMA BÖLÜMÜMÜZ YOKTUR diye belirtirim yazılı ve sözlü.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün bulunduğum ilde renault yetkili servise geçtim. Aracı yıkamayın dedim. Tamam abi dedi. Daha önce yıkamamızı beğenmedin mi? dedi.
    Dedim başka bir yetkili serviste sıfır ayarındaki araca fırça ile girmişler, anası ağlamış her yeri hare olmuş dedim.
    Bizde fırça yasak sünger kullanıyoruz onu da yeniliyoruz sürekli dedi.
    Bakalım neler olacak. Yaza doğru zaten hafif hafif acemi olarak pasta işine girmek istiyorum. Deneme yaparım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler