Blocked
Bundan istiyorummmmmm......
Blocked
Bundan istiyorummmmmm......
"...Bilgisiz kimseler onlara söz söyleyince "Selam" der geçerler."
Serit kullanımı büyük sıkıntı 3 şeritli yol adam 90'la sol seridi kapatmış. Orta şerit aynı sağ seritte kamyon. Al sana gereksiz bir trafik bi kısım sürücüde durumdan rahatsız değil. Peşinden tin tin gidiyorlar. Acalesi olanı düşünen yok hız limiti orada 110 aslında
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Dünyanın en iyi araba reklamıydı
Reklamı izlerken " R " ye basınca araba type-R oluyordu
Sonra ne olduysa o video yok oldu..
video hakkında : Press 'R' And This Incredibly Brilliant Honda Ad Switches To A Parallel Storyline
Honda | The Other Side | The One Club
Sonra işler dahada garipleşti , videodaki FK2'ye herkes aşık oldu , millet parasını hazırladı herkes bekliyorken fk2 type-R bir çıktı , ana araba öyle değil
götü komple değişik
Good old dayz![]()
médiocrité partout
Çeşmeye yaz aylarında arabayla günübirlik gidip dönmek yasaklansın
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Yine "tersini" yazayım, otoyol vb yerlerde önünüzün dolu olduğunu göre göre 1km öteden selektörlerle gelenlere uyuzum.
Dün yine uzun yoldan gelirken baktım Passat'ın biri selektörlerle milleti darlıyor, önünde 5 araba var, kardeşim s.s. bekleyeceksin o adamlar geçecek, sonra sağa geçecekler bu kadar basit.
Altında 150hp arabası olan tipler kendisini yolun kralı sanıyor.
Adamı önüme aldım, geçtim dibine, selektör selektör, önündeki 3-4 araba halen duruyor. Önü boşaldı, selektör selektör.. Hızlanmaya çalışıyor, kopamıyor dibindeyim hala![]()
120'den başladık 170'e kadar, viraja gelirken de tırsıyor beyimiz, fren yapıyor, ben iyice selektöre boğdum. 150'ye inip kendini sağa attı.
Ben de yanından geçip bi süre gazladım, sağa geçtim bekledim, gelmiyor![]()
E hani ne oldu, selektör manyağı yapıyordun milleti? Güzel oldu mu?
Ortalık çok kötü bu tarz aksiyonlara girmeyin derim. Uğraş uğraş bitmez bu tipler. olan size ve ailenize olur maalesef.
Şeytan diyor Poloyu 3.5bar yazdır, 9sn süreyi Dragy'de gör sonra mışıl mışıl uyu
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Son iki üç yıldır motosiklet kullanıcılarından ciddi muzdaribim.Durağan yada durağana yakın kilit trafikte korna-selektörle arkamdan geldikçe ciddi deliriyorum.Bariyerin dibindeki 30 cmlik yol babanızın değil , geçebiliyosan buyur geç ama seri korna ve selektörle yoldan sürpürme çabası sinirimi zıplatıyor.sağdakine yol verip sola yanaşsam soldaki sıkışıp kornaya başlıyor.Bide göre göre frene basmadan araya girmeye devam etme olayı var.Nasıl benim ayağımda fren varsa seninde elinde fren var , gözün var , takip mesafen var.Tır mı bu durdumu bidaha kalkamasın?Gördüğün halde kornaya basacağına frene bas.Kaba taslak 25 yıldır araç üzerindeyim ama özellikle son 2 3 yıldır arkamda akan trafikte bi motor varsa acemi gibi tedirgin oluyorum.Ana yoldan sağa yada sola döneceğim sırada virajda sağımdan mı geçecek , solumdan mı geçecek Allah bilsin.Virajda araba sollamak ne demek.Kimse trafiğin seyir hızının 2-3 katıyla nereden ne gelecek diye tetikte olmak zorunda değil.Canınızın insiyatifini nasıl bi başkasına bırakabiliyosunuz?
Yazıldı mı bilmiyorum ama hani akşam vakti olmuş işten çıkmışsın yorgunsun zaten, yay geçidi olmamasına rağmen insanlık yapıp bir yaya yol vermişsin (o da işten çıkmış, ben en azından arabada oturuyorum vs gibi gibi), ama o hanımefendi / beyefendi bir podyum havalarına giriyor, gittikçe hareketleri yavaşlıyor, bir de hala elindeki telefonla bir şeyler yapma çabası ile iyice salaklaşması beni dellendiriyor.
Sözüm meclisten dışarı bazı hanım ablalarımız da sanki yol vermemişiz de ona asılıyormuşuz gibi bi tavırlar, bi tripler aman bir süzülmeler, göz devirmeler, bi sen kimsin de bana yol veriyorsun aptal tavırları, verdiğin yolu beğenmemeler falan yazarken bile elim ayağım titredi, minimal sinir krizi geçirdim![]()
Uçakta boarding sırası beklerken bile önüne geçmeyene çalışanlara dün bir kez daha uyuz olup 45-50 yaşlarında giyimi kuşamı düzgün bir kadınla "yine " tartıştım. Bineceğimiz uçak aynı, oturup bekleyeceğimiz süre aynı.. Hep mi ben ben ben bu insanlarda
İstanbul - kocaeli iş kaynaklı 26 gün işe gidip geliyorum. Şu sol şeritte ne var acaba???? Arkaya kamyon arkası yazı yazacağım ''Sol şeritte *** mu var diye?''
Gerçekten bu kadar mal olamazlar yaw... Bir de sol şeritte sineklene sineklene gitme konforları bozulunca da kızıyorlar...
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
Motorcu arkadaşlarımıza da ufak bir serzenişte bulunayım, aynadan görüyorum diyorum az kenara geleyim rahat geçsin hooop diğer taraftan bi tane daha yaw arkadaş tek düze gitsenize... hanginizi nereden kollayacağımızı şaşırıyoruz. Normalde 2 tekerlekli kara taşıtı olup şeritten normal normal gitmeniz gerekirken kamikaze gitmeyin diye kendimce naziklik yapıyorum.. Cidden bizim ülkede hele ki İstanbul' da trafikte sürücü olmak enteresan...
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
Sebebi çok açık çoğu sorunun başı gibi bununda başı ekonomidir. İnsanlar araba alamıyor, çinli firmalar da allah var bu fırsatı çok çok iyi değerlendirdi. Herkesin altında bir motor ömründe motorun tepesine çıkmamış adam ne kadar zor olabilir ki diye alıyor bir tane. Ehliyeti var ya zaten, sürmediği halde o da enteresan bir konu da neyse. Şimdi kendimden örnek vereyim ben motorla 7 yaşında tanıştım. Ayağım yetmeden kuzenim öğretmeye başlamıştı. 14 15 yıldır motosiklet sürüyorum trafikte. Bu tür herifleri gördükçe ben korkuyorum aha ölecek bu diye. Nasıl bir kafa anlamış değilim. Motorun trafikte nasıl duracağını bildiği yok, görüş yok, öngörü yok hakimiyet yok KONTRA BİLEN YOK MK MOTORUN TEMEL ŞEYLERİNDEN HANİ ölmeyeceklermiş gibi gidiyorlar. İşte yapacakları kaza büyük olasılıkla ilk kazaları olacağı için bilmiyorlar başlarına ne gelecek genelde ilk kazadan sonra eyvah çok tehlikeli diye satıyorlar zaten. E ekipmanları da yok tabi genelde fransız tarzı açık kask ya da dandirik bi adı sanı olmayan kaskla gezdikleri için normaldir. Her türlü durumda da kendilerini haklı sanıp millete sataşıyorlar. Sonra tabi motosiklete düşmanlık vs başlar 5 6 sene önce böyle bir durum yoktu. Çünkü motosiklette acemi insan sayısı azdı memlekette. Ha bende tehlikeli sürüyorum ama her şeyin bir yeri bir zamanı var. Benim yapacağım serserilik başkasına bir zevalde bulunabilecek durumdaysa yapmam mesela ama bu özellik de genç kısımda yok. Garip garip işler yaw
YouTube'a ilk kim "motorcu kavgaları edit/ayna kırdım/önüme kıran adamı dövdüm" video'su attıysa Allah onun belasını versin. Bu millet zaten pek zeki değil, o video'ları gören ne kadar adam varsa aynısını yapmaya başladı. Bence RTÜK ve üniversitelerin ilgili kurumları bu durumun farkında değil ama biz gördüğümüzü tekrar etme eğiliminde olan bir toplumuz. Mantık kuramıyoruz, doğruyu ve yanlışı ayırt edemiyoruz, düşünmeden kopyalıyoruz. Adam trafikte karşılaştığı olumsuz bir durumu ilgili kurumlara ya da polise bildirmek yerine küfürle kavgayla çözmeye çalışıyor. Çünkü başka bir motorcu arkadaşı daha önce aynısını yaptı, iyi bir b0kmuş gibi de sosyal medyada paylaştı. Sosyolojik bir mevzu, neyse...
Geçen denk geldim bir tanesine. Trafik gayet sakin kimse kimseyi sıkıştırmıyor. Eleman bir anda iki aracın arasından geçmeye çalıştı beceremeyince de başladı küfür, selektör, el kol… Kafasındaki no-name kask maksimum 5.000TL. Dizlik, ceket vs. zaten yok. Kimseyi ekonomik durumuna göre yargılamıyorum ama kasktaki 360 derece kamera 20.000tl. Ne iş? Demek ki bu adamın trafiğe çıkmasındaki tek amaç kavga çıkartıp, ayna kırıp kaçıp youtube'a content çıkarmak; egosunu tatmin etmek.
Güzel motorcuları ayrı tutuyorum hatta heves ediyorum ama Allah geride kalanlara akıl fikir versin. Beyni erimiş hepsinin.
yazık
https://www.youtube.com/watch?v=RUKLzoacrBo
https://www.youtube.com/watch?v=WvYYKelbP_w
https://www.youtube.com/watch?v=Q_enEe20xIk
Mustafa Kemal ATATÜRK
Valla tebrik ediyorum güzel bir konuya değindin. O dediklerinin bir kanıtı da normal laf dalaşlı kavgalar oluyor instada düşüyor önüme hep yorumlar hep şu şekilde:
"O ayna niye hala sağlam"
"Aynasını alsana reis"
"Hak edene hakkını vermek lazım"
E bu yorumları görünce herif bir daha sudan sebepten kavga çıkarıp aynaya vurur alır aynayı marifet ya, erkeklik ya bu tür davranışlar. Bunları yazan embesiller acaba motosikletin savunmasızlığından haberdar mı çok merak ediyorum. Herifin belki de ölümüne sebep olacaklar haberleri yok. Adam direksiyonu üstüne kırdığı gibi motorcuyu ya öldürür ya sakat bırakır. Zaten herkes çok gergin zaten herkesin hayatı rezil durumda bir de bu tür sosyal çürümelerle uğraşıyoruz. Bu ülke ve toplum nasıl düzelecek ya da düzelecek mi o kadar merak ediyorum ki.
Peki evladının lafına inanmayıp neredeyse her mevzuda başka malların lafıyla iş yapmayı çok seven babalara ne demeli?![]()
Yani lafı dinlenecek adamlar adam olsa gam yemeyeceğim de... Hepsi kendi çıkarı için konuşan tiplemeler. Bunu ömrü boyunca hala anlayamadı.
- Lastik alacak, "ama lastikçi böyle diyor".
- Bilmemne yapılacak, "ama emlakçı böyle dedi"
- Şu alınacak, "o diyo ki bıdı bıdı"...
Şu yaşa gelmişim.
Hala bu mevzulardan kavga ediyoruz.
Boş yapan adamları bana anlatma diyorum. Bunların lafıyla iş yapma diyorum. Yok...
Ne olurmuş adam öyle demişse, ben bi baksaymışım. Vakit kaybı diyorum. He vaktin çok değerli, bilgisayarda oyun oyna, gez sen...
Gel de çıldırma.
motosiklet muhabbeti uzasın istemem ama bende 10 seneyi aşkındır günlük aktif motor kullanıyorum ve motorcular hakkında yazılan tüm olumsuz eleştirilere katılıyorum..
10+ yıl da benden. Motorcu olmak ile motor sürmek arasında çokta ince olmayan bir çizgi var.
Çokça arkadaşım benden sonra motosiklete hevesi oldu, "yaa alırız bi 50cc", "kask alsam şimdilik yeter", "yazın mont giyemem abi ben" diyenleri direk eliyodum, motosiklet belki yanlış anlaşılabilir ama otomobil sürmeye göre çok daha bilinç gerektiriyo. Kullanmayı bilirsen zaten 4tekerlilere göre çok daha çabuk ulaşabiliyorsun gideceği yere, bu yüzden acele etmenin gereği olmayan bir alet. E toplum olarak aceleyi seven bir yapımız olduğu için de şeridinde giderken sağından solundan geçerken çalınan kornalar şaşırtmasa da kabul edemiyorum.
Şu an 4 kullanıcı var. (1 üye ve 3 konuk)