User Tag List

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
159 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Yaziyoruz / Yargilamiyoruz

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor konusuna katılıyorum.
    Zaten trafikteki bütün taksici ruhlular motosiklet aldı, sonucu görüyoruz.
    Şundan 5-10 sene öncesine kadar "motorculuk" bambaşka bir şeydi. Şimdi nerede araba kullanan apaçi var, arabalar yenilenemeyince "motorcu" oldular. Olduklarını sanıyorlar ya da..

Çalıştığım yerde 2 tane motorcu abimiz vardı. Montlar, kıyafetler, bilinçli tiplerdi.

Geçen sene bi baktım, salak sulak nerede tip var, hepsi motor almış, çalıştığımız yere 2 değil 12 motor geliyor.
    Tiplere bakıyorum, ulan diyorum sizde bu kafa ile motor sürmek neyinize. Ama sürüyorlar işte.
    Araba bile kullanmaya yetisi olmayan amele tipler, motorların üzerinde.

Ve bu amele tayfa artık gerçek "motorcular"la da kavga ediyor.

Geçende bi isim vardı, insta'da vs video çekiyor, işte şöyle yaparsanız böyle olur, bakın adam beni gördü, şöyle yaptım, şuraya girmedim, öngörü, trafiği okumak vs. vs...
    Adama bile laf atmışlar, sen ne boş yapıyosun, oradan gazla geç işte, motor ne için, tabi ki oraya gireceğim bilmemne.

Of dedim bu millet adam olmaz, hiç bir şeyiyle olmaz.

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yargılanmıyoruz diye yazıyorum. Elbette pahalısı da var ama motosikletler ucuz diye oluyor bir çok sorun. Yani sosyoekonomik durumdan da kaynaklıyor. Tek sebep değil ama büyük bir sebep.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BU YAZDIĞIMI YARGILAYIN.

start/stop özelliği olan araçlarıma kavşakta motoru durdurmak diye ceza kesiyorlar .

MK YERİ ŞAKA GİBİ
    médiocrité partout

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BU YAZDIĞIMI YARGILAYIN.

start/stop özelliği olan araçlarıma kavşakta motoru durdurmak diye ceza kesiyorlar .

MK YERİ ŞAKA GİBİ
    Mahkeme yargılasın abi biz yargılamıyoruz :P

Bunu bir defa daha okumuştum, sen mi yazmıştın acaba hocam yoksa başka bir yerde miydi.
    Büyük saçmalık. Tam mahkemelik çok güzel bir olay. Böyle bir şey yok. Polisin büyük işgüzarlığı olmuş.

Standart Evo'nun arka spoylerına "o sörfü sök" diyen adam gördük de, bu da daha başka bi boyutmuş. O cahillik diyebiliriz, bu bildiğin art niyet. Start stop teknolojisini hiç bilmiyorsun sanki...

CloudGrey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mahkeme yargılasın abi biz yargılamıyoruz :P

Bunu bir defa daha okumuştum, sen mi yazmıştın acaba hocam yoksa başka bir yerde miydi.
    Büyük saçmalık. Tam mahkemelik çok güzel bir olay. Böyle bir şey yok. Polisin büyük işgüzarlığı olmuş.

Standart Evo'nun arka spoylerına "o sörfü sök" diyen adam gördük de, bu da daha başka bi boyutmuş. O cahillik diyebiliriz, bu bildiğin art niyet. Start stop teknolojisini hiç bilmiyorsun sanki...
    Ayda ortalama 100 tane cezamız oluyor.
    Ortalama 10 tanesine itiraz edip 10nunuda mahkemede kazanıyoruz.
    Sonra nakil vasıtalara gidip parayı vergiden mahsup etmeye çalışıyoz.

Ülkede hukuk önce boku at sonra mağdur temizlemeye çalışsın şeklinde işlediğinden bu durumlar sürekli yaşanıyor.

napcan 3. dünya ülkesi işte..
    médiocrité partout

Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayda ortalama 100 tane cezamız oluyor.
    Ortalama 10 tanesine itiraz edip 10nunuda mahkemede kazanıyoruz.
    Sonra nakil vasıtalara gidip parayı vergiden mahsup etmeye çalışıyoz.

Ülkede hukuk önce boku at sonra mağdur temizlemeye çalışsın şeklinde işlediğinden bu durumlar sürekli yaşanıyor.

napcan 3. dünya ülkesi işte..
    Hukuğu geçtim, böyle olaylarda iki tane kıtipiyoz memurun hatası ile uğraşıyoruz, ona ifrit oluyorum. Yok efendim adamın biri vergi bilmemnesinde hata yapmış, hadiiiiii git işi gücü bırak dilekçe yaz, takip et, bilmemne yap, düzelttirmeye uğraş. Lan oradaki memur bunu yaparken bu kadar uğraşmıyor, umurunda da değil. Bu tip bir sorumluluk devri de gerekiyor bunlara.

Salak salak işler.

Zamanında arabanın ruhsatında 4 kişi yazmış adamlar, muayeneden geçemedim. Sıfır arabanın ruhsatını yanlış çıkarmışlar.
    Gittim trafik şubeye, yahu diyorum bunu nasıl becermişler, olabilir diyor. Olabilir de bunu düzeltmek için ben uğraşıyorum işi gücü bıraktım??? Yapacak bir şey yok diyor. Nasıl yok yav, işinizi düzgün yapacaksınız kardeşim.

Yine birkaç sene önce, dayım ODTÜ'de çalışıyordu daire başkanıydı, ben de yanına ziyarete geldim arabayla. Kimlik mi ne alıyorlar girişte. Dönerken geldim kimliği alayım, kimliği park ücreti gişesinden alacaksın. Nasıl ya dedim... Anlamadım olayı. Öğrenci yazmışlar sizi, park ücreti ödeyeceksiniz dedi. Lan dedim manyak mısınız.. Gittim gişeye, versene kardeşim benim kimliğimi... Öğrenci yazmış polis diyor, ulan diyorum öğrenci değilim, dayım daire başkanı, yanına geldim, aç sor... Yok, nuh diyor peygamber demiyor. Polise git dedi.

Kapıda polis birimi kurmuşlar, adamların işi gelen kimliklerden bakıp öğrenci mi değil mi diye bildirmeleri. Yahu o memura yazık değil mi, o polisin işi mi bu.

Herifler de dünyanın en aptalca modeliyle kimlikte isme bakıyor, öğrenci listesine bakıyor. Aaaaa X-Y. Tamam park ücreti yapıştır. Başka bir bilgi karşılaştırmak yok. Oysa kimlikte TC kimlik no falan da yazıyor. Gittim polislerle kavga ettim, benim adım soyadımı yazsana kardeşim Google'a, bak bakalım dedim kaç tane farklı adam çıkıyor, sen dedim burada listede ismimi görünce mi aha yakladım diyorsun, böyle bi saçmalık var mı?

O arada dayım ortalığı karıştırıyor diğer taraftan, güvenliğe bir sürü fırça falan..

Neyse verdiler kimliği çıktım gittim, toplantıya gittim geri döndüm, kapıda tekrar kimliği verince yine ortalık karıştı
    Yahu dedim bu kadar aptal olamazsınız. O kişi bu kişi değil, öğrenci değil falan diye hususi not düşüyorlar falan.

Hindistan'ın az gelişmişiyiz ya başka bir şey değil.

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hukuğu geçtim, böyle olaylarda iki tane kıtipiyoz memurun hatası ile uğraşıyoruz, ona ifrit oluyorum. Yok efendim adamın biri vergi bilmemnesinde hata yapmış, hadiiiiii git işi gücü bırak dilekçe yaz, takip et, bilmemne yap, düzelttirmeye uğraş. Lan oradaki memur bunu yaparken bu kadar uğraşmıyor, umurunda da değil. Bu tip bir sorumluluk devri de gerekiyor bunlara.

Salak salak işler.

Zamanında arabanın ruhsatında 4 kişi yazmış adamlar, muayeneden geçemedim. Sıfır arabanın ruhsatını yanlış çıkarmışlar.
    Gittim trafik şubeye, yahu diyorum bunu nasıl becermişler, olabilir diyor. Olabilir de bunu düzeltmek için ben uğraşıyorum işi gücü bıraktım??? Yapacak bir şey yok diyor. Nasıl yok yav, işinizi düzgün yapacaksınız kardeşim.

Yine birkaç sene önce, dayım ODTÜ'de çalışıyordu daire başkanıydı, ben de yanına ziyarete geldim arabayla. Kimlik mi ne alıyorlar girişte. Dönerken geldim kimliği alayım, kimliği park ücreti gişesinden alacaksın. Nasıl ya dedim... Anlamadım olayı. Öğrenci yazmışlar sizi, park ücreti ödeyeceksiniz dedi. Lan dedim manyak mısınız.. Gittim gişeye, versene kardeşim benim kimliğimi... Öğrenci yazmış polis diyor, ulan diyorum öğrenci değilim, dayım daire başkanı, yanına geldim, aç sor... Yok, nuh diyor peygamber demiyor. Polise git dedi.

Kapıda polis birimi kurmuşlar, adamların işi gelen kimliklerden bakıp öğrenci mi değil mi diye bildirmeleri. Yahu o memura yazık değil mi, o polisin işi mi bu.

Herifler de dünyanın en aptalca modeliyle kimlikte isme bakıyor, öğrenci listesine bakıyor. Aaaaa X-Y. Tamam park ücreti yapıştır. Başka bir bilgi karşılaştırmak yok. Oysa kimlikte TC kimlik no falan da yazıyor. Gittim polislerle kavga ettim, benim adım soyadımı yazsana kardeşim Google'a, bak bakalım dedim kaç tane farklı adam çıkıyor, sen dedim burada listede ismimi görünce mi aha yakladım diyorsun, böyle bi saçmalık var mı?

O arada dayım ortalığı karıştırıyor diğer taraftan, güvenliğe bir sürü fırça falan..

Neyse verdiler kimliği çıktım gittim, toplantıya gittim geri döndüm, kapıda tekrar kimliği verince yine ortalık karıştı
    Yahu dedim bu kadar aptal olamazsınız. O kişi bu kişi değil, öğrenci değil falan diye hususi not düşüyorlar falan.

Hindistan'ın az gelişmişiyiz ya başka bir şey değil.
    aynısı bir kurumda oluyor. vatandaş kapıdan girerken kimlik bırakıyor içerde memur vatandaşa işlemleri başlatmak için kimlik istiyor vatandaş kapıda bıraktık diyor. memur kapıyı arayıp -kardeşim biz 100 sefer söyledik bizim servise gelen vatandaştan donunu alın ama kimliğini almayın demedik mi diyor. vatandaş tabana kuvvet gidip güvenlikten kimlik alıyor geliyor. aradan bir zaman geçiyor kapıdan başka vatandaş giriyor, memur kimlik istiyor vatandaş kapıda bıraktık diyor. sonrası cinnet. bu ülkede sulara antidepresan katmak lazım, yukarıdan uçakla da sakinleştirici püskürtmek gerekiyor.
    turbocuk istiyoruz

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ortalama hız ölçülen yollarda kuruyorum limitörü vs hatta %10'u da dahil edip kuruyorum sol şeritte işgal etmem orta şeritten sakin sakin giderim millet tapa gaz gidiyor anlamıyorum bu iş nasıl oluyor.
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ortalama hız ölçülen yollarda kuruyorum limitörü vs hatta %10'u da dahil edip kuruyorum sol şeritte işgal etmem orta şeritten sakin sakin giderim millet tapa gaz gidiyor anlamıyorum bu iş nasıl oluyor.
    Her ortalama hız ölçümü ceza kesmiyor. Yada bazen kesiyor. Batı Şehir arkası bir yol var herkes 80 ile gidiyor valla yalan yok 110 gibi geçiyorum. Yıllar önce bir kaç kişiden ceza geldi diye duydum ama henüz bişi yok.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

EnesPolatdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burası biraz dert duvarına dönmeye başladı da hadi bakalım
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben özellikle E5 de orta şeritte yavaş gidenlere uyuz oluyorum. Hadi sol şeritte yavaş giden mallara alıştık onlar genetik problemli. Ama en sağ şeritteki hafriyat kamyonu senden hızlı gidiyorsa orta şeritte olman seni kurtarmaz. En sol şeritte değilim bak hızlı gidecekler ordan gitsin ben orta şeritte istediğim hızdan giderim diye düşünüyorlar ama buna daha uyuzum. Ben zorunda mıyım sürekli şerit değiştirmeye?
    Schumi.Projects

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EnesPolatdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yargılamıyoruz
    "...Bilgisiz kimseler onlara söz söyleyince "Selam" der geçerler."

Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    e derdimiz var
    Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İsviçre'de yaşıyor olsak dert duvarına sadece "bu marketlerde neden 6da kapanıyor yauuuvvv" yazardık belki ama bizim dert duvarına 5 kat tuğla atsak yine yetmez maalesef, dert bitmez bu ülkede.

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yaya geçidinde yol verince bebekler gibi emekleyerek karşıya geçenlere öyle bir sövüyorum ki..Ki sadece YAŞLI insanlar hızlı davranıyor,mahçup oluyor bu konuda..
    Yada dar bir yolda, 2 kişi yanyana araç yolunda yürüyerek bana kafa tutmaya çalışanlara..Araçta teksem direk aynayı dokunduruyorum büyük bir zevkle..

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Motorları farkedin diye duyar kasıp sağıma soluma dalan sağ sinyal verdiğim halde sağımdan girip solumdan çıkan zorunlu sola dönerek ışıksız yola bağlantı yollarında ben sağıma bakarken soluma girip benimle aynı anda yola bağlanmaya çalışan tüm motorlardan nefret ediyorum.

Birde özellikle 16 - 18 yaşındaki ergenlerin kendini avrupa ülkesinde zannedip yaya geçidi olmayan yerde yola atlayıp birde emekleyerek geçmelerine ayrıca uyuz oluyorum

Birde inatla soldan durma hızında gidipde yol isteyince ısrarla yol veremeyenleri sıkıştırarak geçmeye bayılıyorum
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asla şol şeridi bırakmayan tesla sürücüleri, bomboş trafik sol şeritte 60-70 giden tesla sürücüleri, selektör atmadan yol vermeyen tesla sürücüleri, selektör atınca bir anda gaza asılıp 20 mt ilerde tekrar yavaşlayan tesla sürücüleri (bazı 2008/3008/5008 kullanıcıları da olabilir)

Kesinlikle her zaman haklı olan motosiklet sürücüleri, emniyet şeridinde/trafikte/batakta ve çatakta ne hikmetse parmaklarını kornadan çekmeyen motosiklet sürücüleri, asla ve asla hiç bir kurala uymadığı halde kesinlikle farkedilmeyi bekleyen tripkolik ve nazlı motosiklet sürücüleri (12+ yıldır motosiklet sürücüsüyüm)

Ego ve kibirinde boğulan kibir balçığına bulaşmış premium özel insanlarımız

1 ve 2 nolu madde değiştirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez
    .

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dar bir sokakta evimiz.

1 sıra araç parkettğinde 1 araç geçecek yer kalıyor, apartmanlarda otopark yok karşı apartman hariç. Karşı apartmandaki komşu Volvo v40 kullanıyor kendi otoparkına girip çıkıyor rahatlıkla. birde kapılarının hemen önünde ki bizimde karşımız oluyor kartal var yatalak. ara sıra onu alıyorlar volvoyu yerine park ediyorlar. geri geldiklerinde volvoyu içeri alıp kartalı oraya yatırıyorlar. birde apartman girişi kapanmasın diye arkadaki arabaya epey yakınlaştırıyorlar ki apartman girişinin önü kapanmasın.

8 apartman cephesinin baktığı sokakta 9 araç koyabilecek kadar yer var...

yer bulamayıp arabayı otoparkın gırısıne bırakıp telefonumu bırakıyorum, birde laf soyluyorlar boyle olmuyo ama buraya bırakmayın...

Temsili

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Henüz kadınlar bölümüne geçilmedi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler