User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
67 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: SONAX Bayiliği Yardım

erkin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu kriz zamanı cebindeki hesabındaki bütün parayı yatırarak iş kurmak mantıksız geliyor bana...

bi çok plan var kafamda ama şu 2009 u kazasız belasız atlatmaya bakıyorum ben...daha çok kötü günler bekliyor yeni bi işe girmek için heleki emek harcayıp alın teriyle kazandığın birikim yapıp ayırdığın parayla bu işe girmek için yanlış bir zaman bence...
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uludağ meydanda tam yanlarken Erkini gördük

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meguıars ıyıdır suphen olmasın,sana gerı donduklerınde ne kadar detaylı calıstıklarını goreceksın.bızım amacımız farklı oldugu ıcın kendı markamızı yarattık bız .

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba yıkama işi şu an açılcak bi iş değil ben olsam parayı farklı şekilde değerlendirirdim.

mesala yiyecek sektörü insanlar her şeyden vazgeçer ama yiyecek giyecek gibi şeylerden vazgeçmezler..
    2000 A3 8L

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    babam gıbı konuşdun kanka
    Alıntı F€RH@_T5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araba yıkama işi şu an açılcak bi iş değil ben olsam parayı farklı şekilde değerlendirirdim.

mesala yiyecek sektörü insanlar her şeyden vazgeçer ama yiyecek giyecek gibi şeylerden vazgeçmezler..
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba yıkama ısı dıyorsun ama olay oto kuafor ıle bırlıkte oto yıkama ısı. ben suan ıc dıs 12 lıraya yıkıyoprum aracı yenı zamn ıle 15 olucask ama meguıars suan 25 e yıkıyor ıc dıs. adının farkı buradan bıle bellı oluyor adam benım yarı adedım araba yıkıyor ama aynı cıroyu yapıyor. meguıarsın musterı potansıyelı benden sonaxtan zıebarttan oldukca fazla bunu acık yureklılıkle soyleyebılırım. bız gold bakımı 300 lıraya yaparken sonax 600 700 lere yerı geldımı 1000 lere yapıyor,bızım ısımızdekı temızlıgımızde onlarla aynı oranda basarılı ama onlar markasıyla ıs yapıyor ve halıyle daha cok kazanıyor. ayrıca meguıars sana eleman konusunda duzen tertıp musterı potansıyelı konusundada max derecede yardımı saglıyo elemanının sacına basına herseyıne karısıyor ve ıstebnılen frenchasıng parası komık bı rakam. bu sene ıcınde yenı bı yer daha dusunuyoruz bız ortagımla AUTOLIVE yanında bırde meguıars bayılıgı dusunuyoruz.

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kaanguney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    babam gıbı konuşdun kanka

araba yıkama işlerini filan yaza doğru yap derim hem ortalık biraz daha düzelmiş olur hemde insanlar arabalarını yazın daha çok gezmek için kullanıyolar illaki yıkatacaklar dış boya bakımını yaptıracaklar..

bende bi iş açmayı düşünüyodum internet cafe düşündüm ama artık bilgisayarlar 500 lira olmş her yerde taksitle pc satıyolar cafe açsan bile doğru düzgün bişe kazanılmaz..tostçu gibi ufak bişey açayım dedim onlada kazandığın para giderine yetmez... zor bişey karar verip doğru işi kurmak kolay gelsin.
    2000 A3 8L

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meguıars belirlicek benım iç dış yıkama paramaı onu anlamadım öyle olursa kısıma göre müşterı kaybıda olur.
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araba yıkama ısı dıyorsun ama olay oto kuafor ıle bırlıkte oto yıkama ısı. ben suan ıc dıs 12 lıraya yıkıyoprum aracı yenı zamn ıle 15 olucask ama meguıars suan 25 e yıkıyor ıc dıs. adının farkı buradan bıle bellı oluyor adam benım yarı adedım araba yıkıyor ama aynı cıroyu yapıyor. meguıarsın musterı potansıyelı benden sonaxtan zıebarttan oldukca fazla bunu acık yureklılıkle soyleyebılırım. bız gold bakımı 300 lıraya yaparken sonax 600 700 lere yerı geldımı 1000 lere yapıyor,bızım ısımızdekı temızlıgımızde onlarla aynı oranda basarılı ama onlar markasıyla ıs yapıyor ve halıyle daha cok kazanıyor. ayrıca meguıars sana eleman konusunda duzen tertıp musterı potansıyelı konusundada max derecede yardımı saglıyo elemanının sacına basına herseyıne karısıyor ve ıstebnılen frenchasıng parası komık bı rakam. bu sene ıcınde yenı bı yer daha dusunuyoruz bız ortagımla AUTOLIVE yanında bırde meguıars bayılıgı dusunuyoruz.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meguıars belırlemez ama fıyatları yuksek ve ona ragmen musterısı cok kardesım ayrıca elıte lık dıye bır kavram var meguıarsta yıkatıyorsan 25 ı veceksın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladım kanka gazlıcaksna 100 oktanı alıcaksın . gibi.
    peki kanka isim hakkına ne kadar bılıyonmu ortalama ?
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    meguıars belırlemez ama fıyatları yuksek ve ona ragmen musterısı cok kardesım ayrıca elıte lık dıye bır kavram var meguıarsta yıkatıyorsan 25 ı veceksın
    DRİLL
    Dr.Ecu

cheers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında her krız bır yatırım fırsatıdır.Krız dönemlerınde iş kuran ve risk alan işletmeler düzgün bir işletme anlayışıyla daha da ileriye gidiyorlar.
    Kendı markanı yaratmak uzun süreceği için bence bır markanın çatısı altında onların profesyonellıklerınden yararlanıp hem kendını gelıştırebılırsın hemde dukkanı açtığın zaman müşteri sıkıntın olmaz.

Benım de aklımda olan bır sektör ama şuanda Cafe işi yaptıgım için en ıyı sektör olarak gıdayı göruyorum.
    Yinede ben her zaman söylerım en ıyı iş bildiğin iştir
    ---BTU cupra---

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o yüzden diyorumya kriz zamanı ıyı işler kurulabılır. kücük rakamlar ile ama ben gınede sizlerınd efıkrını almak ısteıdm bu arada marka almakdan vazgecdım kendı markamı yapıcam .
    DRİLL
    Dr.Ecu

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendi markani olusturmak zor bir olay, luks yer yapip 15e araba yikarsan hicbir mantigi olmaz. buyuk markanin altina girersen musteri kendinden gelir, onunda secimi onemli mesela neat car yillardir var ama yaygin degil...
    Experience is what you get when you don't get what you want.

cheers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Marka olmak müşterinin sana gelmesıdır,marka yaratmak müşteriyi senın getirmendir
    ---BTU cupra---

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka güzel atasözü doğru dıyorsun
    Alıntı cheers Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Marka olmak müşterinin sana gelmesıdır,marka yaratmak müşteriyi senın getirmendir
    DRİLL
    Dr.Ecu

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz once araba yıkattıgım yerde aynı muhabbetı ettık.

daha once sonaz bayısı olan bı ıs yerı.fırma sahıbı ıs yerını satılga cıkarmıs sonax bayısı ıken.bu fırmada calısan deneyeımlı bı eleman ısyerını devralmıs.sonax bayılıgıne devam etmesı ıcın (ne kadar dıgru bılmıyorum ama) 45bin euro ıstemısler.onlarda sonax uyelıgını ıptal edıp kendı markalarını kurmuslar.kullandıkları mallar ve kalıte gene aynı.

ve sonax ın urun kotası koydugunu soyledıler.bellı bır urunu hep almak zorunda kalıyormussun.kullanmadıgın urunu bıle alman gerekıyormus.bu sartlar altında sonax a devam etmenın hıc bı mantıgı yok bence.

meguiars ın kosulları bu kadar agır degılse marka subesı olmanı tavsıye ederım.

ve krız konusuna gelırsek. krızı kendı kendımıze getırdık.medyada donen olaylara ınandık.
    krız var dıyenler neyın krızı var bı acıklasın.elındekı parayı yastık altında tutar lafta krızın gecmesını beklersek gercekten krız nasıl olurmus gorecez yakında.
    tıcaretten anlamayan adamlar yuzunden krız yasıyoruz.
    krız var dıye ortalıgı bırbırıne katıp iflas gosterıp yada krız bahesıyle ıscı cıkartan buyuk fırmaların asıl amacı faızsız kredı almak ve zamlarla devamlı maası yukselen elmanları cıkarıp daha az maaslı eleman almak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaklasık 10 senedır atakentte oturuyorum ve markalı sonax,meguıars gibi arabaya tam anlamıyla profosyonel olarak hıtap eden herkangı bir yıkama yaglama yerı görmedim , sonuc olarak potansıyelı olan bır yer ; cogu arac sahıbı olan ınsanlar genelde arabaları yıkama yerlerı olarak mahalle arasındaki yerlerde yapıyor , buda dogal olarak yenı acılacak bir yerı kalıtelı ıscılıgı guleryuzlu hızmetıyle bence cogu ısyerınden daha cok on plana cıkartabılır bence ,ınsallah ıs yerınızı acarsınızda dewamlı musterınız oluruz sımdıden hayırlı olsun ,bu arada acıcagınız yer atakentte tam olarak nerde acaba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atakentışıklar kanka duragın karşısı. boş arazı varya orası.
    Alıntı MTK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaklasık 10 senedır atakentte oturuyorum ve markalı sonax,meguıars gibi arabaya tam anlamıyla profosyonel olarak hıtap eden herkangı bir yıkama yaglama yerı görmedim , sonuc olarak potansıyelı olan bır yer ; cogu arac sahıbı olan ınsanlar genelde arabaları yıkama yerlerı olarak mahalle arasındaki yerlerde yapıyor , buda dogal olarak yenı acılacak bir yerı kalıtelı ıscılıgı guleryuzlu hızmetıyle bence cogu ısyerınden daha cok on plana cıkartabılır bence ,ınsallah ıs yerınızı acarsınızda dewamlı musterınız oluruz sımdıden hayırlı olsun ,bu arada acıcagınız yer atakentte tam olarak nerde acaba ?
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel 1 yer seçimi olur çünkü tam olarak 4 yol ağzı ve atakentın böle 1 yere ıhtıyacı war dedıgım gıbı ınsallah acarsınız ve yanınıza gelırız ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamanında çok yakın bi tanıdığım ziebart müraacat etmişti bayiliği felan aldı belli bir süre kurs felan verdiler çoğunluğun söylediği gibi ya Yapacağın iş gıda yeme içme sektörüne dahil olacak yada bayanların güzellik ve bakım ürünleriyle alakalı olacak eşim bayan kuaförü ordan biliyorum kriz teğet geciyor dükkan ne zaman gitsem full bunda cevre çok önemli ama bi gercek var bayanlar bakım için dünyanın parasını harcıyolar..

ben olsam pilavcılık yaparım %300 yakın kar var unkapanı imç nin önündeki pilavcıyı tanımayanınız yoktur herhalde.. onun biraz daha medeni ve sabit bi şeklini düşüncek olursak kuru pilav ayran müthiş bi üçlü

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)