User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
67 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: SONAX Bayiliği Yardım

PROMINENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F€RH@_T5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araba yıkama işi şu an açılcak bi iş değil ben olsam parayı farklı şekilde değerlendirirdim.

mesala yiyecek sektörü insanlar her şeyden vazgeçer ama yiyecek giyecek gibi şeylerden vazgeçmezler..
    2 tane franc rest var bende gıda herzaman para..
    birde oto yıkama kültürü çok değişti insanlar artık oto yıkamaya gidiyor..
    ben daha evel taksimdeki otoparkımda yıkama koymuştum markasız oldukça iyi iş yapıyordu..
    ve yine ufak ufak yer bakıyorum markalı olarak açmak istiyorum bir tane daha..
    bu 2 sektör herzaman iş yapar kriz falan fazla dinlemez...

ama eleman çok önemli..gelen arabayı yada yaşıtını komplex yapmıyacak sadece işine bakıcak..
    bu bile çok önemli..
    Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence markalı bi yer aç kendi markanı oluşturup müşteri kazanman zor ama yinede imkansız değil.

Ayrıca konusu açılmışken söyliyim Acıbadem,Koşuyolu çevresine meguiars istiyoruz yetkililere duyrulur acıbadem sonaxı beğenemedim bi türlü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben sana kısaca özetliyim meguiars sadece uygulama merkezine 50bin lira istiyor ben uzun görüşmeler içerisindeydim 1 2 ay öncesine kadar vazgeçirdiler, autowaxa geliyim o bayilik adı altında 25bin euro istiyor, tabi bunlarla beraber de bitmiyor yer incelemesi eleman sayıları alınacak ilaçları da onlar belirliyor çok tefaruatlı ve zahmetli bir iş açıkcası, benim bulunduğum şehir ve konuma bakarak vazgeçtim sana kolay gelsin

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet karar verdım en ıysı kendı markamı acmak zor olucak ama eş dost sayesınde vede temız duzenlı çalışma sayesınde muşterıyı toplıcagız artık.
    Alıntı Fbc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ben sana kısaca özetliyim meguiars sadece uygulama merkezine 50bin lira istiyor ben uzun görüşmeler içerisindeydim 1 2 ay öncesine kadar vazgeçirdiler, autowaxa geliyim o bayilik adı altında 25bin euro istiyor, tabi bunlarla beraber de bitmiyor yer incelemesi eleman sayıları alınacak ilaçları da onlar belirliyor çok tefaruatlı ve zahmetli bir iş açıkcası, benim bulunduğum şehir ve konuma bakarak vazgeçtim sana kolay gelsin
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben araba yıkatırken marka olarak değildi oradaki yıkamacıların işi bilen olmasına bakarım floryada yıkamacım var yeri iyi değil ama adamlar harbi iyi yıkıyolar

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sektörde calısan elemanlar cok önemli...

Marka icin para bayılmak yerine kendi adına cok daha güzel seyler yapabilirsin.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sektörde calısan elemanlar cok önemli...

Marka icin para bayılmak yerine kendi adına cok daha güzel seyler yapabilirsin.
    bence de olay budur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet katılıyorum sıze . arkadaşlar herkeze bınlerce kez teşekkür ederim. yardım vede fıkırlerı ıcın .
    Alıntı SaBRi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence de olay budur
    DRİLL
    Dr.Ecu

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iş temiz olursa işi bilen insn 3ün 5in hesabına bakmadan gelir markalıda olsa markasızda olsa

fakat markanın büyük bir reklam avantajı var ve standartları var, farklı şehirden gelip işi bilen biri düzgün bir markadaki standartların aynı olduğunu düşünerek çok düşünmeden herhani bir ünlü markanın iş yerine gidebilir fakt markasız olunca adını duyurmak en azından yabancılara daha zor oluyor, fakat çeşitli şirketlerlede anlaşıılıp otomobillerine toplu bakım vs de verilebilir otomobiller kiralık olmadıkça bunun gibi daha farklı konularda biraz daha özgür olunabilir sanırım kendi markanı kurduğunda fakat markalı olmak kısa vadede sanki biraz daha iyi gibi geldi bana
    körler sağırlar

VM5590 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde mahallede yıkattığım bi eleman vardı yalayıp yutardı valla arada cila makinasını alıp bizim apartmanın altında pasta cila yapardı çok ucuza ,oradan ayrıldı başka yere geçti ,bende oraya sonra ordanda ayrılınca izini kaybettim ,demekistediğim bu işte elemanlar çok önemli ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kriz döneminde kimine göre tehdit oluşturan unsur kimine göre fırsattır. Deprem zamanı herkes ah vah derken ceset torbası üreten bir işletme buna örnek olabilir mesela...

Ancak krizin medya tarafından oluşturulduğu fikrine katılmıyorum. Evet şu an da öyle hissediyoruz. Ancak Avrupa ciddi anlamda resesyona girdiğinden ve ihracatımızın %85'ini 3000km çapında bir alana yaptığımızdan malesef işler o kadar parlak değil. 2009 yılı için alınan doğru dürüst sipariş yok. 2008 de alınan siparişler gönderildi ve biz o kadar darboğaza girmedik ama esas serüven şimdi başlıyor. Otomobil üretiminde %53 daralma çok ciddi bir rakam. Petrol şeyhleri üretimi kısma yoluna gidip ne kadar uğraştılarsa da varil fiyatını istedikleri düzeye çekemediler. Çin'de bile çok ciddi sıkıntılar var. Bence de şu sıra daha dikkatli olursanız o kadar zamanda yaptığınız birikim bir anda uçup gitmesin. Unutulmamalıdır ki gerekirse insan aracını yıkatmayabilir. Ama evine ekmek götürmek zorundadır. Kendi adıma bu tip şeylerden kıstım.

Marka gerçekten zor bir şeydir. Niş yaratman gerekiyor ve bu dar boğazda ciddi paralar harcaman gerekebilir. Ayrıca çok yakın bir arkadaşım Sonax bayi ve sana şu kadar söyleyeyim daha Ankara'da yaşayan bir çok insan pasta cila ile boya korumanın aynı şey olduğunu sanıp sanayiye gidip pasta cila yaptırıyorlar Karar senin, hakkında hayırlısı arkadaşım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkrü ederim paylaşımın için saol. kardeşim. ama dıkkat edıyorumkı bu işde elaman çok önemli .
    DRİLL
    Dr.Ecu

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meguıars bayisi olmak kolay birşey değil,son 1 yılda bircok tabelasız meguıars ürünü kullanan kuaförle mahkemelik durumları olduğundan eskisi gibi malzemeyi al dukkanında kullan tabelasız gibi birşeyde söz konusu değil.Kendi markan adı altında acman senın için daha kolay ve masrafsız olacaktır.Meguıars için konusmak gerekirse nerdeyse hergün ordayım ve iş yapıyorlar randevuyla araba yıkanıyordu gecen sene öle söliyim...Kışın bile 2günde bi uygulamaya arac geldiği oluyor ve kesinlikle uygulayıcıdan cok kullanılan ürününde önemi buyuk cunku hersene modeller seriler yenıleniyor geliştiriliyor bu işi en sıkı tutanda Meguıars.O yuzden 25ytl alsalarda 1000ytl alsalarda değiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rica ederim. Bir de gördüğüm bir diğer şeyi söyleyeyim. Bu işte personel devir hızı çok yüksek. Çalışana bir başka firma biraz fazla versin hemen bye bye diyor.

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim hala gönlüm elvermiyor...
    Arabanı satıp ve bütün birikimini bu işe yatırmana...

İyice hesap kitap yaptın mı ?
    Bu işi yapacağın yerin mülkü senin mi ? Değil ise ne kadar kira vereceksin?
    Ruhsat almak için belediyeye kaç para bayılacaksın ?
    İçini bi güzel dekorasyon yapacaksın...
    Eleman parası, Su gideri (kaçak kuyu açabilirmisin bilmiyorum ama ?),
    elektrik parası, ıvırı zıvırı,cartı curtu sana aylık 4.000-5.000 TL masrafın olacak.

Peki ayda kaç arabaya boya koruma yapacaksın ?
    Ayda kaç arabayı kaç liradan yıkayacaksın ?
    Bütün masraflar çıktıktan sonra cebine para kalsın ?

Bir de şöyle düşünelim... Senin benim gibi kaç tane araba hastası var arabasını
    kuaförde yıkatacak ? Millet benzin istasyonlarında araba yıkatıyor yarısı kalıyor
    çamurun öyle basıp gidiyor...

Farkındayım hevesini kırıyorum ama dost acı söyler, bunları yazarken
    hoşgörüne sığınarak yazıyorum. Fikrimi beyan ettim ben sadece sakın yanlış anlama.
    Her türlü ihtimali düşün, bu yazdıklarım gerçek...

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim hala gönlüm elvermiyor...
    Arabanı satıp ve bütün birikimini bu işe yatırmana...

İyice hesap kitap yaptın mı ?
    Bu işi yapacağın yerin mülkü senin mi ? Değil ise ne kadar kira vereceksin?
    Ruhsat almak için belediyeye kaç para bayılacaksın ?
    İçini bi güzel dekorasyon yapacaksın...
    Eleman parası, Su gideri (kaçak kuyu açabilirmisin bilmiyorum ama ?),
    elektrik parası, ıvırı zıvırı,cartı curtu sana aylık 4.000-5.000 TL masrafın olacak.

Peki ayda kaç arabaya boya koruma yapacaksın ?
    Ayda kaç arabayı kaç liradan yıkayacaksın ?
    Bütün masraflar çıktıktan sonra cebine para kalsın ?

Bir de şöyle düşünelim... Senin benim gibi kaç tane araba hastası var arabasını
    kuaförde yıkatacak ? Millet benzin istasyonlarında araba yıkatıyor yarısı kalıyor
    çamurun öyle basıp gidiyor...

Farkındayım hevesini kırıyorum ama dost acı söyler, bunları yazarken
    hoşgörüne sığınarak yazıyorum. Fikrimi beyan ettim ben sadece sakın yanlış anlama.
    Her türlü ihtimali düşün, bu yazdıklarım gerçek...

abi aynı şeyleri düşünüyoruz seninle önemli olan iş yaptığın kadar kendin kazanmanda yani kar yapmak..yıkamacılık ile ne kadar fazla bi kar yapabilirsin bilemem çünkü gideri çok olan bir iş..elektrik su filan bunlar orda hergün her saat kullanılacak şeyler normal bir eve bile 80 100 ytl den aşağı elektrik su faturası gelmezken yıkamacıya ne kdr gelir bilemem....yani garantisi olmayan bi iş anca çok çok iyi bir yerde olcak yol üstünde filan öyle iş yapasın..
    2000 A3 8L

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yerim çok guzel arasanız bulamassınız oyle bir yer ama gınede sonkez hesapalrımı gozden gecırmem gerekıyor. sizler gercekden iyi ınsanlarsınız teşekkür ederim.yorumlar ıcın.
    DRİLL
    Dr.Ecu

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaan Sonax bayi sahibi arkadaşım eğer ciddi ciddi danışacağın bir durum olursa ulaş bana her türlü bilgi alabilirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam kanka teşekkür ederim saol varol lazım olunca arıcam.
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaan Sonax bayi sahibi arkadaşım eğer ciddi ciddi danışacağın bir durum olursa ulaş bana her türlü bilgi alabilirsin.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)