User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
67 sonuçtan 58 ile 67 arası

Konu: SONAX Bayiliği Yardım

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir donem bende çok heveslenmiştim işin doğrusu cesaret edemedim çok kararsız kaldım

sonax çok fazla para istiyor meguıars daha ılımlı soymuyor seni ilk baştan en azından

eğer kurmayı düşündüğün yerde bu tarzda kaliteli biryer yoksa risk alınabilir ama bence kendi markanlada yürütebilirsin bu işi sonuçta onemli olan yapılan hizmet

ben geçen gün bakırkoy town center in otoparkına arabamı bırakırken yıkama açıldığını gordum ismini de ilk defa duyuyorum arabam çok kirliydi hazır gelmişken oraya bırakıyım dedim okadar güzel temizlemişlerki artık her gitmeye orda yıkatırım aracımı

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

16v - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıkama deneyimi olmayan kimse yıkama açmaya heveslenmesin arkadaşlar parasını boşa harcar.

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meguıars 50bın alıo tabelalarından standlarına kartına brosurune kadar herseyını hazrılıyo tertıbını duzenını saglıyo ıcınde 20 bın lıralık malzeme verıyo gıyımını kusamını verıyor,egıtımını saglıyor ve senı herzaman kontrol altında tutuyor eleman duzenı dukkan tertıbı adı altında. ben kendı markamı yapıyorum ama yenı acacagımız yer meguıars olacak kısmetse

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oncelıkle hayırlısı olur ınsalah : )
    bende sanayıde kendı yerımı actım
    cok gorusmeler yaptım onde gelen markalarla anlasırsan baya kasıyorlar ama isimi var orası oyle : )ama yınede zor kendın yapman cok daha karlı olur bıde cevrenle bunu suslersen vede musterılerın memnun kalıp tavsıyelerıyle yurursun : )
    eger kendı yerını acarsan yıne onde gelen markaların urunlerını kullana bılırsın mesela ben iç kuaforde meguıars dısda 3M urunlerı kullanıyorum hangısı nerde daha basarılıysa..eger markalarla anlasırsan onların urununden baska urun kullanamazsın oda var ..

Sixinc.unbuffed
    Misafir
    vallahi yıkamada titizlik ve yapılan hatalarda müşteriye bu araç böyle geldi falan demek yerine orta yolu bulan adamlar, hata yapmayanlar hatta çok tutuyor gördüğüm kadarı ile, yıkamada evinin yanına diil 10km ileri goturen var yıkatmaya üzerine cok düşer çok eğilirsen ve titizlikden ödün vermessen iyi kazanırsın bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek tavsiyem ümraniye tarafında açmamanız,pek rağbet goreceğini sanmam o bölgelerde.çekmeköy şu sıralar revaçta,lüks biraz bu tarafa kaydı .burada 3-4 tane mekan mevcut boyle hepside sabah akşam harıl harıl arabalarla uğraşıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim tawsiyem kendi markanı yaratman doğrultusunda markanı oturttuğun zaman ilerde bayilikler verebilirsin ve kendi ürettiğin kimyasalı bütün türkiyedeki bayilerine satabilirsin benim düşüncem bu doğrultuda büyük para kazanmak istiyorsan büyük düşünmen lazım

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. cok yardımcı oluyorsunuz.
    DRİLL
    Dr.Ecu

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genel olarak her sey soylenmis zaten de, ben mekan tavsiyesi olarak Kavacik onerecektim size.. Luks arabalarin ve genel olarak maddi durumu iyi olan insanlarin cok oldugu bir bolge oldu artik ve oto yikama yeri olarak kopuklu yikamadan baska secenek yok, ne sonax ne meguiars ne baska bir sey.. arabami kendim yikamak zorunda kaliyorum zorda kalinca.. eger yer dusunursen veya dusunen olursa diye..

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence açtıgın yer guzel bı semtteyse ziebartda olabılır..özellıkle cam fılmınden cıddı para kazanıyolar.bıldıgım kadarylada 3m malzemesı kullanıyolar fılmdede.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)