eylül 25e daha çok varmış , bende 1080p olmadan izlemek istemiyorum açıkcası : / Sinemasınıda kaçırdım :/
şu sıralar eskilerden hoşumuza giden filmleri tekrardan seyrediyoruz.
eğer seyretmediyseniz MEKSİKALI yı tavsiye ederim. bratpit ve julia robertsın.
romantik ekşın ve de komedi tarzında. çok eğlenceli bir film.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
bugün dabbeye gittik korktuk baya
aynen baktım şimdi 7.8gb düşmüş , orjinal dublajda koymuşlar (daha indirmedim ama yazmışlar) indiriyorum şimdi..
rutor.org :: ???????? / The Avengers (2012) DVD9 | ????????
Battleship izledim az önce, hem eğlenceli hem aksiyonlu bana göre çok güzel bir film yapmışlar.
İzlemeyen varsa da sherlock holmes 2 filminide izlemelerini tavsiye ederim.
Los ojos de Julia yani Julia'nın Gözleri.
İspanyolca olmasına rağmen sarıyor, inanılmaz bi gerilim filmi. Sonunu rahatlıkla tahmin edebiliyorsunuz ancak filmin her saniyesinde gerilme garantisi veririm![]()
L'assaut (2010) - IMDb
beğendim tavsiye ederim. gerçek bir olayı anlatıyor. cezayirli teroristlerin fransız uçağını kaçırma hikayesi ve özel kuvvetlerin onları etkisiz hale getirme çabası.
Failure is not an option.
fragmanı izledim de gene terörist müslüman , süper güç fransa geyiği gibi mi boşuna indirmiyim ?
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
dün bir de battleship - savaş gemisi filmini izledim gayet akıcı saran bir film savaş filmi sevenler izlemeli uzaylı davası olsada güzel bağlamışlar... beğendim10/7
Hayallerine İnan, İnananlar hep kazandı...
91' 3.20i Schwarz BMW E36 ///M @Eskişehir
Kadiköy , Göztepe tarafında güzel kutulu DVD - BLUE Ray film hesaplı nerden alabiliriz güvenilir , menüleri tam ingilizce alt yazılı
8 / 10
Dün 720p bluray 5+1 desteklisini indirdim,Logitech z5500 de izledim ki uzun zamandir 5.1 destekli film izlemiyordum iyi oldu. Digital seste süper keyif veriyor film.
Çoğu süper kahramani bir arada gormek guzeldi. Sabirsizlikla 2.sini bekliyorum.
Bir de tavsiye izlemeden önce filmle alakalı diger serileri izleyin, Captain Amerika, Iron Man 1-2, Hulk, Thor..
Gözüm Hulk'ta Edward Norton'u aramadi degil..
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
hangover serisi güzel mel gibson da fena değil. dıkdatoru pek beğenmedim. megan fox var diye izlemiştim bi sahnede verici rölündeydi okadar![]()
Bugun ;
Tomorrow.When.the.War.Began
The.Five-Year.Engagement
Jeff, Who Lives at Home
The Tall Man
Snow White and the Huntsman
Bunlari indirdim hafta sonu izleyeyim ptesi yorum yaparim artik.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)