matematıkte loto oynadım bu kadar sallanmaz yane :D
Printable View
matematıkte loto oynadım bu kadar sallanmaz yane :D
1. sınıf olduğumdan sorular e oğrenme portalındakilere benziyordu sanki aynıydı gozumde canlandı ama gel gor çok çalışmadığımdan eksik girdik bakalım ne olcak :D
ticaret hukuku alttan sorumlu benim az önce çıktım sınavdan,keşke çalışsaydım yahu :S kolaydı ama çözemedim bilgim olmadığından pfff :((
işletme 3. sınıfta 3 derse girdim son 6 yılın çıkmış sorularını çözdüm birtanesi çıkmazmı yahu
4 sınıfım, geçmiş yıldan toplasan her derste 5 soru anca cıkmıstır.. Sıstem komple degısmıs resmen..
Pazarlama is sosyal yonetim cikmis sorulara rastlamadi yaktin bizi aof
bizmi sınava grdik sınavmı bize grdi anlamadım
yönetim soruları muratın kitaptakilerin aynısı ve yakınıydı diğerleri banda kazık geldi :) 3 aydırda çalıştım ama ne iyi geçti ne kötü geçti sınav diyebiliyorum tamamen süpriz olcak sonuçlar
nasıl da kabarmıştı iştahım.. :D 10 yılın çıkmış sorularını çözdüm banko çıkanları ezberledim bugün kü sınavlar için.. Resmen paket servis olduk.. vize çıkmadıysa finalde de çıkmaz şimdiden çalışsak finali beceririz belki :D
off daha yarında var ben tekrar başladım çalışmaya ahali sizde durum nedir? :D
Aynen yarında var tekrar başladık. Çıkmış sorular çıkmıyo pek hiç hoş değil:)
son 5yılın sınavların yarısı çıkmış aynı sorulardan valahi sinirleniyorum bu yıl niye böyle oldu :D
Yine ters Köse'den sapladilar çalışmamıştım yarında calismicam bugüne kadar his kitap acmadım bir günden bı cacik olmaz haftaya sıkı yönetim baslatacam kendime heralde sanırsam :))))