3 dersim ve 1 hafta sürem var? sonuç alt mı üst mü olur sizce?![]()
3 dersim ve 1 hafta sürem var? sonuç alt mı üst mü olur sizce?![]()
geldi çattı sonunda hadi hayırlısı cümleten![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
valla 4 ders ezberledim kaldı geriye 4 ders onlarıda bu hafta halledemde gelsin şu sınav strese soktu yine bak beni girip çıkayım iyiyse iyi kötüyse kötü ama iyi olmak zorunda son senem ve tecilsizim![]()
birazdan büroya gideyimde öğrenci kartımı teslim edeyimöğrenim hakkını doldurduk
![]()
Hazıırmıyız sınava ?
Allah,yıkılmıcaz sınavda ! Süleymann
Aslında AÖF'te okumakta böyle birşey biraz.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
nalet gitsin arkadaş
Muhasebe bölümüne kayıt yaptırdım bu sene daha doğrusu kayıt yeniledim. 10 gündür evde kolay verebileceğim derslerin notlarına çalışıyorum Muhasebe İşletme ve Temel bilgi teknolojileri falan toplam 8 ders var zaten
bugün şifreyi alıp sınav yerlerine bakayım dedim toplam 5 dersten sınava giriyorum 3 dersi geçmiş yıllarda vermişimo 3 derste 10 gündür çalıştığım dersler
![]()
şimdi oturdum Hukuktan başladım gene![]()
reis duruma bak bu bölüme ilk olarak 2002 yılında kayıt yaptırmışım bengirdiğim ilk sene o 3 dersi vermişim sonra daha tık yok hduasd
bu bölümden sonra ben 3-4 kere daha kayıt yaptırdım ve askerden önce her kaydımı sildirip 1 yıl tecil yaptırmıştımyani bu sene piyangodan çıktı 2008de aftan faydalanıp bu kaydı yine aktif hale getirmişim haberim yok
DÖNEM SINIF YIL AÇIKLAMA
2002-2003 1 1 5 DERSTEN BULUNDUĞU SINIFI TEKRAR
2003-2004 1 1 KAYIT YENİLETMEDİ
2008-2009 1 1 5 DERSTEN BULUNDUĞU SINIFI TEKRAR
2009-2010 1 1 5 DERSTEN BULUNDUĞU SINIFI TEKRAR
2010-2011 1 1 KAYIT YENİLETMEDİ
2011-2012 1 3
bnde azcık ezberlıyım dedımde olucak gıbı deıl yaa saldık gene 3 senedır 1.cı sınıf okuom hıc bı dersı weremedım..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
vergiyi bitireyim genel tekrar test çözücem sadece artık.
ya benim kalan 5 derse baksana
İktisat
matematik
ingilizce
hukuk
davranış bilimlerihangi birine çalışayım akü
![]()
Açıköğretim e-Öğrenme Portalı
burayı yeni keşfedenlerdenim
sesli kitap vs. var çok faydalı
ayrıca geçmiş yıllara ait soru&cevap lara ulaşıyorsunuz..
seneye rahatız kredili sistem geliyor kredini doldur sidi git sistemi ay luvid![]()
Türk vergi sisteminin bir taktiği bir pratiği varmıdır lanet gitsin 4.sınıf daha kolay valla. 3.sınıftan tek alttan dersim o![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
hukuk dersini sadece 1 gün oturup cıkmış sınav sorularına bakarak verdim. hiç ders calısmadım sadece cıkmıs soruları ezberledim. ingilizce cok az temel varsa kolay bir ders anlaması felan basit yani. iktisat matematik ve davranış bilimleri olmaz böyle şey derecesinde zordur.
Bu arada benim de 7 dersim var. 4 tane zor olanına calıstım tekrar yapıyorum. 3 tane kolay dersi adı üstünde kolay diyerek daha hic bakmadım. Cıkmıs sorularına bakarak sınava girmeyi düşünüyorum. Bugün sabahtan gittim bir kütüphaneye actım maliyet muhasbesini akşama kadar calıstım. Güzel Ders calısılıyor kütüphanede Valla aşırı yüklemeden başım ağrıdı. Sınava gircek herkeze şimdiden başarılar.
İnandığın Gibi Yaşayamazsan
Yaşadığın Gibi İnanırsın.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)