yani o zaman sorun yok , gerçi büroya kayıt yenilemeye gidince onu kartada yapıştırıyorlar
Printable View
iş sosyalden 14 neti geçemiyorum geçmiş soruları çözdümde bana en az 15 lazım strese girdim ak.
pazarlamadan 20 nin aşağısına düşmedim.
maliyeti çözüceğim birde bilişime bakıcam bilişim zaten 38 alsam yetiyor.
vergiyi büte bıraktık.
finansmanıda yarın kasıcağım
türk vergi sisteminin trt okulda derslerini veriyorlardı az önce takip edin o kanalı :)
Benim kimlikte 2 tane bandrol var biri 2007-2008 diğeri 2011-2012 :D
7 yıldır da aralıksız giriyorum sınavlara bir Allah'ın kulu bakmadı bandrollere :)
Haydi beyler Allah zihin açıklığı versin bende kasmaya devam yemek molası verdim hala ünite çalışıyorum bu arada...
birazdan çıkıp okulu bulucam..
bu kadar ay geçen zamana karşın çalışmamanın verdiği dayanılmaz pişmanlık
son 12 saat beyler elnzden gelenı arkanza koymayn
Allah yardmcımz olsun.
Herkeze başarılar son sene son düzlük 67 den aşağı not yok vizelerde ama finali pek sallamadık hala çalışıyorum. Bi dakka napıyorum la ben burda :D
benim ilk 22 net yapmam lazım beylerrr:D:D kopyayamı başvursam diye düşünüyorum :) varmı taktik yapann??
acayip daraldım ya ,bu sınav önceleri bitiriyor beni 50 alsam yetiyor ama genede sıkılıyor içim :)
yav şu matrixteki bilgi yükleme olayı daha gerçek olmadımı ? merdiven altı filan yokmu ? çok şey istemiyorum I know Aof desem yeter bana. :D
şemsiyelerin açılmasına son 11 saat :D
Bu saatten sonra çıkmış sorulardan başka hiçbirşey kurtarmaz :D
Sınavda herkese başarılar arkadaşlar:)
umrumda deil sınav :D :D :D daha hiç bakmadım :( nolcak onu da bilmiyorum :D
Ben de daha kitap yüzü açmadım. Nolacak bakalım. :)
yine hep bahaneler bularak ders çalışmadım.. 4tane dersten 50alsam geçicem ama çalışmayınca nasıl alıcam bilmiyorum... bu kadar uyuşuk dersten uzak nasıl olunur aklım almıyor :(